Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
A orientujecie sie jak to jest w przypadku prac na wieczorne zmiany? Nie wyobrazam sobie rocznego bąbla zostawiac samego pod czyjąś opieka do 22i nie bedzie to M bo on tez ma prace zmianowa.
Czy przysluguje jakies prawo zeby taka matka pracowala tylko na te poranne zmiany? -
Ewuś przepraszam jak to po owulacji to ja nie lubiłam u siebie takich cykli. U mnie okazało się że za te zygzaki Odpowiada prolaktyna. Ale mój lekarz mówił że wcale nie musiało być od tego i oznaczać nic złego takie zygzaki.
-
Raczej nie. U Nas sklep do 21 czynny, czy do 22 gdzieniegdzie i normalnie dziewczyny są. Więc nie słyszałam nic takiego jak mówisz, że jest. Jedna koleżanka miała godz krócej pracę bo karmią piersiA.tyle.no ale jako kierownik jak np zamykała to przychodziła później. Nie mogła wyjść wcześniej bo nie miałby kto sklepu zamknąć.Daffi wrote:A orientujecie sie jak to jest w przypadku prac na wieczorne zmiany? Nie wyobrazam sobie rocznego bąbla zostawiac samego pod czyjąś opieka do 22i nie bedzie to M bo on tez ma prace zmianowa.
Czy przysluguje jakies prawo zeby taka matka pracowala tylko na te poranne zmiany? -
11.Daffi wrote:Mamcia super!! Dopielas swego ale coz sie dziwić
a ile syn ma lat?
Boli go to jedno, poza tym (niestety) ma. Mój charakter i On już się boi że ma raka i umrze hehehe
Zawsze za mną chodził i mówił.. Mamo kup desmoxan bo się boję się umrzesz. On ma. Loty jakieś. Inny jest ale przez to moim kochanym Borsuczkiem. On u siebie przeżywa wszystko 100 razy bardziej niż starszy. Ja dokładam i mamy dwoch panikarzy w domu. :p
Wyssal z mlekiem matki.
Daffi lubi tę wiadomość
-
Wiesz co Ci powie.. Po co Pani czyta te głupoty, co durne baby wypisują na forach! HeheKaga wrote:Ok znalazłam ginekologa na pozne popoludnie. Idę bo sie strasznie przestraszylam

Nie bój się! Nie przesadzaj. Nie chciałam myślę Cię nakręcić ale warto doradzić. Jasne! :* ❤️
Kaga lubi tę wiadomość
-
No mi też ten wykres się nie podoba... Zastanawiam się czy może nie ma wpływu może też nowy lek który teraz biorę tylko że to Eutyrox i na tarczyce...Mama360 wrote:Ewuś przepraszam jak to po owulacji to ja nie lubiłam u siebie takich cykli. U mnie okazało się że za te zygzaki Odpowiada prolaktyna. Ale mój lekarz mówił że wcale nie musiało być od tego i oznaczać nic złego takie zygzaki.
-
Ja jestem identyczna. Przzy czyrakach myslalam zr to rak... Niestety nagle pojawia sie spory guzek zaczerwienienie i straszny ból. I moja mala zarazilam swoim panikowaniem. Tylko ze jak mnie to dotyczy to panikuje razy 100 a jak mloda to ja ją uspokajam zeby sie lepiej poczula.Mama360 wrote:11.
Boli go to jedno, poza tym (niestety) ma. Mój charakter i On już się boi że ma raka i umrze hehehe
Zawsze za mną chodził i mówił.. Mamo kup desmoxan bo się boję się umrzesz. On ma. Loty jakieś. Inny jest ale przez to moim kochanym Borsuczkiem. On u siebie przeżywa wszystko 100 razy bardziej niż starszy. Ja dokładam i mamy dwoch panikarzy w domu. :p
Wyssal z mlekiem matki. -
Dziewczyny powiedzcie coś więcej o tych ziołach o. Sroki. Są na I i II fazę? Są jakieś ogólne? Skąd je wzięłyście??
Kaga ja też się uśmiałam ale powiem Wam, że w Tunezji nie byłam bo były zakaz lotów i polecieliśmy do Turcji, we wrześniu czyli w miesiącu moich urodzin, pełnia też była, zmęczenie po całodziennym piciu przy basenie było! Kataklizm życiowy oczywisty bo to było po ślubie. Skóra z barana była wcześniej u babci i teraz na urlopie i też nic!
I cóż tu począć... tak mnie nachodzi taka refleksja, że w tej Turcji tego barana mi zabrakło (jadłam go ale nie spałąm na nim) a przecież można było kupić skórkę na targu i to nawet z logo Hilfigera, Hugo Bossa czy Lacoste
Ewaaa, aktap, didi123 lubią tę wiadomość
11.2025 9 FET 3AA ❌
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET
cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016 -
To my idziemy razem w panice do mojego M i On Nas uspokaja. HahaHhahaDaffi wrote:Ja jestem identyczna. Przzy czyrakach myslalam zr to rak... Niestety nagle pojawia sie spory guzek zaczerwienienie i straszny ból. I moja mala zarazilam swoim panikowaniem. Tylko ze jak mnie to dotyczy to panikuje razy 100 a jak mloda to ja ją uspokajam zeby sie lepiej poczula.
Daffi lubi tę wiadomość
-
Jak już kupiłam i zamieszkałam to zauważyłam że są rozne ale na to samo. Na ogólny cykl i regulację.Ewa89_89 wrote:Dziewczyny powiedzcie coś więcej o tych ziołach o. Sroki. Są na I i II fazę? Są jakieś ogólne? Skąd je wzięłyście??
Kaga ja też się uśmiałam ale powiem Wam, że w Tunezji nie byłam bo były zakaz lotów i polecieliśmy do Turcji, we wrześniu czyli w miesiącu moich urodzin, pełnia też była, zmęczenie po całodziennym piciu przy basenie było! Kataklizm życiowy oczywisty bo to było po ślubie. Skóra z barana była wcześniej u babci i teraz na urlopie i też nic!
I cóż tu począć... tak mnie nachodzi taka refleksja, że w tej Turcji tego barana mi zabrakło (jadłam go ale nie spałąm na nim) a przecież można było kupić skórkę na targu i to nawet z logo Hilfigera, Hugo Bossa czy Lacoste

