NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam tak samo.
Od czasu mojego poronienia w 2012 mam lęk przed noworodkami. A raczej jest to lek przed tymi emocjami, które czuję w kontakcie z niemowlakiem. Łzy mi same lecą, nie umiem tego powstrzymać nawet. I tak dziwnie przy ludziach...
I też unikam niestety -
Hej dziewczynki.. ja niestety ze zła nowina.. badania potwierdziły u męża Azoospermie..teraz czeka nas dalsza diagnostyka.. czy wogóle jest jakakolwiek szansa..
-
Ania_84 wrote:Hej dziewczynki.. ja niestety ze zła nowina.. badania potwierdziły u męża Azoospermie..teraz czeka nas dalsza diagnostyka.. czy wogóle jest jakakolwiek szansa..
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Kochana trzymajcie się... Jesteśmy z Wami w modlitwie, aby mimo wszystko było dobrze.
najwazniejsze ze juz jest diagnoza.. i gdzie dalej szukac -
Ania_84 wrote:Hej dziewczynki.. ja niestety ze zła nowina.. badania potwierdziły u męża Azoospermie..teraz czeka nas dalsza diagnostyka.. czy wogóle jest jakakolwiek szansa..
I w ogóle wszystkim powodzenia. Ja mam dzisiaj gorszy dzień. Cmok. -
lula88 wrote:Najgorsze jest to że chce jakoś okazać sympatię dziecku ale nie potrafię mam taka blokadę.. Przy starszych dzieciach już nie mam ale przy niemowlęciach łzy sie same cisna . Najchętniej bym wyjechała na bezludną wyspę i spokojnie się starała o malenstwo
Na dodatek moja młodsza o trzy lata siostra jest w piątej ciąży. Piątej!!!! A ja nie mogę mieć nawet jednego dzidziusia. Wiecie jak jest ciężko.
A mam coraz mniej nadziei, bo mam 41 lat i właściwie zero czasu -
Moje Kochane chyba sie udało!!!! ale jeszcze do mnie to nie dociera ... w czwartek wizyta, oby było ok wszystko. Nie chciałam wczesniej się "chwalic" bo juz dwie ciąze straciłam i troszkę się boję ale Vansesa mnie ochrzaniła hahaha buziam Was Wszystkie bardzo mocno !!!
Kasiula09, Lili, Ita lubią tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Eweloka gratulacje teraz nam sie uda na pewno donośić ciąze i bedziemy sie cieszyły z dzieciaczków. Ty jak pójdziesz na wizyte bedziesz zaczynała 6 tydzień tak ?
-
Dziewczynki gratuluję!!!! Ja dzisiaj zaczęłam nowy cykl. Szkoda, że się nie udało w poprzednim ale mam dużo siły, energii i wiary w ten. Także módlcie się za mnie i aby moja wiara była coraz mocniejsza :*
vanessa, Lili, Eweloka84, Ita lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
Eweloka84 wrote:Moje Kochane chyba sie udało!!!! ale jeszcze do mnie to nie dociera ... w czwartek wizyta, oby było ok wszystko. Nie chciałam wczesniej się "chwalic" bo juz dwie ciąze straciłam i troszkę się boję ale Vansesa mnie ochrzaniła hahaha buziam Was Wszystkie bardzo mocno !!!
Przepraszam nie wiedziałam że jesteś Mamą Aniołków... więc rozumiem że nie chciałaś wszędzie rozgłaszać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:32
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Gratuluję dziewczyny :* Choć troszkę słonka na tym forum dzięki wam
Poczytałam sobie kilka zaległych stron i bardzo się wzruszyłam. Ogarniam modlitwą szczególnie te z was, które przeżywają cięższe chwile :*
Ja wczoraj rozpoczęłam chyba 28 cs ( nie jestem pewna, bo już straciłam rachubę )> Cykl "starań", to może za dużo powiedziane, bo się jakoś specjalnie nie staramy, ale nadzieja zawsze jest
Miłego dnia wszystkim !Manieczka86, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
Kochane Zafasolkowane pamiętajcie że nadal ogarniamy Was modlitwą oraz Waszych ukochanych i Wasze Maleństwa i polecamy sie Waszej modlitwie
Lili, Manieczka86, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
vanessa wrote:Kochane Zafasolkowane pamiętajcie że nadal ogarniamy Was modlitwą oraz Waszych ukochanych i Wasze Maleństwa i polecamy sie Waszej modlitwie
Kochana ja pamiętam o was cały czas w modlitwie również i polecam się także dalej aby wszystko było w porządku z moim maleństwem Przesyłam wam duzzzo wirusków żeby jak najszybciej wam sie udało buziakivanessa lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:E no nie ochrzaniłam Cię tylko przywołałam do porządku
Przepraszam nie wiedziałam że jesteś Mamą Aniołków... więc rozumiem że nie chciałaś wszędzie rozgłaszać.vanessa lubi tę wiadomość