Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZamykam na jakis czas konto. Moze wroce.
Malwa lekarz powiedzial w zeszlym miesiacu ze daje zielone swiatlo. Zaufalam mu. Powiedzial ze po takim czasie nie powinno sie nic zlego stac. Druga sprawa ze byl pewny ze dostane w niedlugim czasie okres.
Mimo ze sie kochamy bez zabezpieczenia to staramy sie uwazac w ostatanim czasie, bo za dlugo to trwa...
Zostalam przez isaure zle odebrana i moze po prostu dan znac po wizycie u lekarza. Zeby nie bylo ze ktos sie bedzie sugerowac moim przypadkiem i wiecej szkody z tego bedzie ... Tak wiec do nastepnego -
melunia91 wrote:Zamykam na jakis czas konto. Moze wroce.
Malwa lekarz powiedzial w zeszlym miesiacu ze daje zielone swiatlo. Zaufalam mu. Powiedzial ze po takim czasie nie powinno sie nic zlego stac. Druga sprawa ze byl pewny ze dostane w niedlugim czasie okres.
Mimo ze sie kochamy bez zabezpieczenia to staramy sie uwazac w ostatanim czasie, bo za dlugo to trwa...
Zostalam przez isaure zle odebrana i moze po prostu dan znac po wizycie u lekarza. Zeby nie bylo ze ktos sie bedzie sugerowac moim przypadkiem i wiecej szkody z tego bedzie ... Tak wiec do nastepnego
Dziewczyno wspierasz głupoty samej sobie to spoko, ale innym to już trochę chore.
Nie musisz mi niczego tłumaczyć ani udowadniać. Przecież sama najlepiej wiesz kiedy lekarz ci pozwolił. I to nie ja pisałam tylko ty, że warunkiem starań była @. Czujesz się pokrzywdzona tym co napisałam? Trudno. Może zbyt dosadnie to zrobiłam ale czasami trzeba etlacnkomus na głowę kubeł zimnej wody żeby się opamiętał. U pewnej grupy ludzi nawet to nie działa. Przykre.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 grudnia 2018, 16:15
Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
HSG - drożne jajowody
Niedomoga lutealna
Zioła ojca sroki nr 3 -
nick nieaktualnyNa tamtym watku napisalas mi ze dla Ciebie to chore ze cos takiego opisuje sie jako cos normalnego.
Nie napisalam nic takiego, ze to dla mnie normalne. Dla mnie to nie jest normalne. Nie jest dla mnie normalne, ze nie mam od prawie 3miesiecy okresu. Nie jest normalne tez ze moj organizm tak reaguje. Zaufalam lekarzowi ale widocznie zle zrobilam. Dlatego nie bede wiecej sie udzielac bo nie chce zostac uznana za kogos niezruwnowazonego. Nie potrzenuje wylewania kubla wody na glowe. Chociaz Ty i tak wiesz swoje i zdanie na moj temat masz wyrobione. Zauwazylam to juz pare razy. Pewnie i tak swoje zdanie na ten temat wyglosisz ale mysle ze bedzie bezpieczniej dla mnie samej jak sie usune w cien i dam znac po wszystkim jak bede w styczniu po wizycie. Narazie. I szczesliwego nowego roku wszystkim -
Melunia życzę Ci wszystkiego dobrego kochana :* odezwij się po wizycie a teraz trochę odetchnij
Malwa133, Lajni85, Marza89, Daffi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Melunia nie uciekaj po jednej takiej opinii. Mi Izaura zarzuciła że jestem facetem bo o sexie myślę
Na Twoim miejscu poszłabym na wizytę do innego lekarza, niech zrobi USG zobaczy czy wszystko się złuszczyło, może potrzebne będzie łyżeczkowanie. Okres powinien już dawno Ci sie pojawić ale to medycyna i tu nie ma nic 100%.
Jak dziewczyny po Świętach???
Mój mąż rzuca palenie i klnie jak szewc. Trzymajcie za niego kciuki bo moje tu nie wystarczą. Zły jest na cały Świat.
Wszyscy oczywiście życzyli córki a nawet bliźniąt. Teściów insynuację że to już pora. Tylko moi rodzice tak delikatnie spełnienia marzeń.
Popłakałam się na Pasterce, wczoraj na obiedzie u teściów siedziałam i się nie odzywałam. Na moje szczescie syn usnął i położyłam sie z nim.
I gwóźdź który mnie dobił na koniec: córka siostry ciotecznej ogłosiła na FB że jest w ciąży. 21 lat, bez matury, fizycznie pracuje za granicą. KUR-a jak ja jej zazdroszcze tej ciąży...
U mnie zaraz @, plamienia już sa. Pewnie implantacyjne Hehe Tak ironicznie na koniec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 21:04
Menka888 lubi tę wiadomość
-
U mnie tylko teściowa wystrzeliła z życzeniami abym miała dziecko, oczywiście synowi swojemu nie życzyła żeby przestał strzelać ślepakami...
Ale ogólnie swieta super, pomimo choroby jadłam co chciałam i jak zaczęłam pic po pasterce to wczoraj wieczorem skończyłam ale dziś przyjeżdża siostra i nie wiem czy alkoholowej bani nie pociągnę aż do sylwestra a co!Kropeczka85, Kaga, Lajni85 lubią tę wiadomość
08.2024 FET 8a❌ 😔
06.2024 FET 8a❌
04.2024 FET 4BA ❌
12.2023 FET 3BB ❌
12.2022 FET 4AB 💔 10 tc [*] ♂️ 😔
01.2022 III IMSI InviMed Wro, długi: 29 komórek/19 MII/12 zapłodnień/2x8a, 3bb,4ab,4ba.
25.07.2020 FET 8b: 9dpt bhcg 12, niskie bhcg, krwotoki (krwiaki), niewydolność szyjki 23tc, pessar, hipotrofia - - >ciężki start ale jest na świecie! ♀️💜
12.19 II IMSI AP Kato, długi protokół: 17 komórek/ 8MII/ 4 zapłodnienia/1❄️8b
06.2019 IMSI AP Kato, krótki 12 komórek/7 MII/5 zapłodnień/ 1 zarodek 2BB ET cb 😥 💔
IUI 03.04.19 Invicta Wro
Ja: AMH ok 3; mix G-B/Hashi, łuszczyca, RZS, zrosty, PAI homo, KIR AA, przegroda macicy usunięta, Endometrioza II st. (laparo), 3x histero, po cholecystektomii (10.2023). Cd138✔️ NK 6/1
Mąż: słabo z ilością, upłynnieniem i ruchliwością, MSOME 0%, FDNA 18%; HBA 86%, 96% uszkodzeń główki, wszystkie parametry do kitu.
Walka od 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Konieczynka głowa do góry!!! U mnie też naokoło same ciążę, więc wiem co czujesz. Pijemy chyba wszystkie wspólnie (te, co mogą)
Byłam dzisiaj na usg, pęcherzyk pękł, endo powyżej 8 i czekamy... Nic innego nam nie pozostaje.. Ale i tak myślę, że nic z tego nie będzieEsti lubi tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny