Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Phia Ty to jesteś moja bratnia dusza mogłybyśmy razem uśmiercić jakiegoś storczyka hehe
U mnie na balkonie jeszcze pomidorki koktajlowe rosną (3 czekają na kolor) i jeszcze zakwitłyEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
Hej Kochane
Ja Was poczytuje ale jakos ostatnio mam mało czasu na wszystko ale Od dzisiaj L4 Błogi odpoczynek Nareszcie
Gratuluje dziewczynki lepszych wyników Jeszcze chwilka i bedzie wysyp II kreseczek
Applejoy gratulacje
Która następna ??
Karo0705 witamy w Naszym gronie
Co do kwiatków to ja je uwielbiam
Przesyłam wieści z dzisiejszej wizyty:
Z dzidzia wszystko ok rośnie jak na drożdżach Ja mam za mało żelaza i musze brac Helaferr forte bo moje bóle głowy sa podobno przez ten spadek żelaza No i badanie moczu do poprawy ale jest ok
I co najważniejsze nasz maluszek wkońcu pokazał oblicze
Będzie chłopak Jeszcze na połówkowych ma lekarz potwierdzić na 100% bo moja lekarka zawsze sie boi ze to mogła byc pepowina ale widziałyśmy że miedzy nóżkami cos jest wyglądało jak siusiak Imię jeszcze pozostaje zagadka bo nie potrafimy sie zdecydowac Miał byc Oskar ale pojawił sie tez Oliwier Jeszcze mamy czas
Najważniejsze aby nasz maluszek był zdrowy
Tak apropo to gardło mnie dzisiaj boli i cos mnie chyba zbiera wlasnie pije herbatkę z cytrynką
Ponawiam pytanie dziewczyny !!! Czy któras by chciała 2 aplikatory z żelem conceive plus?? Bo mam na zbyciu a sa waśne tylko do marca 2019 - chętnie oddam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 18:56
didi123, Ania95, madzikow, Applejoy, Ewa89_89, Kropeczka85, Karo0705, MissKathy92, Marza89 lubią tę wiadomość
-
Chasia od początku był chasik to musi być chłopak ja bym chętnie wzięła ale nie wiem czy się wyrobie ze zdrowiem do marca. I wiecie co? Tak mnie kusza te starania... znalazłam masę wiadomość od kobiet, które zachodziły w ciaze mimo choroby i rodziły zdrowe dzieci.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2018, 21:04
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualnyEwa89_89 wrote:Chasia od początku był chasik to musi być chłopak ja bym chętnie wzięła ale nie wiem czy się wyrobie ze zdrowiem do marca. I wiecie co? Tak mnie kusza te starania... znalazłam masę wiadomość od kobiet, które zachodziły w ciaze mimo choroby i rodziły zdrowe dzieci.
I dzieciaczki sie rodza nawwt przy takich chorobskach
Tylko nie czekaj na mnie hmmm albo lepiej tak ❤❤
Bd razem wozic heheEwa89_89 lubi tę wiadomość
-
Byłam dziś na wizycie.
100% chłopak.Widac tak, że bardziej się nie da:)
17cm, 177gr.
didi123, Martek&M, madzikow, Kropeczka85, Marza89, Menka888 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChasia wrote:Hej Kochane
Ja Was poczytuje ale jakos ostatnio mam mało czasu na wszystko ale Od dzisiaj L4 Błogi odpoczynek Nareszcie
Gratuluje dziewczynki lepszych wyników Jeszcze chwilka i bedzie wysyp II kreseczek
Applejoy gratulacje
Która następna ??
Karo0705 witamy w Naszym gronie
Co do kwiatków to ja je uwielbiam
Przesyłam wieści z dzisiejszej wizyty:
Z dzidzia wszystko ok rośnie jak na drożdżach Ja mam za mało żelaza i musze brac Helaferr forte bo moje bóle głowy sa podobno przez ten spadek żelaza No i badanie moczu do poprawy ale jest ok
I co najważniejsze nasz maluszek wkońcu pokazał oblicze
Będzie chłopak Jeszcze na połówkowych ma lekarz potwierdzić na 100% bo moja lekarka zawsze sie boi ze to mogła byc pepowina ale widziałyśmy że miedzy nóżkami cos jest wyglądało jak siusiak Imię jeszcze pozostaje zagadka bo nie potrafimy sie zdecydowac Miał byc Oskar ale pojawił sie tez Oliwier Jeszcze mamy czas
Najważniejsze aby nasz maluszek był zdrowy
Tak apropo to gardło mnie dzisiaj boli i cos mnie chyba zbiera wlasnie pije herbatkę z cytrynką
Ponawiam pytanie dziewczyny !!! Czy któras by chciała 2 aplikatory z żelem conceive plus?? Bo mam na zbyciu a sa waśne tylko do marca 2019 - chętnie oddam
Ale i tak dla mnie bd maly Chasik rosnacy na drozdzach ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Phia wrote:Mowilam ci juz zw szanse zawszw sa xD
I dzieciaczki sie rodza nawwt przy takich chorobskach
Tylko nie czekaj na mnie hmmm albo lepiej tak ❤❤
Bd razem wozic hehePhia, Kaga lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny