Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
Melunia super ciuszek wyglądasz zacnie !
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2018, 15:24
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lola ogromne gratulacje!
Cześć kobitki ❤️
Ja mam tendencje do tycia i chudniecia, więc strach się bać jak będę wyglądać haha
Abi kciuki!
Melunia pięknie wyglądasz!
Dziewczyny łapcie wiruski, ciągle czekam na dobre wieści ❤️
Lola_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny mamy wyniki nasienia
Tak było:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/982837a26ea7.jpg
A tak jest:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb23f2ad679f.jpg
To takie najbardziej podstawowe badania innych nie mamy możliwości zrobić u nas w mieście...
Kurczę Cieszę się że koncentracja się mega poprawiła ale reszta stoi w miejscu leniuszki te nasze plemniczki -
Miss wow jak drastycznie podskoczyla ilosc plemnikoww. leniuszki ale cos w koncu zawojuja
Melunia bardzo ładna ta tunika
dzis wizyta i od 5tej nie spie;p
wczoraj caly dzien wyciety z zycia taka migrena ale dzis odpukac juz dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 07:39
-
Zmiana diety, więcej ruchu, mniej alkoholu, do tego suple androvit plus i salfazin, od 2 tygodni zamiast tego fertilman teraz musimy popracować nad ruchliwoscią jeszcze
Daffi kciuki za wizytęDaffi lubi tę wiadomość
-
Miss na ruch to cola/kawa/energy drink dla męża z pół godziny przed seksem
zrobiłam test bo dziś planowany dzień @ ale oczywiscie biel vizira.. za to temp nigdy nie była tak wysoka bo 37,3 // infekcja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2018, 08:23
MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualnyABI90 wrote:L-karnityna też wpływa na ruchliwość z tego co szukałam )
Cześć dziewczyny, u mnie nic z tego nie będzie zrobiłam inny test i wyszedł bladzioch, a wg mnie powinno już coś pociemnieć. Dzisiaj wzięłam jeszcze duphaston i zostaną mi 2 tabletki na jutro. W czwartek rano test dla formalności a później czekam na @. Także wrzucam na luz i nastawiam się na cykl z CLO. W listopadzie minie rok odkąd się staramy.... Nie ma lekko trzeba walczyć
Wiec cyc do przodu i walczymy dalejKasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Ja też chyba będę próbować znowu w czwartek jeśli @ się nie zjawi, a temp będzie wysoko. Zostało czekanieStarania od połowy 2017, czynnik męski.
AD Clinic/Angelius dr Cholewa
PICSI krótki protokół
Mamy ❄ na zimowisku
Patryk 15.04.2020 3980 g 60 cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim zaczynają mnie denerwować moje długie cykle. Nie dość że przez to statystycznie mniej szans na ciążę w roku to jeszcze zaczynają oscylować w długości ok 36-40 dni jak tak dalej pójdzie to ten też będzie ok 40 dniowy i pewnie dostanę @ jak będę szła na wizytę do ginekologa 15 listopada.
-
nick nieaktualny
-
MissKathy92 wrote:Dziewczyny mamy wyniki nasienia
Tak było:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/982837a26ea7.jpg
A tak jest:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fb23f2ad679f.jpg
To takie najbardziej podstawowe badania innych nie mamy możliwości zrobić u nas w mieście...
Kurczę Cieszę się że koncentracja się mega poprawiła ale reszta stoi w miejscu leniuszki te nasze plemniczki
O kurcze, super sie podniosła koncentracja! Gratulacje