Pije się je cały miesiąc ale od 1 DC. Zależy jaki cel. Ja chciałam wzmocnić jajeczka i uregulować progesteron. Za szybko spadał i miałam coraz gorsze plamienia. Pms. Bóle brzucha. Niesamowite krwawienia. Bóle piersi potężne.
Trzeba uważać przy mieszance z niepokalanki en bo u mnie po miesiącu stosowania prolaktyna skoczyła z 12 na 18. Ale doczytałam że taki efekt mamy gdy nie dokładamy dodatkowo niepokalanka w dawkach pow. 150 mg. Włączyłam go i teraz jak dostanę @ to będę kontrolować prolaktynę jak wygląda po 2 msc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 08:20
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
To moja jest do stosowania na 3 msc. I faktycznie co cykl jest lepiej. Po 1 msc i tak było duuuuzo lepiej ale nie idealnie. Teraz plamień 0, a krew pojawia się w dniu spodziewanej @. Progesteron 8 dpo 21 i nie spada szybko. Pms brak, tylko trochę mi zostało zwiększone zapotrzebowanie na jedzenie przed @. Wczoraj naszło mnie na naleśniki z czekoladą i owocami. A na kolacje kanapki z serem żółtym i CEBULA surowa. Coś wspaniałego.aktap wrote:hahaha Ewcia

Z tego co wiem, to są różne mieszanki i ja mam tę o nazwie "Niepłodność". Zamówiłam je na stronie mojazielarnia.pl Ale z tego co widzę są różne te mieszanki. Na mojej jest napisane, żeby pić przez miesiąc, a potem zrobić przerwę. Tylko nie wiem ile, muszę w domu doczytać.
No i się zastanawiałam, czy mogę zacząć pić w 11 dc. ale dziewczyny mówią, że lepiej od początku.
aktap, Ewa89_89 lubią tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
No to ja odwrotnie. Tylko złamań otwartych nie lubię. Reszta nie robi na mnie większego wrażenia.Mama360 wrote:To my idziemy razem w panice do mojego M i On Nas uspokaja. HahaHhahaIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/39e195e8be9a.jpg
Ot nie wytrzymałam, takiego sobie psikusa zrobiłam, test fałszywy a teraz jest mi zwyczajnie przykro. Powtórzyłam na kolejnym i biel vizira. A ten najpierw był bialusieńki a potem wyszedł ten zaciek. BuuuuWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 08:55
-
Te fałszywie dodatnie testy doprowadzają mnie to białej gorączki! Przecie to zawału można dostać!
Konieczynka lubi tę wiadomość
11.2025 9 FET 3AA ❌
03-05.2025 8 FET 4AB 💔 9+2/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
12.2024 IV IMSI 18 komórek, 10 MII, 9 zapłodnień, 8a,10a, 3AA, 4AB
08.2024 FET 8a❌
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.22- 01.23 FET 4AB 💔 9/10 tc [*] ♂️ 😔 (krwiaki)
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 kom./19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi prot.: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1x8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET
cb 😥 💔
IUI 03.04.19
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty i zwapnienia macicy, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endo i adenomioza, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1 , cross 54%
Mąż: MSOME 0%
Walka od 2016
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

Starania od: listopad 2014 - o pierwsze dziecko