Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyno ciekawe czy zdecydują się ci coś dać na zbicie tsh. I ciekawe czy postanowiłą prolaktynę leczyć. Ja biorę już 11 miesięcy bromergon bo mi urosła prawie 17 razy w porównaniu do podstawowej
Tsh mi endokrynolog mówiła że dobrze by było niższe niż 2,5. Twoje nie jest dużo wyższe. TSH ma to do siebie ze może skakać a coś bierzesz na nie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 14:28
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:no ciekawe czy zdecydują się ci coś dać na zbicie tsh. I ciekawe czy postanowiłą prolaktynę leczyć. Ja biorę już 11 miesięcy bromergon bo mi urosła prawie 17 razy w porównaniu do podstawowej
Tsh mi endokrynolog mówiła że dobrze by było niższe niż 2,5. Twoje nie jest dużo wyższe. TSH ma to do siebie ze może skakać a coś bierzesz na nie?Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ❤️
Melunia91 tak mi przykro :*
Dziewczyny październik i listopad będzie Wasz! Wierzę w to mocno! ♥️
Zobaczycie rekordy znowu będą!
Ja jeszcze w pracy ale zaraz kończę i lecę na depilację bikini w przyszłym tyg wizyta więc trzeba się oporządzić odpowiednio hahaAnia95, Daffi, Phia lubią tę wiadomość
-
zuzi_c wrote:u mnie bez zmian i żadnych rewelacji czekamy dalej. Badaliśmy się i póki co wyniki w normie więc to najważniejsze
A jak u Ciebie ?Jak się czujesz ?
To fajnie, że wszystko ok pewnie jesteście teraz spokojniejsi
U mnie też bez zmian. Staramy się i czekamy z nadzieją, że to właśnie ten cykl
Zaglądaj do nas częściej :* -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:A wlasnie! Mnie piersi nie bola w tym cyklu w zeszlym od 19 dnia juz mialam ciezkie, a teraz 20 dc i nic
Ale nadzieje sobie robie ale ja jakos czuje, ze jestem coraz blizej dwoch kresek do konca roku na bank bede w ciazy!
Trzymam kciuki za Wszystkie
Ja nie liczę na ten rok ale kto wie może w następnym sie udaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 15:34
Ania95 lubi tę wiadomość