Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo wlasnie musze zajrzec na jej bloga. W ogole co za sens z pozycjo na pieska tarabanic sie i przekrecac zeby swiece zrobiv... nie wyjdzie podobnie jak sie na brzuchu polezu z tym tylozgieciem? Najbardzoej mnie to wkurza. Tak samo z misjonarza zanim sie obroce zebu nogi wywalic na sciane to czesc ucieka...
-
Kropeczka85 serce mi stanęło. Oczywiście że ze szczęścia ale i też z zazdrości. Gratulacje Kochana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2018, 20:33
9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Kropek Kropeczki
https://zapodaj.net/e1613d05acd66.jpg.html
Nadgonil wiekiem i jest tylko 3 dni młodszy niż z OM , serduszko wali jak dzwon 140u/min . Na USG widać małe nóżki i rączki no cudo!
Zarażam wszystkie!!!!!!!!Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
Kropeczka85 wrote:Kropek Kropeczki
https://zapodaj.net/e1613d05acd66.jpg.html
Nadgonil wiekiem i jest tylko 3 dni młodszy niż z OM , serduszko wali jak dzwon 140u/min . Na USG widać małe nóżki i rączki no cudo!
Zarażam wszystkie!!!!!!!!
Kropeczko, przepiękny widok gratulacje kochana, coś wspaniałego :*Kropeczka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalwa13 wrote:Myślicie że codziennie starania nie zaszkodza?
"Największe szanse na zajście w ciążę, jest to dość dobrze udowodnione naukowo, jest wtedy kiedy para współżyje – co dwa góra trzy dni- PRZEZ CAŁY CYKL." -cytat mamaginekolog -
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:A mnie piersi całkowicie przestały boleć i mam śluz bardziej wodnisty. Jestem ciekawa czy to nowe objawy @, czy może jednak...
Mnie do teraz piersi nie bolą a śluz był właśnie biały i mokryAnia95 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:A w czym? Jeżeli w okresie okołoowulacyjnym będziemy się kochać codziennie to jest duża szansa na to że się uda
"Największe szanse na zajście w ciążę, jest to dość dobrze udowodnione naukowo, jest wtedy kiedy para współżyje – co dwa góra trzy dni- PRZEZ CAŁY CYKL." -cytat mamaginekolog -
nick nieaktualny
-
Mnie gin od niepłodności polecił co 2 dni bo nasienie musi być silne i posiadać żołnierzy zdrowych. A codziennie 5 razy dziennie niestety ich tyłu zdrowych nie jest.9 cs
cykl 32 dni
Letrox, Bromergon , ovarin, kwas foliowy metylowany, ovitrelle
Polip, mięśniak
Homocysteina za wysoka
Mąż- morfologia 4% fertilman plus, maca, wit C