Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Angelisia wrote:Hej dziewczyny. Pisałam wam ostatnio o kryzysie w moim zwiazku, ze moj mnie zdradzil. Dzisiaj właśnie sie rozstaliśmy juz tak definitywnie. Na poczatku czułam sie fatalnie, plakalam non stop ale dzis jak wyszedł cos we mnie pękło jak powiedzial mi że jeśli będę w ciazy to da kase na usunięcie.. zamurowało mnie i automatycznie poczułam taka ulge, radosc ze to juz koniec tego związku. Co przeplakalam to moje, ale stwierdzam ze to byl strasznie toksyczny związek.. dopiero to wszystko do mnie dociera. Wkoncu otwieram oczy i tak sie zaczelo super ukladac ze dzisiaj chyba dostane super prace
Kochana gratulacje! To pierwszy krok nowego życia !Angelisia lubi tę wiadomość
[/url] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngelisia wrote:Hej dziewczyny. Pisałam wam ostatnio o kryzysie w moim zwiazku, ze moj mnie zdradzil. Dzisiaj właśnie sie rozstaliśmy juz tak definitywnie. Na poczatku czułam sie fatalnie, plakalam non stop ale dzis jak wyszedł cos we mnie pękło jak powiedzial mi że jeśli będę w ciazy to da kase na usunięcie.. zamurowało mnie i automatycznie poczułam taka ulge, radosc ze to juz koniec tego związku. Co przeplakalam to moje, ale stwierdzam ze to byl strasznie toksyczny związek.. dopiero to wszystko do mnie dociera. Wkoncu otwieram oczy i tak sie zaczelo super ukladac ze dzisiaj chyba dostane super prace
Idzie nowe, więc masz dobre podejście..
Może wam się nie udało maluszka zrobić nie bez powodu.. Nigdy nie wiadomo, co się wydarzy, a Twoje dziecko zasługuje na lepszego ojca..Angelisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNefre_ ms wrote:Idzie nowe, więc masz dobre podejście..
Może wam się nie udało maluszka zrobić nie bez powodu.. Nigdy nie wiadomo, co się wydarzy, a Twoje dziecko zasługuje na lepszego ojca..
W pewnym momencie tak właśnie myślałam, ze to moze nie jest właściwa osoba. Ale zaslepiona bylam ta miłością do niego.. Ale wiem ze ta cała krzywdę ktora mi wyrzadzil wróci do niego z podwojona sila, nie to że życzę mu zle ale moglby dostac takiego mocnego kopa po jajach -
Angelisia nie chciałam tego pisać wcześniej , bo to nie moja sprawa, ale nie wyglądało to dobrze. Teraz już będzie tylko lepiej Kochana :*
Amalia trzymam kciuki za jutro!!!
Phia zaraz z betą 50 albo 100 wyskoczy mogę się założyćAngelisia, amalia lubią tę wiadomość
Księżniczka 2014
Królewicz 2009
21.03.2006 [*] 13tc -
nick nieaktualnyKropeczka85 wrote:Angelisia nie chciałam tego pisać wcześniej , bo to nie moja sprawa, ale nie wyglądało to dobrze. Teraz już będzie tylko lepiej Kochana :*
Amalia trzymam kciuki za jutro!!!
Phia zaraz z betą 50 albo 100 wyskoczy mogę się założyćApplejoy lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngelisia
Czasami nas miłość oślepia, albo tak chcemy być mamuśkami, że przestajemy trzeźwo oceniać partnera..
No i lepiej, że teraz wyszło jaki jest gnój , a nie jakbyście mieli już dzieci.
ja się czasami zastanawiam, jak to jest, że kobiety rozwodzą się z pijakami i bokserami męskimi dopiero jak facet zdąży im 5 dzieci zrobić? W ogóle nie mówię o sytuacjach, że ogólnie facet nie jest fajny, bo to kwestia gustu jednak i każdy od związku oczekuje czegoś innego może.. Ale miłość potrafi być tak ślepa, że się dużo zniesie i można sobie dużo wmówić.. Nawet to, że ktoś się zmieni..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeluśka wrote:Phia - wszyscy chcą ujrzeć twoje 2 kreseczki! i pozytywną betę! :*
Jakieś ciśnienie chyba nie takie dla mnie, w głowie mi się kręci strasznie
Nie badz tego taka pewna xD
A mierzylas cisnienie??
U mnie wgl sloneczko jest xD -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Wsyscy hmm...
Nie badz tego taka pewna xD
A mierzylas cisnienie??
U mnie wgl sloneczko jest xD
Nie mierzyłam, nagle mi się słabo zrobiło i w głowie się zakręciło, teraz już lepiejPhia lubi tę wiadomość
23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka wrote:Byłam dzisiaj u ginekologa prywatnie, mało nie wziął, bo 120zł, ale jestem zadowolona z wizyty, sam zadaje pytania i stara się pomóc, naprawdę wporządku mam lekką infekcję i przepisał mi globulki, jajniki sprawdził i powiedział, że owulacja była z prawego jajnika, wszystko jest ok
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
Phia wrote:To czekamy dalej xD
Napewno niskie cisnienie masz