Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Nefre_ ms wrote:Duphaston dostaje się na owulację, czy na podniesienie proga po owu? Ja nigdy nie miałam, więc gubię się w tym wszystkim co piszecie trochę.
-
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:Dobrze ze jak czytam co siedzę hehw
Widzę dwie ciotki chętne na wychowanie mojej gromady... Dobrze.. Zapamiętam!!.. Adresy mam to wyślę kurierem po dziecku i nie będzie adresu zwrotnego ;p
Ja dziś buszuje w pokoju chłopaków. Biurka już zrobione teraz szafa z ubraniami. A że moja kondycja teraz mieści się w ramach geriatrii to kiepsko to idzie. Trochę porobię i zadyszka jakbym już przed porodem była a nie na początku. Ale cały dzień wolny. Potem do mamuni. Brzuchol już mam wypiety, że też Ona się nie orientuje...ale jeszcze parę dni mam nadzieję.
Mi mocno urósł, codzienne kroplówki chyba tez miały wpływ heh
Napatrzcie się i zarażajcie :* mam dla Was miliony zarazków
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9801709c20df.jpgMissKathy92, aktap, Kaga, Phia, Drobinka91, Applejoy, Ania95, Daffi, Paula 90, Izaw, najra88, Marza89 lubią tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Mammi ale pokaźny brzusio łapię zarazki
Applejoy lubi tę wiadomość
-
Mammi wrote:Hehe wielki jak ja ten tydzień, Ale mówią ze co ciąża to większy. Na wadze 3kg do przodu. Mojemu się bardzo podoba stwierdził, ze bardzo mu się podobam ciąży Hih w szczególności większy tyłek haha
Mammi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MAMMI brzusio cudny!!! ❤️
Pokazywać nie muszę mojego jest taki jak Twój a to początek 8 tygodnia haha, to po prostu zróbcie kopiuj wklej
Chodź jak mówię w poprzednich ciazach w 3 Msc musiałam ciążowe spodnie nosić a pierwszy ważył 2400.widocznie taka moja uroda.
Mammi cieszę się że nastrój masz lepszy. Bardzo się cieszę!!! :* -
nick nieaktualny
-
Mama360 wrote:MAMMI brzusio cudny!!! ❤️
Pokazywać nie muszę mojego jest taki jak Twój a to początek 8 tygodnia haha, to po prostu zróbcie kopiuj wklej
Chodź jak mówię w poprzednich ciazach w 3 Msc musiałam ciążowe spodnie nosić a pierwszy ważył 2400.widocznie taka moja uroda.
Mammi cieszę się że nastrój masz lepszy. Bardzo się cieszę!!! :*
Już lepiej się czuję, bo emocje opadły. Biorę leki, w tym antybiotyk bo wiem, ze po prostu muszę i bedzie dobrze wszystko we wtorek mam wizytę u mojego lekarza i sobie tez z nim pogadamApplejoy lubi tę wiadomość
-
Mammi wrote:MAmusia, pokazuj bębenek
Mi mocno urósł, codzienne kroplówki chyba tez miały wpływ heh
Napatrzcie się i zarażajcie :* mam dla Was miliony zarazków
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9801709c20df.jpg
śliczny fasolek tam rośnie :*aktap, Mammi lubią tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny