NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:nie no żartuję z tym ochrzanem no ale fakt troszkę sie boję ale jestem dobrej mysli MUSI byc w końcu dobrze także prosze Was trzymajcie kciuki w czwartek oczywiscie dam znać co i jak :*
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
A może pomoże - relaks i te sprawy.
Ja od roku myślę o zapisaniu się na siłownię, ale za każdym razem w głowie odzywa się: "poczekam, zobaczymy czy przyjdzie @. Bo jak będzie fasolinka to nie ma sensu karnetu kupować."
I tak moje mięśnie z każdym dniem flaczeją coraz bardziej... Za 1,5 tygodnia spodziewam się @. Może jak przyjdzie to jednak wykupię ten karnet... -
Ita wrote:Ja od roku myślę o zapisaniu się na siłownię, ale za każdym razem w głowie odzywa się: "poczekam, zobaczymy czy przyjdzie @. Bo jak będzie fasolinka to nie ma sensu karnetu kupować."
-
Jakucja wrote:Ale czemu miałabyś zaszkodzić? Ja ćwiczę 2-3 razy w tygodniu, bieżnia, aerobik etc, jak to miałoby zaszkodzić?
No właśnie są artykuły na ten temat, na przykład ten:
http://www.familie.pl/artykul/Starasz-sie-o-dziecko-Nie-przesadzaj-z-silownia,510,1.html
I boję się, że zaszkodzę swojej nadwręzonej płodności. Nie wiem, co robić. Ciągnie mnie na tą siłownie, a nie wiem, czy powinnam
-
no właśnie:) pozatym przez pierwszy miesiąc i tak będziesz robić lekkie ćwiczenia:) zanim sie organizm by przyzwyczaił do wielkiego wysiłku na pewno upłynęło by kilka dobrych tygodni tak że trzymam kciuki za siłownię
p.s. ja od wczoraj wróćiłam do ćwiczeń i czuję sie swietnie:)