Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewa89_89 wrote:W ccc ostatni dzień promocji na sandałki i klapki. Kupiłam 6 par nawet z lasockiego za 43 zł kupiłam sandałki humor już lepszy buty
Ewa89_89 lubi tę wiadomość
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
Isaura81 wrote:Ja dzisiaj na śniadanie lekki kisiel.
Ale mój przedokreaowy dziwny organizm uznał to.za profanację i domagał się jajecznicy z dwóch jajek +surowa cebula. Mistrzostwem jest surowa cebula jedzona jak jabłko.
Myślałam że umrę z zgagi i mdłości po takim jedzeniu. Dopóki nie pojechaliśmy do marketu w którym dają najlepszego kebaba na świecie. Wsunelam go w minutkę. Ale teraz mam wyrzuty sumienia.
A potem zdechlam i spalam jak dziecko
Cebula :o jak jabłko? :o Profanacja! Jabłko tylko z masłem orzechowym[/url] -
Applejoy wrote:Cebula :o jak jabłko? :o Profanacja! Jabłko tylko z masłem orzechowymIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Surowa cebula jak jabłko?! łał! Też nie lubię masła orzechowego ale dziś mam zachcianke na koktajl ❤️ banan, gruszka, kiwi i mleko ❤️ zapasy nawet na jutro zrobiłam haha
Malwa13 lubi tę wiadomość
-
Marza89 wrote:Surowa cebula jak jabłko?! łał! Też nie lubię masła orzechowego ale dziś mam zachcianke na koktajl ❤️ banan, gruszka, kiwi i mleko ❤️ zapasy nawet na jutro zrobiłam haha
Marza89 lubi tę wiadomość
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Może to nie @
I widać było lekkie brązowe zabarwienie śluzu. W sumie nie mam śluzu tylko suszę jak na sacharze.Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
melunia91 wrote:O matko Isauro! Surowa cebula jak jablko... Chyba bym zwrocila.
I przywiozl pierniczkiIsaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:A kiedy termin @?
A ty ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 17:21
Malwa13 lubi tę wiadomość
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Widzicie u mnie drugi czuly test byl negatywny. I mam niespodzianke.
Boze czyje sie jak zwloki... A naczynia musze wyciagnac naczynia ze zmywarki... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymelunia91 wrote:Kupilam sobie w aptece vitaminer prenatal +dha. Babeczka mi doradzila. W sumie sklad fajny. Pisze ze od 2 trymetru ale babeczka w aptece stwierdzila ze lepiej taki niz femibion.
-
melunia91 wrote:Kupilam sobie w aptece vitaminer prenatal +dha. Babeczka mi doradzila. W sumie sklad fajny. Pisze ze od 2 trymetru ale babeczka w aptece stwierdzila ze lepiej taki niz femibion.
Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarza89 wrote:Ja kupiłam pregna plus, ale zapytam jeszcze ginka 28 czy faktycznie brać czy nie koleżanka całą ciążę nie brała żadnych witamin czy suplementów prócz kwasu foliowego i ma śliczną zdrową córeczkę, już nie wiem od czego to zależy