Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Ja juz mam plan niecny
wroce sobie w sobote ale poinforumje ze nie moge dzwigac. Wiec sobie bede na kasie siedziec. W ten sposob bede w miare usatysfakcjownowana i moze nawet jak bed3 w ciazy to dotrwam do przedluzenia umowy a w tedy bum cyk L4 i mozecie do mnie wpadac na kawe i ciacho
to musze już szukać wolnego w pracy
-
Sleepyhead wrote:Daffi gratulacje!
Dziewczyny Wasze ciaze podnosza na duchu. Mi niestety w tym cyklu sie nie udało, pare dni przed terminem dostalam @.
Kupilam sobie termometr i od jutra zaczynam przygode z mierzeniem jej. Jak tylko skonczy sie @ zamierzam uderzyc do gina.
Kolejny cykl i wracasz ze zdwojona mocą[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaktap wrote:Dziewczyny, bo to trzeba sobie głośno powiedzieć - TAK, ZAJDĘ W TYM CYKLU W CIĄŻĘ!
Proszę powtarzać za mną.
" To mój ... cykl starań, do ... razy sztuka (wstaw dowolną cyfrę),
w tym cyklu zajdę w ciążę!"
Ja zaczynam
To mój trzeci cykl starań, do trzech razy sztuka, w tym cyklu zajdę w ciążę!!!i to bd wtedy mój ostatni cykl
aktap lubi tę wiadomość
-
aktap wrote:Dziewczyny, bo to trzeba sobie głośno powiedzieć - TAK, ZAJDĘ W TYM CYKLU W CIĄŻĘ!
Proszę powtarzać za mną.
" To mój ... cykl starań, do ... razy sztuka (wstaw dowolną cyfrę),
w tym cyklu zajdę w ciążę!"
Ja zaczynam
To mój trzeci cykl starań, do trzech razy sztuka, w tym cyklu zajdę w ciążę!!!aktap, Phia lubią tę wiadomość
-
No niech ci będzie, to teraz ja:
To mój 28 cykl ale zajdę w 29 bo to moja szczęśliwa liczba i wrzesień jest mójaktap, Phia, Ewaaa lubią tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
Piekny wrzesień miesiącem weteranek!
Phia, milea.26 lubią tę wiadomość
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ETcb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Ja to już myślach nawet widzę jak dochodzę do granic swojej cierpliwości (a uwierz mam jej sporo), wybucham, opierniczam wszystkich, zabieram swoje rzeczy, wychodzę i nie wracam. Cudownie by było móc tak uczynić
Isaury zapytaj, ona ma w tym doświadczenie może Ci podpowie jak to zrobić:*
aktap, didi123 lubią tę wiadomość
[/url]
-
Applejoy wrote:Isaury zapytaj, ona ma w tym doświadczenie może Ci podpowie jak to zrobić
:*
Ja gdybym była singielką to nawet bym o tym nie myślała tylko to zrobiła. To zawsze ja zostawiałam robotę, bywało i z hukiem, ale mąż mnie ogranicza i jego zdanie
Kazałam mu wracać brać wolne na cała tydzień moich dni płodnych, żeby seks był codziennie jak nie to rozwód do teraz mi nie odpisałhehe
aktap, Applejoy lubią tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnydidi123 wrote:Ja gdybym była singielką to nawet bym o tym nie myślała tylko to zrobiła. To zawsze ja zostawiałam robotę, bywało i z hukiem, ale mąż mnie ogranicza i jego zdanie
Kazałam mu wracać brać wolne na cała tydzień moich dni płodnych, żeby seks był codziennie jak nie to rozwód do teraz mi nie odpisałhehe
odrazu powinien odpisacjaka ty stanowcza
-
Ewa89_89 wrote:Piekny wrzesień miesiącem weteranek!
Weterankom to już się należy nawet te podwójne i potrójne zafasolokwanie, bo po tylu cyklach, co niektóre mają, ja już dawno leżałabym w psychiatryku z ostrą depresją w białym fartuchu. Mnie już te dwa cykle poszurały po betonie!milea.26 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySeksik z zelem zaliczony. Niestety mamy go w formie tuby, w aplikatorach nie bylo. Ale moj maz wpadl na pomysl abysmy kupili male strzykawki haha:) i tak oto zapodaje sobie tez zel strzykawka:)
To zarowno glupio brzmi a jeszcze gorzej wyglada haha:) ale najwazniejsze aby przynioslo jakies pozytywne skutki:)
Ja ostatnio widzę same ciezarne. Gdzie sie nie obejrze tam widze! A naprawde chcialabym ich nie widziec bo mi zwyczajnie przykro!
Moja siostra urodzila miesiac temu córeczkę, i ja nadal jej nie widzialam...wiem to dziwnie brzmi...ze nie chce zobaczyc siostrzenicy...ale ja na razie nie potrafie. Mama mi na sile pokazala jej zdjecie i ja dobry tydzien ryczalam jak głupia. Gdybym ja na zywo zobaczyla to bym sie zaryczala na smierc...moze za jakiś czas sie odwaze pojechac do niej. Ale teraz nie ma takiej opcji...nikt mnie nie rozumie i maja za dziwaka ze nie chce zobaczyc dziecka. Nikt nie wie jak sie czuje i ze to cholernie trudne cieszyc sie cudzym szczesciem, tym bardziej kogos bliskiego.aktap, Daffi lubią tę wiadomość
-
Ja się trochę stresuję przed jutrzejszą beta. Lekarz kazał to muszę zrobić.. A jak już kazal to muszę zobaczyć wynik i się boję...
Padam po pracy. Jeszcze musiałam w domu porobić. Do jutra dziewczynki :*❤️ -
nick nieaktualny
-
didi123 wrote:Ja gdybym była singielką to nawet bym o tym nie myślała tylko to zrobiła. To zawsze ja zostawiałam robotę, bywało i z hukiem, ale mąż mnie ogranicza i jego zdanie
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!