Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Didi, na mdłości polecam to:
https://www.aptekagemini.pl/seaband-opaska-przeciw-mdlosciom-dla-doroslych.html
Stosowalam jak miałam mega mdłości przy początkach brania metforminy i dla mnie pomagało ale nie wiem czy faktycznie pomaga czy na zasadzie placebodidi123 lubi tę wiadomość
-
MissKathy92 wrote:Didi, na mdłości polecam to:
https://www.aptekagemini.pl/seaband-opaska-przeciw-mdlosciom-dla-doroslych.html
Stosowalam jak miałam mega mdłości przy początkach brania metforminy i dla mnie pomagało ale nie wiem czy faktycznie pomaga czy na zasadzie placebo
Ciekawe, co mi tam spróbuję, dziękiMissKathy92 lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
Cześć dziewczyny
Ja po weselu dzisiaj wstałam dopiero o 12 bawiliśmy się świetnie, wesele bardzo udane
Dzisiaj 22 dc i piersi nadal lekkie mam nadzieję, że to oznaka tyko i wyłącznie czegoś dobrego
Miss, mam nadzieję, że jeszcze było za wcześnie na test i wyjdą dwie kreski za kilka dni :*Applejoy, Plamka_92, Marza89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja mam weekend w towarzystwie 1,5 rocznej siostrzenicy, więc jest co robić. Ale głowa i tak działa głowa, czy kiedykolwiek się własnego doczekamy... trochę smutno dziśStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
melunia91 wrote:Hej. Dzis mam lepiej. Plakalam raz tylko. Melman mnie pilnuje. Ciagle siedzi w nogach albo tak jak teraz zwiniety na kolanach... Chyba czuje ze jest cos nie tak...Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
nick nieaktualny
-
Melunia do tego czasu zrób może coś dla siebie. To co lubisz najbardziej. Odwiedź miejsce które lubisz. Pamiętaj że masz bliskich dookoła i możesz się tutaj wyzalic jak będziesz potrzebować. :*
-
nick nieaktualnyWiecie co jest najgorsze... Ta pustka. Ta pustka ktora ogarnia cale cialo i umysl. To ze nie umiem sobie wyobrazic jak moglo nas to spotkac... Kolejne nieszczescie... Kolejny cios w tym roku... Zastanawiam sie ciagle jak? Jak w ciagu 8dni moze zniknac zarodek... Mialam juz slyszec serce... Mialam widziec zarys dziecka... A zobaczylam pust czarny balonik... Jezeli nie chcecie zebym pisala to sie wycisze... Zrozumiem...
-
nick nieaktualny
-
Melunia pisz ile potrzebujesz. Jak komuś nie podoba się to ma inne wątki specjalnie stworzone. Jesteśmy wszystkie z Tobą!!
Jedno wiem na pewno.. Tak jak Ci pisałam.. Będziesz trzymała swoje maleństwo w ramionach w przyszłym roku tak czy siak. Zobaczysz!! -
nick nieaktualnyJa sie dziewczyny tak sttasznie boje ;( boje sie tego zabiegu. Boje sie tabletek... Boje sie calego procesu ;( ja nie dam rady psychicznie... Teraz jesten w kiepskim stanie... A co dopiero jak beda mnie czyscic... To jest chore... Tak nie powinno byc...
-
nick nieaktualny
-
dzień dobry wszystkim co pijecie dobrego? u mnie kawka dopiero, bo pospałam dziś dłużej
Plamka_92 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
nick nieaktualnyJa sobie dzisiaj paczka kupilam... Na marna poprawe humoru... W nocy koszmary... Druga noc snilo mi sie ze jest tornado i wszyscy udaja ze nic sie nie dzieje a ja zostaje sama w pomieszczeniu a w okolo wszystko wiruje i zostaje sama...
Wstaje w nocu sprawdzam czy nie krwawie. Pospalam dluzej i zastanawiam sie czy bola mnie plecy od dlugiego spania czy cos sie zaczyna...
-
Ja coś w nocy spać nie mogłam, cały czas myślałam czy dostanę..
Mam dziś termin @@.. i tak czekam.
Brzuszek coś tam delikatnie pobolewa od wczoraj co zawsze bolał mnie jak już dostałam..
No zobaczymy co będzie .
A jak tam u was? Któraś testuje w tym miesiącu jeszcze ?Starania od styczeń 2018
W maju i październiku poronienie (7tyg) -
WciążCzekam wrote:Ja coś w nocy spać nie mogłam, cały czas myślałam czy dostanę..
Mam dziś termin @@.. i tak czekam.
Brzuszek coś tam delikatnie pobolewa od wczoraj co zawsze bolał mnie jak już dostałam..
No zobaczymy co będzie .
A jak tam u was? Któraś testuje w tym miesiącu jeszcze ?
Ale standardowo nakrecanie jest,może to plamienie inplantcyjne:-) ?16 cykl -
Hej dziewczyny
Ja jutro zaczynam 9 cykl staran- dziś już mam plamienie trochę poplakalam ale już jest ok
Życzę Wam udanej niedzieliApplejoy lubi tę wiadomość