Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Plamka_92 wrote:Cześć Dziewczyny
Ech Miss szkoda No ale trzeba działać dalej Twój 9 cs mój 19, więc oby faktycznie to były szczęśliwe dziewiątkiPlamka_92 lubi tę wiadomość
-
Hej laski Wróciłam z urlopu z nową dawką sił! Mega ich potrzebuję bo w tej mojej beznadziejnej robocie, muszę wytrzymać do końca roku..
Mam pytanie do dziewczyn po inseminacji lub w trakcie. Ile czasu od decyzji lekarza mija do zabiegu? Nie ukrywam, że zaczęło mnie cisnąć na czas. No bo jak chłop na słabe wyniki, mi brakuje tylko drożności i komplet badań mamy, to na co czekać? Drożność mam mieć robioną w połowie października więc może w listopadowym cyklu będziemy mogli spróbować?Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
amalia wrote:Hej laski Wróciłam z urlopu z nową dawką sił! Mega ich potrzebuję bo w tej mojej beznadziejnej robocie, muszę wytrzymać do końca roku..
Mam pytanie do dziewczyn po inseminacji lub w trakcie. Ile czasu od decyzji lekarza mija do zabiegu? Nie ukrywam, że zaczęło mnie cisnąć na czas. No bo jak chłop na słabe wyniki, mi brakuje tylko drożności i komplet badań mamy, to na co czekać? Drożność mam mieć robioną w połowie października więc może w listopadowym cyklu będziemy mogli spróbować?KIR AA
HLA-C c2c2 (oboje)
NK 26%
PAI-1 hetero -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meggie1 wrote:Mnie się wydaje, ze można już na drugi cykl po zrobieniu wszystkich potrzebnych badań. Ja tez podjęłam decyzje o inseminacji, będziemy do niej podchodzić w listopadzie, dajemy sobie jeszcze październik na szanse naturalna. Rozmawiałaś już z lekarzem o inseminacji?Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyDziewczyny... Jak będzie po wszystkim to dajemy sobie z K jeszcze jedna ostatnią trzecią szansę. Boję się strasznie ale jeżeli K tego chce to zaryzykuję.
Dzisiaj trochę się w końcu pośmiałam... Tak z głupoty w sumie rozbawiło mnie chrapanie K. Ale znowu czarne myśli przyszły.
W piekarniku murzynek z gruszkami się piecze. Coś na poprawę humoru.
A w Tv wszędzie ciąża... W przyjaciołach ciaża... W shreku trzecim ciąża...
A ja czytam w internecie o cudach że nagle pojawił się zarodek -
Malwa witaj w klubie chociaż wolałabym Cię w nim nie witać i widzieć Twoje dwie kreseczki...
Paula może i dla mnie ten 9 cykl przyniesie szczęście? Kto wie
Melunia ja też Shreka oglądam i tak jakoś smutno mi się zrobiło bardzo wierzę w Twoje maleństwo -
Melunia ciastem jak się chcesz podzielić chętnie przyjme:)
Jedno jest pewne, po pustym jajku drugi raz to się nie zdarza więc wierzę cała sobą że następnym razem będzie dobrze
Śmiej się jak najwięcej. To na pewno pomaga :* -
nick nieaktualnyGadałam dzisiaj z moją mamą. Miała wrócić w paździrniku, jakoś pod koniec. Okazało się ze mają jej kotrakt przedłużyc co mnie jeszcze bardziej dobiło... Na moje hasło ze chce zeby wróciła że jej potrzebuje, powiedziała że bardziej teraz potrzebuje psychologa... Pewne jest to że jeżeli dojdzie do zabiegu to bede chyba rzeczywiście go potrzebować
Tak bardzo chciałabym się wyrwać na jakieś pustkowie na pare dni albo chociaz do NL do mamy... A tu nawet kasy na bilet nie mam ;/