Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMeluśka wrote:Dziewczyny, czy któraś tak miała?? Mam napuchnięte tak jakby wargi sromowe i są takie ciemniejsze niż zawsze, takie bordowe trochę..
Moze byc przed miesiaczka albo w ciazy albo po intensywnym seksie. Czyli moze byc to wszystko. U mnie w ciazy taki objaw nie wystąpił na początku -
Paula 90 wrote:Moze byc przed miesiaczka albo w ciazy albo po intensywnym seksie. Czyli moze byc to wszystko. U mnie w ciazy taki objaw nie wystąpił na początku23.07.2017 - Sandra
Ginekolog: 07.01 na 15:10
-
Meluśka a może się udało (?) i tego Ci życzę Mnie też biust zaczął boleć 2 dni po owu tak mocno jak nigdy i myślałam, że już świruję do reszty Także może i u Cb to objaw zwiastujący coś dobrego
Meluśka lubi tę wiadomość
Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyJa jestem po wizycie. Mam dalej l4 do 6.11. Powiedzcie mi bo na l4 nie mam kodu wpisanego tego ciazowego tylko 2 ze moge chodzic. Ale jezeli jest to kontynuacja poprzedniego to mi beda licz dalej jakbym bula w ciazy czy juz nie?
Glupio mi bylo pytac... Po za tym po 2 miesiacach mozemy soe znowu strac czyli w grudniu mozna cos myslec ewentualnie... No i dalej czekac az skoncze krwawic. Zrobic morfo a tsh itp bedziemy badac jak hcg zejdzie ponizej 5Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2018, 13:15
-
nick nieaktualny
-
Melunia jak nie masz kodu to będzie już raczej 80%.
Odebrałam wynik z krwi i mam niedobór żelaza. Poproszę jakieś smaczne przepisy ze szpinakiem08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Ewa89_89 wrote:Melunia jak nie masz kodu to będzie już raczej 80%.
Odebrałam wynik z krwi i mam niedobór żelaza. Poproszę jakieś smaczne przepisy ze szpinakiem
Mniam, ze szpinakiem wszystko można jeść naleśniki, pierogi, rybę... Ja czasem robię roladę szpinakową z łososiem pychaEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
Ewa89_89 wrote:Melunia jak nie masz kodu to będzie już raczej 80%.
Odebrałam wynik z krwi i mam niedobór żelaza. Poproszę jakieś smaczne przepisy ze szpinakiemEwa89_89 lubi tę wiadomość
Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
ABI90 wrote:Musisz przegadać to z ginekologiem, zobaczysz co powie. Co do wspierania witaminami to wiecie co, ja mam wrażenie ostatnio że się najadać będę nie długo samymi tabletkami...
3 tabletki metformaxu, 3xwit.D, 1xactifolin, ,1xmamaDHA, 2xwiesiołek, 2x castagnus a od nowego cyklu jeszcze dojdzie clo a później duphaston.
Pytanie do dziewczyn które biorą metformax/glucopage: Czy Wam też lekarz zalecił suplementację wit b12? Bo mój właśnie wczoraj stwierdził że już przy tej dawce metformaxu wskazana jest suplementacja wit b12 bo mogą być niedobory...Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
Lami wrote:Dzień dobry wszystkim
jestem nową staraczką na forum. Próbowaliśmy bez presji od czerwca, po cichu liczyłam, że wszystko uda się przez wakacje, ale niestety tak się nie stało...
Od tego cyklu rozpoczęłam zabawę z testami owulacyjnymi. Czytam i czytam o tym, jak potraficie obserwować sygnały wysyłane przez ciało, zazdroszczę takiej samoświadomości.
Od kilku lat walczę z niedoczynnością tarczycy, moja waga jest na granicy nadwagi i otyłości, przez ostatnie dwa miesiące zgubiłam 6 kg, nie chce chudnąć gwałtownie.
Kilka lat temu miałam bardzo długie cykle, wyregulował mi je castagnus. Poczytałam, że potrafi zdziałać cuda, jeśli prolaktyna zbyt wysoka, moja miała ponad 30. Więc od tego cyklu biorę castagnus i Wiesiołek. Ginekogog ma podejście, że czekamy rok, jak nic się nie wydarzy to zaczniemy się zastanawiać co dalej. A ja mam prawie 30 lat, nie mogę tyle czekać. Dlatego staram się działać sama.
Mam nadzieję, że przyjmujecie mnie do grona. pozdraeiam!Ja: AMH 1,59
On: teratozoospermia, HBA 50%, DFI 15,72%, HDS 20,58%
01.11.18 początek stymulacji
11.11.18 punkcja
16.11 odwołany transfer - 0 zarodków
26.12.18 dwie kreski naturalnie!!
chłopiec!!
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim w tym kolejnym jesiennym pięknym dniu. Po wczorajszych miłych chwilach posucha do poniedziałku. Niestety wczoraj mojego ugryzła pszczoła i bierze leki na uczulenie mam nadzieję że to nie będzie miało takiego wielkiego wpływu na poniedziałkowe badanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny