Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzosia92 wrote:To tak zrobię poczekam mam nadzieje ze bedzie dobrze☺
Jak to bd mial byc twoj szczesliwy cykl... To czy zrobisz test w dniu @ czy kilka dni gdy sie spozni to i tak bd w ciazu i tak... Dlatego czasami warto poczekac ... Tym bardIej ze to twoj 2 csWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2018, 20:26
-
Phia wrote:Nie chce nic mowic ale z naszej listy to nawet polowa lasek sie nie udziela ....
Też o tym myślałam. Cześć z dziewczyn wpadła na dwa lub trzy posty i tyle. Może trzeba tuningowac nasza listę.
U mnie w pierwszej ciąży test cień cienia wyszedł dopiero 14dpo.
A teraz pije wasze zdrowie zimnym browarkiem w barze. Ciemne książęce. Lubięaktap, Phia, Applejoy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonieczynka wrote:Też o tym myślałam. Cześć z dziewczyn wpadła na dwa lub trzy posty i tyle. Może trzeba tuningowac nasza listę.
A teraz pije wasze zdrowie zimnym browarkiem w barze. Ciemne książęce. Lubię
Ale co zrobic... Nie kazdy ma tyle czasu na przesiadywanie na forum jak my xDApplejoy, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konieczynka wrote:Też o tym myślałam. Cześć z dziewczyn wpadła na dwa lub trzy posty i tyle. Może trzeba tuningowac nasza listę.
A teraz pije wasze zdrowie zimnym browarkiem w barze. Ciemne książęce. Lubię
Kurcze zastanawiałam się nad tym, ale z drugiej strony są dziewczyny które jak same mówiliście maja pisze od forum... i nie wiadomo które to dziewczyny xD[/url] -
Applejoy wrote:Kurcze ale bym sobie wypiła takie zimne piwko pszeniczne... w górach. Jak nie wypali ten cykl to biorę mojego na piwo w góry xD
A teraz co stoi na przeszkodzie. Ja @ też nie dostałam, a jak czeka mnie upragniona niespodzianka pewnie będę się martwić. Ale do 5 tygodnia dzieciątko brat chronione przez matkę naturę.
Kaga, Applejoy lubią tę wiadomość