NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iownka wrote:Hej, ja jestem Golnęłam sobie octu i siedzę na forum. Jakoś lepiej go znosze jak woda jest gazowana.
-
a na co ten ocet pomagaIownka wrote:Hej, ja jestem Golnęłam sobie octu i siedzę na forum. Jakoś lepiej go znosze jak woda jest gazowana."Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
Robotka1 wrote:pół roku temu zdiagnozowano raka złośliwego główki.
jesteśmy po pogrzebie już.....
było pięknie....
Współczuje jej rodzicom, pewnie załamani -
Współczuje im to jest niewyobrażalnie straszne raz byłam na pogrzebie 9 letniej dziewczynki, zginęła w wypadku. To było straszne... widok jej rodziców, rodzeństwa... Jej mama przez lata ( niewykluczone że do dzisiaj) chodziła na grób i płakała. Obecnie ta dziewczynka miałaby ok 20 lat.
-
Strasznego mam dola ostatnio.. Może było by łatwiej ale w domu jest małe dziecko szwagierki i widząc słysząc i czuć jak się cieszą serce pęka..nie da się przestać myśleć jak się to cały czas widzi. Do tego jestem bezrobotna czuje się taka bezwartościowa tak strasznie pragnę dzieciątka.. Oboje pragniemy
-
lula88 wrote:Strasznego mam dola ostatnio.. Może było by łatwiej ale w domu jest małe dziecko szwagierki i widząc słysząc i czuć jak się cieszą serce pęka..nie da się przestać myśleć jak się to cały czas widzi. Do tego jestem bezrobotna czuje się taka bezwartościowa tak strasznie pragnę dzieciątka.. Oboje pragniemy
-
dziewczyny jak miałam 8 lat do zginęli w wypadku samochodowym moi kuzyni, dwoje rodzeństwa.....dlatego wiem jak wygląda strata i pogrzeb dzieci, więc tym bardziej bałam się tego sobotniego....
ale było pięknie....
ta malutka była przeraźliwie śliczna, za życia jak i po śmierci....nie często się rodzą takie dzieci....
teraz mam obraz jak mogą wyglądać anioły.....nieskazitelne....
i na koniec mszy pokaz slajdów z sesji sierpniowej jak jeszcze nie wiedzieli o raku....nie było człowieka który by nie płakał....
mam swojego aniołka w niebie który się za mnie będzie modlił i do którego ja mogę się modlić.
to taka ironia losu....ja staram się o dziecko akurat bo był szczyt moich dni kiedy mieliśmy ten pogrzeb.....ehhh
wspieram was wszystkie nadal w modlitwie, jesteśmy przecież jedną rodziną. -
Oto nasza wspólnota modlitewna bogatsza o nowo przybyłe koleżanki
1. MM madzianka.....................................36. -- Mili
2. AG zielarka..........................................37. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................38. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................39.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona .......................................40. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.....................................41. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................42. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................43. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................44. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ..........................................45. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................46. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................47. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................48. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................49. AEK olitka
15. MJM vanessa......................................50. AS Nazja
16. IŚ Ita...................................................51. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................52. JMZ Chanela
18. AL aaaaga ........................................53. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola).....................54. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.......................................55. -- angel
21. ESZ Hope2............................................56. -- sylwia1985
22. MKM Majka86........................................57. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84 ........................................58. MZ Jakucja
24. EF edith2602.........................................59. KPN Kati6685
25. DP Dosiasta...........................................60. AS alka89
26. -- sylwiunia............................................61. AW Fidelissa
27. -- madziallena ........................................62. MP Lili
28. AM Sudala.............................................63. KS Kasiula09
29. UŁ Kulka41...........................................64. -- malu
30. -- misia79.............................................65.
31. MW Magdalenna
32. -- inessa
33. -- lula88
34. -- Wedmoczka
35. -- Kejti91
Wspieramy szczególnie Mamy Aniołków (*)Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 16:41
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Robotka1 wrote:dziewczyny jak miałam 8 lat do zginęli w wypadku samochodowym moi kuzyni, dwoje rodzeństwa.....dlatego wiem jak wygląda strata i pogrzeb dzieci, więc tym bardziej bałam się tego sobotniego....
ale było pięknie....
ta malutka była przeraźliwie śliczna, za życia jak i po śmierci....nie często się rodzą takie dzieci....
teraz mam obraz jak mogą wyglądać anioły.....nieskazitelne....
i na koniec mszy pokaz slajdów z sesji sierpniowej jak jeszcze nie wiedzieli o raku....nie było człowieka który by nie płakał....
mam swojego aniołka w niebie który się za mnie będzie modlił i do którego ja mogę się modlić.
to taka ironia losu....ja staram się o dziecko akurat bo był szczyt moich dni kiedy mieliśmy ten pogrzeb.....ehhh
wspieram was wszystkie nadal w modlitwie, jesteśmy przecież jedną rodziną.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
Najgorsze jest to że chce jakoś okazać sympatię dziecku ale nie potrafię mam taka blokadę.. Przy starszych dzieciach już nie mam ale przy niemowlęciach łzy sie same cisna . Najchętniej bym wyjechała na bezludną wyspę i spokojnie się starała o malenstwo
-
lula88 wrote:Najgorsze jest to że chce jakoś okazać sympatię dziecku ale nie potrafię mam taka blokadę..