NOWE STARACZKI- dla tych, co dopiero dołączyli :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa sie zegnam:( z morfologi ponad 50% mamy teraz 0% nie wiem jak to sie stalo:( w dodatku malutko plemnikow.
Ale z tymi wynikami nie mamy co liczyć na naturalna ciążę
Wyc mi sie chce.
W dodatku okres mi sie spoznia 3 dzien. Jak na zlosc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 12:39
-
Laris wrote:Ja sie zegnam:( z morfologi ponad 50% mamy teraz 0% nie wiem jak to sie stalo:( w dodatku malutko plemnikow.
Ale z tymi wynikami nie mamy co liczyć na naturalna ciążę
Wyc mi sie chce.
W dodatku okres mi sie spoznia 3 dzien. Jak na zlosc.
Kurczę ale to nie da się tego jakimiś lekami suplementami poprawić? podobno 3 miesiące produkcja nowego nasienia trwa... ale wiadomo co organizm to inaczej.
Lat 30
Hashimoto
26.07.2019 łyżeczkowanie 9tc - trisomia chromosomu 16
13.09.2019 dwie kreski na teście ciążowym ❤️
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych. -
Edka134 wrote:No to jak mówicie że wykaże to nie jadę 😊 robiłam dzisiaj o czułości 10 i bielutko było ale nie wiem czy firma dobra i w ogóle bo w sumie to pierwszy raz test robię przed @
Ja 3 testy zrobiłam w tym cyklu 🙈 pierwszy zdecydowanie za szybko bo ok 7 dzień negatyw i już odpuściłam ale w tym czasie miałam jakoś dziwnie dobry nastrój. W nocy sobie włączyłam muzykę i tańczyłam i tak 2 dni i mówię cos nie tak... normalnie już bym chodziła zła bo okres za rogiem a ja jakaś radosna i wyszedł cień cienia wypatrzony na sile 😂
Lat 30
Hashimoto
Cień cienia ale jest 😁 ja to w ogóle okropnie się czuje nigdy tak nie miałam , jakaś taka zmęczona a nic nie robię , i o dziwo zjadłam ostatnio kawałek ciasta z masą czekoladową i mnie tak odrzuciło że prawie wymiotowałam a czekoladę wcześniej mogłam jeść i jeść, aż w szoku byłam
-
Edka134 wrote:Cień cienia ale jest 😁 ja to w ogóle okropnie się czuje nigdy tak nie miałam , jakaś taka zmęczona a nic nie robię , i o dziwo zjadłam ostatnio kawałek ciasta z masą czekoladową i mnie tak odrzuciło że prawie wymiotowałam a czekoladę wcześniej mogłam jeść i jeść, aż w szoku byłam
Ooo to może może ja wczoraj robiłam deser u rodziców i aż wolałam mamę czy kremówka czasem nie popsuta bo mi tak śmierdziała 😂 mama przyszła i mówi co ty normalna. A lekkie mdłości mam jakiś czas ale to uczucie takie dziwne jakbym była głodna i przejedzona jednocześnie bo do wymiotowania to mi bardzo daleko ale podobno wymioty i mdłości to dobry znak
Lat 30
Hashimoto
Byłam w środę pierwszy raz u giną. Potwierdził ciążę, 5 tyg, 5 dzień. Ale cała wizytę mi mówił że to jeszcze o niczym nie świadczy, o statystykach poronienia, o tym że kobiety niepotrzebnie się obwiniaja i prosił żebym koniecznie dzwoniła jak coś się będzie działo. Ta wizyta była bardzo dziwna, nie dawało mi to spokoju więc zaczęłam wczoraj szukać informacji. Usg w 6 tyg powinno wyglądać zupełnie inaczej. U mnie jest pusty pęcherzyk. ... dlatego przygotował mnie na najgorsze... nie mam siły 😐
-
