Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malwa13 wrote:Dziewczyny powiem Wam, ze ja juz nigdy nie uwierze w zadne objawy. beta w poniedzialek ujemna to przynajmniej nie mam zludzen
Biust boli tak, ze mi ciezko chodzic, bialy sluz mnie zalewa temp wysolo i ciagle chodze siku
Ja tez tak mam przed okresem! i nie przypominam sobie, zeby przed staraniami mnie az tak bolal biust, ze nie moglam go nawet dotknac co robi glowa... Zobaczcie jak duzo od niej zalezy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 13:53
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Ja tez tak mam przed okresem! i nie przypominam sobie, zeby przed staraniami mnie az tak bolal biust, ze nie moglam go nawet dotknac co robi glowa... Zobaczcie jak duzo od niej zalezy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Daj znac jak przyjdzie nowy cykl to nowa szansa na dzidziusia!
-
Ania2014 wrote:Oj każda się łudzi bo tak bardzo chcemy ja też czekam z utęsknieniem na @ bo będę mogła zacząć coś robić. A zwykle mam cykle 32-34 dni. Ale zaczynają mnie piersi boleć więc jest szansa że już niedługo
A wlasnie! Mnie piersi nie bola w tym cyklu w zeszlym od 19 dnia juz mialam ciezkie, a teraz 20 dc i nic
Ale nadzieje sobie robie ale ja jakos czuje, ze jestem coraz blizej dwoch kresek do konca roku na bank bede w ciazy!MissKathy92, Phia lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:A wlasnie! Mnie piersi nie bola w tym cyklu w zeszlym od 19 dnia juz mialam ciezkie, a teraz 20 dc i nic
Ale nadzieje sobie robie ale ja jakos czuje, ze jestem coraz blizej dwoch kresek do konca roku na bank bede w ciazy!Ania95, ABI90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:Prolaktyna po obciążeniu trochę za duża. TSH też mogłobyć niższe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 14:17
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3