Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amalia wrote:Gin powiedział, że mam same pęcherzyki 10mm w 8dc i pewnie cierpię na cykle bezowulacyjne bo są za małe. Ale ja według aplikacji i testów mam owulację ok 18dc. No to jeszcze trochę czasu na rośnięcie jest, chyba. Czy któraś z Was zna się na tym lepiej i mi wyjaśni?
Nie może rosnąć progesteron jeśli nie doszło do ovulacji i nie uwolniło się ciałko żółte.amalia lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDaffi - są dwa podstawowe rodzaje bólu na początku ciąży. Jeden jest dobry, boli tak jakby ktoś wlał wodę do macicy, rozpiera, boli z boku ale mija jak polezysz. Ja miałam taki ból, był dość intensywny, ale przechodził. I nie przybierał na sile. Bolało i przechodziło. Bardzo kłuje przy kichaniu. To bóle rozciągania więzadeł macicy
Drugi ból jest zły - to skurcze takie jak na okres, one mogą zwiastować poronienie. Te bóle nie mijają po odpoczynku i się nasilają cały czas.
Żadnego lepiej nie bagatelizować. Ja przeleżałam cały weekend w łóżku i jeśli by się bóle nasilały mam przyjść bez kolejki po L4Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2018, 18:43
-
aktap wrote:Dziewczyny, powtórzę pytanie (pewnie zginęło). Ma może któraś z Was screena tej tabelki z badaniami z pierwszej strony? Bo link nie działa.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyNo wg mnie. Dzien w ktorym mialam najwiecej sluzu plodnego to 5.08.
Wg flo to niby 8.08. Ale sie z Apka klocic nie bede :p
A cykle mam 33dni. Flo mi wyznaczyla na 23.08. Jezeli patrzec na moje 9bserwacje to powinnam miec 20ego ale juz sie trzymam tego co flo wyznaczyla jezeli chodzi o @ -
Ewa89_89 wrote:Kochana ja w 8 dc nie miałam żadnego dominującego a w 12 dniu rano już 19mm. Tego samego dnia wieczorem już miałam owu. Pęcherzyk rośnie 2mm na dobę. Jeszcze wszystko przed Tobą.
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
Paula 90 wrote:Daffi - są dwa podstawowe rodzaje bólu na początku ciąży. Jeden jest dobry, boli tak jakby ktoś wlał wodę do macicy, rozpiera, boli z boku ale mija jak polezysz. Ja miałam taki ból, był dość intensywny, ale przechodził. I nie przybierał na sile. Bolało i przechodziło. Bardzo kłuje przy kichaniu. To bóle rozciągania więzadeł macicy
Drugi ból jest zły - to skurcze takie jak na okres, one mogą zwiastować poronienie. Te bóle nie mijają po odpoczynku i się nasilają cały czas.
Żadnego lepiej nie bagatelizować. Ja przeleżałam cały weekend w łóżku i jeśli by się bóle nasilały mam przyjść bez kolejki po L4
Melunia kochana moze jest cos na rzeczy. Mnie cycki w ogole nie bolą... nic a nicale wlasnie sluz... pisalam tu jaksi czas temu ze ciagle mam mokro mnostwo wodnistego sluzu a etraz jest taki kremowy lekko żółtawy.Paula 90 lubi tę wiadomość
-
melunia91 wrote:Amalia ja chyba bym ginekologa zmienila. Moj poszedl na urlop i bede musiala sie zapisac do innego...Ja: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
amalia wrote:Ale to lekarz z kliniki leczenia niepłodności to chyba powinien się znaćIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Odebrałam dziś wyniki męża z krwi, bo jakiś czas temu robił sobie pod kątem kołatania serca i wyszło, że ma wysokie tsh, myślałam że to tylko kobiet głównie dotyczy
I teraz zaczęłam o tym czytać i wszędzie jest napisane, że mogą być problemy z płodnością.. I znowu do lekarza..
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Isaura81 wrote:To nic nie znaczy. On tylko pracuje w klinice. Jedne są lepsze, inne gorsze. Po takim tekście bm lekarza zmieniła. U mnie też podejrzewali bezowulacyjne ale nikt tego nie powiedział jako pewnik tylko podali kilka możliwości braku ciąży i plamień przed @. Najpierw sprawdzili a potem debatowali nad nowymi pomysłami. Zawsze podkreślając że to tylko opcje które chcą wykluczyć.Ja: AMH 1,59
11.11.18 punkcja
chłopiec!!
-
nick nieaktualny