Nowe staraczki 2018r.
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ag1988, Daffi, MissKathy92, Applejoy, Lajni85, Phia, Esti, didi123, Menka888, Marza89 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Drobinka slicznosci.
Daffi jak tam?
I wygadalam. Już jest nowy wątek. Świeże staraczki 2019.
Ja już się tam nie nadaje. Już się przeterminowalam.Ag1988 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ag będziemy testować i już nie mogę się doczekać.. Jakby teraz się udało to minie mnie hsg i badania męża, więc też baaaardzo by chciał, aby się udało :p trzymam za Ciebie kciuki i może pierwszy raz spotkamy się nie same
Drobinka super drobinek albo mała Drobinka
Daffi czekamy na dobre wieściAg1988, Drobinka91 lubią tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
Ag1988 wrote:Lajni85 trzymam za nas kciuki- u nas to samo, jak teraz się nie uda, to hsg i męża będę wyrzucać na badanie nasienia... A i przerwa w stymulacji do kwietnia.. Także oby! oby! oby!
Trzymam kciuki i ja za Was Staraczki 2018.
Kiedy testujecie?
U mnie nowy cykl i nowe szansę. Ale tak już mi rece i cycki opadły że nawet nie chce mi się o tym myśleć. Wyników nie oszukasz i nadzieje poszły w kat. Czekam na lepszy czas.
Wiecie że wolałabym żeby problem był u mnie. Bo wtedy coś więcej by ode mnie zależało. W sensie przy Io dieta, przy tarczycy leki itd. A z nasieniem co mogę zrobić. Jedynie systematycznie pobudzać produkcję. Maz niby rzuca palenie a wcale tak nie jest. Nadal pali. Jeden dzien był bez papierosa a dziś już jara. Wiem że to nie takie proste ale i tak czuję się bezsilna. Ja chcę już i to już od dawna. A mogę tylko rozkładać nogi. Do tego dziś 2dc i potop mam. -
Konieczynka a może to Ty potrzebujesz luzu? Sama pisałaś że nasienie jednak nie okazało się aż tak złe. Ja sama wiem po sobie że im mniej myśle o ciąży tym łatwiej mi wychodzi „zachodzenie” w nią - tak miałam w poprzedniej biochemicznej - już wiedzialamże ogólnie wszystko stracone i nagle ciąża może u Ciebie tez tak będzie?[/url]
-
Applejoy wrote:Konieczynka a może to Ty potrzebujesz luzu? Sama pisałaś że nasienie jednak nie okazało się aż tak złe. Ja sama wiem po sobie że im mniej myśle o ciąży tym łatwiej mi wychodzi „zachodzenie” w nią - tak miałam w poprzedniej biochemicznej - już wiedzialamże ogólnie wszystko stracone i nagle ciąża może u Ciebie tez tak będzie?
Obyś miała rację.
Wyniki wyszły poniżej normy w każdym z parametrów, tylko nie 0%prawidlowych a 4 ale to i tak mało przy ruchliwość 2%. Ilość też za nisko.
Ostatnie dwa cykle już odpuściłam. Teraz nawet dupka nie brałam bo progesteron ok. Wręcz byłam zaskoczona że to już @ a wcześniej liczyłam tylko dni. Bo to 10dpo to może już sikac - nie wyszło. Może za wcześnie itd.
Teraz się poddałam. Nadal bardzo chce ale myślę że to może się udać za rok, dwa... Może to nie ten czas.
Staram się wspierać męża, ale on wydaje mi się mocno nie przejęty. Jak odebrał wyniki to go scielo. Ale teraz już emocje opadły.
Wtykam mu Wit C, cynk, selen. To ja szukam androloga. -
nick nieaktualnyKonieczynka
Wiesz ile bym dala zeby miec juz jedno dziecko...
Dzis w odwiedzinach byla kumpela ze swoimi szkarabami xD
Wiesz jak to boli ze nie masz swojego a obcy maluch tuli i mowi ze ciocia jest kochana...
Ryczec mi sie chcialo w te urodziny wlasnie przez te zachowanie...
On nie jest obcy bo to cioci wariat ale sam fakt tego wszystkiego xD
-
Hej. nie mialam kiedy napisac bo niedawno wrocilismy do domu.
Z synkiem wszystko jest super.
lekarz nie doszukal sie zadnej wady narzadów czy genetycznych.
Synus rosnie w siłę i odpowiada 25tc. Ogolnie kazal skontrolowac za 7-9 tyg. wage dziecka bo wyglada na to ze bedzie spory. do tego ulozony na poczatku posladkowo a finalnie poprzecznie. to sie moze z milion razy zmienic ale niezly kombinator z niego. Pan doktor zaznaczyl nam na usg siusiaczka nazywajac go armatką i ze na pewno bedzie straszyl kolezanki w przedszkolu :p
na zdj wyglada jak nasza corcia gdy sie urodzila :p wazy juz 700g :p
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a104592936e.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab54a36d4b97.jpg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 grudnia 2018, 22:34
MissKathy92, Kropeczka85, Lajni85, didi123, Ag1988, Marza89 lubią tę wiadomość