Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyApplejoy - trzymam kciuki
Phia, nie ciotki, juz wyniki macie coraz lepsze, to tylko patrzeć az bedziecie brzuchate.
Mi sie dzisiaj snilo ze moja koleżanka zaciagnela mojego meza do lozka. Na moich oczach. Te ciazowe sny sa pojeb...
Obudzilam sie z palpitacja serca i myślą ze moje dziecko nie bedzie mialo ojca. Zanim ogarnelam ze to sen to chwile mi zeszlo. Najgorsze jest to, ze te sny sa tak realne że zwykle potrzebuje chwili na ogarnięcie się i zdążę sie rozplakac albo dostac palpitacji.
-
nick nieaktualny
-
zdecydowanie ja liczyłam bardzo na to że rocznicowo mam się udało i będzie taki spóźniony prezent ale chyba niestety nic z tego nie bedzieStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Applejoy - trzymam kciuki
Phia, nie ciotki, juz wyniki macie coraz lepsze, to tylko patrzeć az bedziecie brzuchate.
Mi sie dzisiaj snilo ze moja koleżanka zaciagnela mojego meza do lozka. Na moich oczach. Te ciazowe sny sa pojeb...
Obudzilam sie z palpitacja serca i myślą ze moje dziecko nie bedzie mialo ojca. Zanim ogarnelam ze to sen to chwile mi zeszlo. Najgorsze jest to, ze te sny sa tak realne że zwykle potrzebuje chwili na ogarnięcie się i zdążę sie rozplakac albo dostac palpitacji.
Poki narazie u mnie sa brako xD -
Applejoy No piękna informacja z rana
Phia kochana jak one wszystkie urodzą to my wtedy będziemy dumnie prężyć brzuszki pomysł ile nam laski ciuszków powysyłają!! Ja obdaruje swoje bliźniaki a Ty trojaczkiPhia lubi tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Applejoy No piękna informacja z rana
Phia kochana jak one wszystkie urodzą to my wtedy będziemy dumnie prężyć brzuszki pomysł ile nam laski ciuszków powysyłają!! Ja obdaruje swoje bliźniaki a Ty trojaczki
Bd sterta ciuszkow xDEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
Ania to kiedy ta 30-stka i testowanie??08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
Aniu i tego Ci życzę, fasolki w prezencie Ja miałam taki prezent, najlepszy z możliwych
Paula, ale sen straszny. Ja odkąd jestem w ciąży to mi się śnią jakieś fantasy: różdżki, elfy itp.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualnyEwa, Phia - sprytnie to sobie obmyslilyscie
My bedziemy stekac, ze kolki, ze cycki bola, ze nie da sie spac. A wy będziecie swoje wieloraczki z usmiechem nosić.
Wszystkie za Was trzymamy tu kciuki chyba najmocniej. Ja mam ciuszkow jakies 60kg (wazylam) ale dla dziewczynki od rozmiaru 50 do 122. Takze dawajcie tu dziewczynki to ja Wam je ubioreEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnydidi123 wrote:Aniu i tego Ci życzę, fasolki w prezencie Ja miałam taki prezent, najlepszy z możliwych
Paula, ale sen straszny. Ja odkąd jestem w ciąży to mi się śnią jakieś fantasy: różdżki, elfy itp.
Mi roznie, czasem mi sie sni jakis fajny seks ale najczesciej gdzies kogos musze uratowac i uciec pod ostrzalem. Ostatnio ratowalam konia i musialam z nim płynąć (wody nie lubie), ktos mnie goni. Juz dwa razy mi sie śniło ze urodzilam za szybko. I najczęściej wlasnie bardzo męczące sny, ktore potem w glowie siedzą pol dnia.
Zazdroszczę Ci takich ladnych snów -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula 90 wrote:Ewa, Phia - sprytnie to sobie obmyslilyscie
My bedziemy stekac, ze kolki, ze cycki bola, ze nie da sie spac. A wy będziecie swoje wieloraczki z usmiechem nosić.
Wszystkie za Was trzymamy tu kciuki chyba najmocniej. Ja mam ciuszkow jakies 60kg (wazylam) ale dla dziewczynki od rozmiaru 50 do 122. Takze dawajcie tu dziewczynki to ja Wam je ubiore
Male cwaniary z nas xDPaula 90 lubi tę wiadomość