Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Jest bardzo ładny przyrost bety, tyle mi pielegniarka powiedziała. Czekam na wizyte.
Rosnijcie zdrowo xD
Meluśka hehe czekaj czekaj zaczaruje i wyjdzie ci taka jedna swiecaca xD -
didi123 wrote:Jest bardzo ładny przyrost bety, tyle mi pielegniarka powiedziała. Czekam na wizyte.18 cykl staran szczesliwy
10 dpo beta 19,16 ❤️
13 dpo beta 104,13 ❤️
15 dpo beta 315,46 ❤️
18.09.2018 (wizyta) - wszystko w porzadku. Jest pecherzyk ciazowy 0,74 cm wraz z ciałkiem żóltym 0,12 cm. Z usg wychodzi 5 tydzien ❤️
16.10.2018 (kolejna wizyta ) -
nick nieaktualny
-
Kaga wrote:#mampytanie
Dziewczyny nie raz się Was radziłam w babskich problemach, więc zapytam i dziś. Ogólnie mam trochę wydłużone cykle, bo po ok 32 dni. Spodziewałam sie miesiaczki w okolicy 20-22 września. Wczoraj juz myślałam, że okres mi sie zaczął a ku mojemu zdziwieniu tylko trochę plamie na brązowo. Poza tym zwykle jak w zegarku pojawienie sie okresu oznaczalo, że piersi przestały bolec a zaczynał brzuch. Teraz brzuch nie boli wcale a piers nadal jakas obrzmiala. Jestem ok 11 dpo.
Czy zdarzaly się Wam takie plamienia przed okresem? Albo zamiast niego?
Nigdy normalnie. Raz przy pierwszym cyklu z duphastonem. Też mam długie cykle, ostatni 38 dni. Życze Ci żeby to były plamienia implantacyjne, ale nie nakręcaj się Mogą byc takie prze @. Ja piersi obrzmiałe mam zawsze przed @ odkąd rozpoczeliśmy starania, dzis wstałam z takimi cycami że ho-ho. Mam 24dc.Kaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa np. Nie mam zadnych plamien przed @... Piersi zawsze bolaly do dnia @... Brzuch w dniu... Ale to nie ma reguly.... Ostatnio np. mnie wgl nic nie bolalo... Ani brzuch ani cycusie... Tylko spozniala sie @....
Ale co dziewczyna to inna historia z tym xD
Dlatego nie ma co porównywać...
Kaga lubi tę wiadomość
-
Kaga wrote:Nie no ja na pewno nie nakrecam się że to ciąża. Wczoraj juz byłam po prostu pewna, że to okres więc sie pogodzilam z tym. Tylko pytam czy u Was okres rozkreca się w postaci takich plamien, bo ja nigdy tak nie mialam i mnie to zastanowilo. Nie ukrywam ze tez troche zmartwilo, bo mam wrażenie ze co cykl to jakas anomalia.
-
nick nieaktualny
-
Kaga wrote:I pytanko mam - czy nie wiecie jak sie liczy kolejny cykl? 1 dzien plamien to 1 dc?
Plamienia się nie liczą. Ma być krew -
Meluśka wrote:Kaga może plamienie implantacyjne?
Phia - na dupie może być, oby nie na gębie xDMeluśka lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyKaga wrote:Nie no ja na pewno nie nakrecam się że to ciąża. Wczoraj juz byłam po prostu pewna, że to okres więc sie pogodzilam z tym. Tylko pytam czy u Was okres rozkreca się w postaci takich plamien, bo ja nigdy tak nie mialam i mnie to zastanowilo. Nie ukrywam ze tez troche zmartwilo, bo mam wrażenie ze co cykl to jakas anomalia.
Ja odkąd pamiętam wszystkie @ miałam poprzedzone brązowym plamieniem. Lekarze mówili że taka uroda i tyle. W cb też się pojawiło plamienie, potem zniknęło i za tydzień poroniłam. A w tej ciąży nie było kompletnie nic.
Nie ma reguły, nie porównuj się do innych.
Powiedz o tym lekarzowi, niektórzy podejrzewają niski progesteron przy takich plamieniach i jeśli badanie potwierdzi to suplementy na dupka albo lutkę po owulacji.