Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Melcia kochana dobrze wiesz ze jesteśmy z Tobą i nic się nie zmieni.to się skończy kiedyś i będziecie mogli się zacząć starać znowu! Zobaczysz! Będziesz szybciej tuliła maleństwo swoje niż myślisz. Do dobrych ludzi przychodzą dobre rzeczy. Tylko trzeba chwilę poczekać. Może dzidzia była chora, może coś się stało... Najwazniejszs to patrzec z nadzieją w przyszłość. Tego nie wolno Ci samej sobie odbierać!!! :*
-
Daffi - tak to nasz 4cs będzie o drugie dziecko, ale o 1 też się staraliśmy dłużej, bo 1,5 roku, czyli, że warto, żeby mój zrobił przynajmniej nasienie? A jak bedzie ok z nasieniem? Z tym Fertilmanem spróbujemy23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
nick nieaktualnyMeluska zrobic zawsze mozecie...
Decyzja zalezy od was
Jesli cie to uspokoi to niech robi...
Ale jesli jest jeden maluszek ❤ to drugi tez bd z czasem...
Moj mial zrobione badanie i czoo... Androlog kazal powtórzyć teraz... I przupuszczam ze po lekach pozniej tez bd chcial sprawdzic czy sie poprawilo...
A sumplementy na nasienie moze lykac xDMeluśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Meluśka wrote:Daffi - tak to nasz 4cs będzie o drugie dziecko, ale o 1 też się staraliśmy dłużej, bo 1,5 roku, czyli, że warto, żeby mój zrobił przynajmniej nasienie? A jak bedzie ok z nasieniem? Z tym Fertilmanem spróbujemy
-
nick nieaktualnyMój Luby drugi miesiąc biorze fertilman. Jak dzwonił do laboratorium dopytać się o badanie nasienia to powiedziała żeby na ok 5 dni przed zrezygnować z używek i suplementów do tego się zastosujemy jak przyjdzie zrobić badania a mam nadzieję że już niedługo
-
Meluśka wrote:No nic.. staramy się nadal, łzy trochę poleciały, przykro się zrobiło, ale trzeba dalej próbować :* jakie suplementy, witaminy polecacie dla faceta? Tak myślałam, że może se nasienie przepada, powiedział mi dzisiaj, że może się przebadać jeśli trzeba i może brać jakieś leki
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMenka888 wrote:jeśli się zdecydujecie na te badania to polecam klinikę Bocian w Białymstoku. Idziesz z mężem do takiego fajnego pokoju (jest oddalony od recepcji i poczekalni więc bez obaw) gdzie stoi fotel, telewizor z filmami dla dorosłych hihi . Jest tam kubeczek na nasienie, po wszystkim zostawiacie go na komodzie, wychodzicie i zamykacie pokój, klucz oddaje sie do recepcji. Macie na to całą godzinę ! takze można zaszaleć. Po paru godzinach zazwyczaj są wyniki. Po odbiorze wyników są konsultacje, powiedzą nam czy wyniki są ok czy nie, wyjaśnią wszystkie parametry itp. Ktoś tu wcześniej pisał, że takie badania w innych placówkach wygladają zdecydowanie gorzej!
Wszedzie gdzie robia badanie nasienia mamy daleko wiec nie mial wyjścia.... -
Menka888 wrote:jeśli się zdecydujecie na te badania to polecam klinikę Bocian w Białymstoku. Idziesz z mężem do takiego fajnego pokoju (jest oddalony od recepcji i poczekalni więc bez obaw) gdzie stoi fotel, telewizor z filmami dla dorosłych hihi . Jest tam kubeczek na nasienie, po wszystkim zostawiacie go na komodzie, wychodzicie i zamykacie pokój, klucz oddaje sie do recepcji. Macie na to całą godzinę ! takze można zaszaleć. Po paru godzinach zazwyczaj są wyniki. Po odbiorze wyników są konsultacje, powiedzą nam czy wyniki są ok czy nie, wyjaśnią wszystkie parametry itp. Ktoś tu wcześniej pisał, że takie badania w innych placówkach wygladają zdecydowanie gorzej!
-
melunia91 wrote:Nie umiem sie zwlec z lozka... Nie potrafie. Od rana mam lzy w oczach... A tu trzeba isc dalej i zrobic zakupy jakies nie umiem wyjsc do ludzi...
-
wczoraj miałam małe plamienia, jeszcze miałam nadzieje, ze może implantcja...ale punktualnie 4.00 przyszła @, no cóż za dwa tygodnie walczymy dalej...jestem na początku starań, trochę świruje, liczę, nie ma dnia żebym w kalendarz nie zajrzała...muszę się uspokoić bo zwariuje
-
MissKathy92 wrote:Menka ile kosztuje takie badanie nasienia w Bocianie? Jestem ciekawa bo może sami się tam wybierzemy
MissKathy92 lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualny
-
Ooo dzięki dziewczyny za info jejku myślałam że to drożej wychodzi a jak tak to warto tam się wybrać my robiliśmy takie podstawowe za 30zl ale po roku starań chcemy już zrobić takie konkretne w klinice bądź co bądź suplementacja męża się przyda i na pewno nie zaszkodzi
-
nick nieaktualny