Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeluśka wrote:No mój poszedł właśnie po 2 testy i jutro zrobię xD i ty się doczekasz wkońcu :*
Mi ostatnio pan sprzedal felerny wiec ja im nie wierze hehe ale moj byl mi po test ze 2 razy xD -
Phia wrote:Looo... Wy sie bd do nastepnego szykować a ja bd dalej robic haha xD
Mi ostatnio pan sprzedal felerny wiec ja im nie wierze hehe ale moj byl mi po test ze 2 razy xD
Phia, myśl pozytywnie zamiast powtarzać, że przed Tobą długa droga, to powtarzaj, że jesteś mega płodna i raz dwa zajdziesz w ciążę To Ci na pewno pomoże :* -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Phia, myśl pozytywnie zamiast powtarzać, że przed Tobą długa droga, to powtarzaj, że jesteś mega płodna i raz dwa zajdziesz w ciążę To Ci na pewno pomoże :*
U mnie bd trojaczki odrazu hehe
I dlatego muszą ciut dluzej poczekac xDWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 19:15
Ania_95 lubi tę wiadomość
-
Ania może faktycznie to jest jakiś sposób mój jeszcze nigdy mi nie kupował testów ale zawsze mnie nakręca żeby je robić teraz mówi żeby w sobotę robić :p to będzie 12dpo, znowu będzie biel vizira jak nie xD
Phia od razu trojaczki strzelcie i będzie cacy
A ja właśnie zaliczyłam super seksik tylko krótki bo mąż wyposzczony to szybko skończył :pAnia95, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Ania może faktycznie to jest jakiś sposób mój jeszcze nigdy mi nie kupował testów ale zawsze mnie nakręca żeby je robić teraz mówi żeby w sobotę robić :p to będzie 12dpo, znowu będzie biel vizira jak nie xD
Phia od razu trojaczki strzelcie i będzie cacy
A ja właśnie zaliczyłam super seksik tylko krótki bo mąż wyposzczony to szybko skończył :p
Powiedz mu, żeby kupił Ci test, to może wysikasz dwie kreski
U nas to samo jak jest przerwa w seksie, to kolejny jest króciutki -
Witam po dłuższej przerwie
Zmotywowałyscie mnie żeby hasło odszukać. Podczytuje was w miarę regularnie i gratuluję dziewczyną, którym się udało. U mnie dalej bez zmian to już chyba 11 cykl.w lipcu postanowiłam odpocząć od forum nie myśleć o ciąży,wiadomo urlop itp,ale jak widać skutku to nie przyniosło.co miesiąc mi coraz trudniej.16 cykl -
nick nieaktualnyAnia95 wrote:Powiedz mu, żeby kupił Ci test, to może wysikasz dwie kreski
U nas to samo jak jest przerwa w seksie, to kolejny jest króciutkiWiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2018, 20:03
Ania95 lubi tę wiadomość
-
Kaga wrote:Dziewczyny powiem Wam tak szczerze, że ostatnio chyba "oszalałam" na punkcie tego, że chcę mieć dziecko. Mówię sobie co miesiąc, że wszytko jest ok, że na luzie itd. A później przychodzi okres i jest takie rozczarowanie...
Dziś od niechcenia zapytalam męża czy jeżeli bedzie trzeba to zrobi badania nasienia. A on wyrecytowal mi w ktorej klinice ile to badanie kosztuje. I wtedy mnie zatkalo. Zrozumialam.ze przegielam, że on widzial jak dwa ostatnie dni chodzilam smutna, nieszczęśliwa i zaplakana, dlatego to sprawdzil... Przegielam. I chyba muszę odpoczac od czytania forum, wkrecania sobie objawow itd. Jak widzę że dziewczyna cieszy się z dwóch kresek a trzy tyg pozniej pisze, ze dziecka nie ma to serce mi krwawi. Nawet nie wiedzialam ze to takie powszechne. Pewnie pełno moich znajomych tak mialo, ale nikt o tym nie mowi...
Posiadanie dziecka nie może się stać moim jedynym celem w życiu a ostatnio o niczym nie myślę tylko o tym. Powiecie ze jestem walnieta... I bedziecie miec rację...
PS jutro idę i tak na panel badań xd
Nie Ty jedna tak masz :* to jest całkowicie normalne, że się nakręcasz... W końcu pragniesz dziecka. Ale prawdą jest, że trzeba jakoś przetrwać ten okres starań. Przecież o miał być piękny czas ja się nie mogłam doczekać starań o dziecko, a teraz mam już dość i chciałabym w końcu być w ciąży.
Nie wiem czy jesteś wierząca czy nie, ale mi bardzo pomaga modlitwa jest mi lżej. I tak jak już dzisiaj pisałam - wiem, że jestem coraz bliżej
My wszystkim powiedzieliśmy o naszych staraniach. Raczej nie ma nikogo, kto by nie wiedział ale większość ludzi nie lubi się przyznawać, że nie wychodzi i faktycznie nie jesteśmy przez to świadomi, że nie tylko my taką drogę przechodzimy.
W końcu się udaKaga, Applejoy lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Nie Ty jedna tak masz :* to jest całkowicie normalne, że się nakręcasz... W końcu pragniesz dziecka. Ale prawdą jest, że trzeba jakoś przetrwać ten okres starań. Przecież o miał być piękny czas ja się nie mogłam doczekać starań o dziecko, a teraz mam już dość i chciałabym w końcu być w ciąży.
Nie wiem czy jesteś wierząca czy nie, ale mi bardzo pomaga modlitwa jest mi lżej. I tak jak już dzisiaj pisałam - wiem, że jestem coraz bliżej
My wszystkim powiedzieliśmy o naszych staraniach. Raczej nie ma nikogo, kto by nie wiedział ale większość ludzi nie lubi się przyznawać, że nie wychodzi i faktycznie nie jesteśmy przez to świadomi, że nie tylko my taką drogę przechodzimy.
W końcu się udaAnia95, Applejoy lubią tę wiadomość
16 cykl