Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny w tym ogromie przykrości które żadnej z nas nie ominęły przynosze Wam iskierkę nadziei.
Właśnie pierwszy raz w życiu usłyszałam bicie serca swojego maluszka. Dzięki Angel sounds. Wcześniej tylko mi się wydawało a dzisiaj było głośno i wyraźnie.
9 cykli starań, poronienie, comiesięczny płacz i ból, poczucie niesprawiedliwości, tyłozgięcie, niedomoga lutealna, cukrzyca - to wszystko nieważne, to nic.
Jestem taka szczęśliwa, leżę i płaczę. Tym razem ze szczęścia.
Przesyłam Wam wszystkim Wiruski żeby każda z Was doświadczyła tego cudu. Tego nie da się opisać słowami. Bardzo, z całego z serca życzę Wam żebyście też usłyszały ten dźwięk. Nie ma nic piękniejszego. Musicie być silne, my kobiety całe życie mamy przerąbane. W momencie kiedy zostaną Wasze trudy wynagrodzone zrozumiecie tak jak ja, że to wszystko to było takie nic i że było warto.MissKathy92, Daffi, didi123, Applejoy, Marza89, Kaga, Drobinka91, madzikow lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć Dziewczyny
Witam się z Wami po długiej nieobecności
Dziękuję wszystkim które pisały, tęskniły i namawiały do powrotu Jesteście Kochane
Potrzebowałam chwili spokoju Choć bardzo mi Was brakowało :* Chciałam napisać już wcześniej, ale mam teraz ciężki okres w pracy, a do tego zbieramy się do przeprowadzki do nowego mieszkania, więc jest mnóstwo sprzątania i ogarniania..Także rzadko tu na ovu w ogóle zaglądałam, bo brakowało mi czasu.
U mnie po staremu. Właśnie dzisiaj rozpoczęłam 19 cs.
Gratuluję wszystkim zafasolkowanym
Dużo się tu zadziało na wątku jak mnie nie byłoMarza89, Ania95, MissKathy92, Malwa13, Paula 90, didi123, madzikow lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Cześć dziewczyny ❤️
Uda się Wam na pewno! Ja przez 5 miesięcy nie miałam owulacji, gdzieś tu przeczytałam o ovarinie i proszę, udało się od razy ovu było... Lekarze mówili, proszę się starać, do roku to normalne...
Taaaa jasne, bez ovu na pewno się uda
Tym bardziej, że w pierwszą ciążę zaszlam szybko po ślubie ale niestety nie donosilam.
Czasami potrzeba czasu, czasami relaksu w innym przypadku odpuszczenia a w jeszcze innym dobrego lekarza bądź suplementacji ❤️
Trzymam za Was kciuki, każda z Was jest silna!
Melunia w końcu się ułoży, wierzę w to! Mocno ściskam ❤️ :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2018, 11:30
didi123 lubi tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:Cześć Dziewczyny
Dziękuję wszystkim które pisały, tęskniły i namawiały do powrotu Jesteście Kochane
Potrzebowałam chwili spokoju Choć bardzo mi Was brakowało :* Chciałam napisać już wcześniej, ale mam teraz ciężki okres w pracy, a do tego zbieramy się do przeprowadzki do nowego mieszkania, więc jest mnóstwo sprzątania i ogarniania..Także rzadko tu na ovu w ogóle zaglądałam, bo brakowało mi czasu.
Dużo się tu zadziało na wątku jak mnie nie było
Plamka tak się cieszę, że wróciłaś :*
Ten cykl ma się zazielenić i nie ma innej opcjiPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Dużo się tu zadziało na wątku jak mnie nie byłoPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dużo się tu zadziało na wątku jak mnie nie było
Witaj znowu milo cie widzieć. Czekalam na Ciebie i wiesci co tam słychać. Szkoda ze sie jeszcze nie udalo ale moze warto pomyslec o jakichs lepszych wspomagaczach.
A tak w ogóle gratuluje tym co sie udalo
I trzymam kciuki za reszte. Nie udzielam sie w ogole ale caly czas was śledzę od poczatku. W koncu to moj szczesliwy watek
Plamka_92, Ania95, didi123, madzikow lubią tę wiadomość
Pcos
-
Meluśka wrote:Menka - właśnie się zastanawiam nad tym badaniem w Białymstoku u Bociana a jak długo trzeba czekać na wizytę? Czy poprostu się tam jedzie i robi swoje..? Haha
Meluśka lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Meluśka wrote:A coś trzeba mieć ze sobą na te badanie?
Meluśka lubi tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
Lola_M wrote:Witaj znowu milo cie widzieć. Czekalam na Ciebie i wiesci co tam słychać. Szkoda ze sie jeszcze nie udalo ale moze warto pomyslec o jakichs lepszych wspomagaczach.
A tak w ogóle gratuluje tym co sie udalo
I trzymam kciuki za reszte. Nie udzielam sie w ogole ale caly czas was śledzę od poczatku. W koncu to moj szczesliwy watek
Lola dziękuję, mi również jest miło, że cały czas czekasz na mnie
Mi nie potrzeba na ten moment wspomagaczy tylko potrzeba mi lekarza który w końcu zajmie się dokładną diagnostyką
Przerobiłam ich już wielu, ale nie mam szczęścia i nie mogę trafić na dobrego specjalistę.
Za miesiąc idę do Naprotechnologa na pierwszą wizytę. Czas oczekiwania bardzo długi, bo aż 3 miesiące, ale ponoć warto. Już na pierwszą wizytę mamy z mężem do zrobienia tyyyyle badań, że nikt mnie tak kompleksowo do tej pory nie przebadał. Jestem dobrej myśli, może teraz w końcu coś ruszy
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc)