Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Abi dzisiaj chyba za zimno na rower. Ja rano szybki skrobalam.08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja właśnie szukam sukienek sweterkowych, bo jakoś mi wygodniej jak mnie żadna gumka w brzuch nie uwiera. Ale te co widziałam po sklepach to takie cienkie, że odpuściłam i może coś necie zamówię. Resztę rzeczy + kurtkę mam z odzysku - to rzeczy sprzed mojego schudnięcia idealne na czas ciąży
Drapaczki też nie mam, bo mąż jeździ moim autem, a on w swoim nie ma, bo zimą drapał kartą do bankomatu.Moje szczęście
Filip 20.05.2019, godz. 11:45
3500 g i 53 cm -
nick nieaktualny
-
Lola Gratulacje!!! duzo zdrowka dla was
Od wczoraj wwkroczylam w 2 trymestr..wow jak to zlecialo... ale wciaz nie czuje sie najlepiej... mdlosci ustaly ale ten brak ochoty na wszystko zosstal.. od rana boli mnie glowwa i kicham (mam nadzieje ze to jednorazowe).. byle do jutra bo jutro wizyta a ona poprawia mi nastroj
co do odchudzania to wam powiem ze zapuscilam sie i w ogole nie odnalazlam nigdy weny na odzyskanie tego co zaniedbalam. z tak aktywnej sportowo osoby stalam sie smierdzacym marudzacym leniem. tyle lat gimnastyki i siatkowki zaprzepascilam.. kto by pomyslal.
mam nadprogramowe kg caly czas ale po porodzie nie ma zmiluj koniec z lenistwem.
Moj M mnie zmotywowwal.. ulozyl sobie sam diete.. po pierwsze "mniej żryj" po drugie zdrowiej... jak juz jakis serek to tylko skyr... na sniadanko owsianka dokladnie odmierzona porcja on dodaje banana ale mi narazie nie wolno. wwiecie jaki efekt? wzrostu ma 180cm i wazyl 102kg.. po 2 miesiacach wazy 85.5kg. szok i nie dowierzanie... a przy tym zero cwiczen. teraz chce sie troche podrzezbic ale juz waga mu stanela.. mial w piatek w pracy pania dietetyk jakis safety week mieli i zbadala go to mial 0% nadprogramowego tłuszczu. chyba wstyd byloby mi stanac z nim do tego pomiaru.Lola_M lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
melunia91 wrote:Oswieci mnie ktoras co to za rozpoznanie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1efe2ebd2614.jpgmelunia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to chyba wszystko ok. Ja teraz czekam w Us na orzeczenie. Fajny lekarz mnie badal. Powiedzial ze cos wymysli zebym miala fajny zwrot za wypadek w pracy. Ciekawe ile... A teraz jeszcze mnie jakies przeziebienie lapie. Gardlo boli. Glowa ...
-
nick nieaktualnyNo to sie pochwale dostalam 2%. A jeden wynosi 854zl wiec mozna sobie koniec roku poszalec. I poszlam do butiku gdzie tesciowa pracuje i kupilam sobie tunike. Jak wyszlam w niej to wszystkim klientkom sie strasznie podobalam wiec nie bylo ze boli i kupilam. A ze idziemy w sobote na turniej w fife to akurat zakup na okazje dobrze wygladam?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb1aa2529eeb.jpgmadzikow, Ewa89_89, didi123, Marza89, Daffi lubią tę wiadomość