NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Vanessa, mam podobnie. Przez TO niepowodzenie i cierpienie, nie potrafię czerpać w innych sferach. Z wielu stron słyszę: przecież masz męża i masz już cudowne dziecko, czerp z tego, czego Ty chcesz więcej? Chcesz za duzo od życia. Jednak to cierpienie przechodzi w linii prostej na inne cudowne sfery mojego życia. Dlaczego mam się cieszyć z nowych butów, z tego, ze mnie na nie stać, skoro i tak nie mogę mieć dziecka? Wszystko jest do dupy.
Dlaczego mam się cieszyć, że mi kwiatki urosły, że udało mi się je rozmnożyć, skoro i tak nie mogę zajść w ciążę?
Podzwiam Dziewczynuy na tym forum, które potrafią czerpać z dnia dzisiejszego. Ja jestem ciągle gdzieś indziej. Albo jestem w przeszłości, kiedy to mogłam nie roztyć się, a się roztyłam. Albo w przyszłości, gdzie jest moje wymarzone dziecko, którego ze sporym prawdopodobieństwem nie będzie.
Nie ma żadnego dzisiaj.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 11:15
-
Kochana wiem co czujesz mam tak samo. Zupełnie jakbym sama te słowa napisała. Mam cudownego męża kocham go on mnie też ale co z tego kiedy nie możemy mieć dziecka.
Iownka lubi tę wiadomość
-
Polecam Ci tą modlitwę ja po niej poczułam się o wiele lepiej chociaż dawna radość życia nie wróciła ale jest dużo lepiej niż było.
Przed jej odmawianiem poleca sie odmówić dowolną modlitwę do Ducha Św.
O Panie Tyś jest wielki Tyś jest Bogiem Ty jesteś Ojcem jesteś wspaniała proszę Cię przez wstawiennictwo i z pomocą Archaniołów Michała, Gabriela i Rafała abym została uwolniona od zła które czyni mnie niewolnikiem lub chce mnie uczynić niewolnikiem. Wszyscy święci przyjdźcie mi z pomocą.
Od niepokoju, smutku, obsesji - proszę Cię uwolnij mnie Panie
Od nienawiści, cudzołóstwa zawiści - proszę Cię uwolnij mnie Panie
Od uczucia zazdrości złości od myśli o śmierci - proszę Cię uwolnij mnie Panie
Od wszelkiego zamachu na życie - proszę Cię uwolnij mnie Panie
Od wszelkich form nieodpowiedniej seksualności - proszę Cię uwolnij mnie Panie
Od podziału rodziny i od złego towarzystwa - proszę Cię uwolnij mnie Panie
Od wszystkiego co nie pozwala nam wzrastać w Twoich oczach - proszę Cię uwolnij mnie Panie
Od wszelkiego przekleństwa, uroku, czarów i innego ukrytego zła - proszę Cię uwolnij mnie Panie
Panie Ty powiedziałeś: "Pozostawiam Wam swój pokój, daję Wam swój pokój" przez wstawiennictwo Maryi Dziewicy pozwól abym została uwolnieni od wszelkiego przekleństwa i wszelkiej złej mocy i abym mogła cieszyć się zawsze Twoim pokojem przez Chrystusa Pana naszego. Amen.
Możesz także dodać swoje wezwania i prosić aby Jezus uwolnił Cię od "tego czy tamtego".Kati6685 lubi tę wiadomość
-
Ja ją codziennie odmawiam od ponad roku i dodatkowo jak mam okazję to chodzę na Msze z modlitwą o uzdrowienie i uwolnienie. Moje życie wewnętrzne bardzo się po tych modlitwach zmieniło i jestem o wiele spokojniejsza chociaż nie kryję że mam też gorsze dni, ale na pewno jest ich o wiele mniej niż przedtem.
Kati6685, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kati gratuluję!
Dziewczyny jadę na wycieczkę w naszej intencji
Już się nie mogę doczekać!
Cieszę się, że ktoś o mnie pamięta w swoich modlitwach, to pocieszające! Dziękuję i odwzajemniam się Wam tym samym!
vanessa, Jakucja lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny wysluchane zostaly moje modlityw zrobilam przed chwila test na poczatku byl cien cienia teraz juz mocniejsza kreska aaaaaa jak sie ciesze dziekuje za wspolna modlitwe!!! i trzymam za was kciuki!!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2014, 18:17
Manieczka86, Macierzanka:), vanessa, aga.just, MOI lubią tę wiadomość
-
madziallena wrote:Dziewczyny wysluchane zostaly moje modlityw zrobilam przed chwila test na poczatku byl cien cienia teraz juz mocniejsza kreska aaaaaa jak sie ciesze dziekuje za wspolna modlitwe!!! i trzymam za was kciuki!!!!
Super!!! Gratuluję!!! :*
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
madziallena gratuluję i cieszę się że nie musiałaś się długo starać (kojaże z innego wątku że nie dawno zaczęliście no chyba że mi się pomyliło) dziękuj za to Bogu i nie zapomnij o nas w modlitwie bo my nadal będziemy się za Ciebie modlić
Manieczka86, madziallena lubią tę wiadomość
-
Kochane Dziewczyny,
Ja dla mojego zdrowia psychicznego (jestem w drugiej fazie cyklu i czuję, że znowu mój organizm zaczyna odrzucać ciążę - 5 raz już? ) muszę ograniczyć działalność na forum. W którymś momencie siły się kończą.
Podczytuję, może coś tam napisze, ale generalnie już mam dosyć tego tematu.
Ale w modlitwie jestem.