MIMI wrote:Byłam w środę pierwszy raz u giną. Potwierdził ciążę, 5 tyg, 5 dzień. Ale cała wizytę mi mówił że to jeszcze o niczym nie świadczy, o statystykach poronienia, o tym że kobiety niepotrzebnie się obwiniaja i prosił żebym koniecznie dzwoniła jak coś się będzie działo. Ta wizyta była bardzo dziwna, nie dawało mi to spokoju więc zaczęłam wczoraj szukać informacji. Usg w 6 tyg powinno wyglądać zupełnie inaczej. U mnie jest pusty pęcherzyk. ... dlatego przygotował mnie na najgorsze... nie mam siły 😐
Wiesz co jak ja byłam w poprzedniej ciąży to byłam już w 4tc bo mnie brzuch bolał i się wystraszyłam gin powiedziała żeby na następna wizytę najlepiej umówić się w 6tc i jakieś 2-3 dni bo wtedy już jest taka bezpieczna data i możliwe że i serduszko będzie. Czyli zarodka nie znalazł jeszcze tak? Kiedy mówił że następna wizyta?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 13:26
Lat 30
Hashimoto
Takmala wrote:Wiesz co jak ja byłam w poprzedniej ciąży to byłam już w 4tc bo mnie brzuch bolał i się wystraszyłam gin powiedziała żeby na następna wizytę najlepiej umówić się w 6tc i jakieś 2-3 dni bo wtedy już jest taka bezpieczna data i możliwe że i serduszko będzie. Czyli zarodka nie znalazł jeszcze tak? Kiedy mówił że następna wizyta?
-
MIMI wrote:Chciał za 3 tyg ale powiedziałam że to trochę późno i umówiliśmy się za 2 tyg... no właśnie nie widział zarodka. Ja też się nastawiłam że będzie serduszko a tu nawet dzidzi nie było...
Na serduszko to za szybko zazwyczaj a pęcherzyk żółtkowy (YS) w pęcherzyku ciążowym (GS) widział ? Albo ty?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 13:49
Lat 30
Hashimoto
Takmala wrote:Ooo to może może ja wczoraj robiłam deser u rodziców i aż wolałam mamę czy kremówka czasem nie popsuta bo mi tak śmierdziała 😂 mama przyszła i mówi co ty normalna. A lekkie mdłości mam jakiś czas ale to uczucie takie dziwne jakbym była głodna i przejedzona jednocześnie bo do wymiotowania to mi bardzo daleko ale podobno wymioty i mdłości to dobry znak
Ja to chodzę i jem non stop coś , a odbija mi się cały czas i fakt dziwne uczucie niby przejedzona a jednak coś bym zjadła 😁 ale wymiotów na szczęście nie mam 😊Takmala lubi tę wiadomość
-
MIMI wrote:Nic... tylko pęcherzyk ciążowy o wielkości 9 mm. Nic poza tym...
MIMI wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek to chyba pozwala rozmawiać między sobą tylkoWiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 14:04
Lat 30
Hashimoto
MIMI wrote:Owulację wiem dokładnie kiedy miałam, nie mogła się przesunąć, wszystko było zawsze jak w zegarku. Mam złe przeczucia... tak myślę może sprawdzić to na innym aparacie usg . Sama nie wiem. . Ojej a powiedz gdzie się przyjmuje zaproszenie?
W wiadomościach właśnie sama szukałam
Lat 30
Hashimoto
Edka134 wrote:Dziewczyny ratunku bo nie wiem czy to normalne.
Właśnie byłam w ubikacji i mam na wkładce higienicznej lekko brązowy śluz i nie ma tego dużo tylko tak delikatnie, czy któraś też tak miała ? Nie wiem czy mam się martwić czy nie 🙁
Lat 30
Hashimoto
Mierzysz temp? Może to być rozpoczynająca się @ jeśli masz krótkie cykle albo implantacja ☺️☺️☺️ Pytam bo aktywna jestem na 2 tematach sporo i mylę dziewczyny i ich objawy jak tak ciagle się czyta
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 14:53
Lat 30
Hashimoto
MTHFR_677C-T, MTHFR_1298A-C oraz PAI-1 4G w układach heterozygotycznych.