NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny naprawde
Mam nadzieje .. ze sie poprawi
Manieczka86, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziekuje dziewczyny naprawde
Mam nadzieje .. ze sie poprawiManieczka86, Ania_84, Fidelissa, sylwiunia, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
własnie moja kociczka przyszła do mnie łapke połozyla mi na ramieniu bo wskoczyla na biurko i patrzyła sie na mnie tymi swoimi pieknymi lsepkami..i przypomniało mi sie ze ona jest tez po czesci naszym cudem..
Adopowalismy ja jak miala 4 tyg wazyła niecałe 400 g i załapała w schronisku koci tyfus.,.. lekarze dawali jej 2% szans na przezycie .. walczylismy o nia długo ...2 razy dziennie kroplowki itp tid .. przez 2 tyg .. teraz o juz 1,5 roczna niezle rozbrykana i 3kg kocica
wet do tej pory jak chodzimy to mowi ze naorawde dziwi sie ze wyszła z tego
wiec moze i tym razem wszystko zakonczy sie dobrzevanessa, Manieczka86, Fidelissa, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Adopowalismy ja jak miala 4 tyg wazyła niecałe 400 g i załapała w schronisku koci tyfus.,.. lekarze dawali jej 2% szans na przezycie .. walczylismy o nia długo ...2 razy dziennie kroplowki itp tid .. przez 2 tyg .. teraz o juz 1,5 roczna niezle rozbrykana i 3kg kocica
wet do tej pory jak chodzimy to mowi ze naorawde dziwi sie ze wyszła z tego
wiec moze i tym razem wszystko zakonczy sie dobrze
Wierzę że u Was wszystko dobrze się ułoży i u każdej z nas
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Aniu masz piękny podpis
to była pierwsza piosneka na naszym slubie . i nasz pierwszy taniec
pełen spontan.. nie cwiczylismy nic a wszyscy obstawiali ze chodzilismy na kurs na pierwszy taniecvanessa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja też się bardzo chętnie dopiszę. Właśnie zaczęliśmy z mężęm czwarty cykl starań o dzidziula i cały ten czas prawie codziennie modlę się o tę upragnioną fasolkę. Z całego serca do swojej modlitwy dołączę wszystkie z Was.
(MW)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 22:48
vanessa, Fidelissa, sylwiunia lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry, Dziewczyny Pozdrawiam z pracy. Teraz odmawiam za nas wszystkie i za siebie oczywiście jeden różaniec dziennie.
Głęboko wierzę, że zostaniemy obdarzone potomstwem prędzej czy później.
Byłam wczoraj z moją kochaną córeczką na pierwszych zajęciach tanecznych i byłam z niej strasznie dumna.vanessa, Manieczka86, Kati6685, Kasiula09, Fidelissa, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
nutka wrote:Dziewczęta, jakbyście mogły wspomnieć za moją koleżankę, która dziś dowiedziała się, że w ciągu kilku ostatnich dni jej dzieciątko obumarło;( W 13 tygodniu...
-
Ania_84 wrote:to z pisoenki Za szkłem Braci
to była pierwsza piosneka na naszym slubie . i nasz pierwszy taniec
pełen spontan.. nie cwiczylismy nic a wszyscy obstawiali ze chodzilismy na kurs na pierwszy taniec -
Magdalenna wrote:Cześć dziewczyny
Ja też się bardzo chętnie dopiszę. Właśnie zaczęliśmy z mężęm czwarty cykl starań o dzidziula i cały ten czas prawie codziennie modlę się o tę upragnioną fasolkę. Z całego serca do swojej modlitwy dołączę wszystkie z Was.
Zmodyfikowałam listę i dodałam Cię do niej -
nick nieaktualnyKochane wchodze tu na ovu na chwile ostatnio jestem mniej ze wzgledu na mdłosci ale chce Wam podziekowac za dar modlitwy jest mi bardzo ona potrzebna teraz w tym czasie. W piątek mam USG i sie wyjaśni czy moje dzieciatko żyje czy niestety nie. My z meżem modlimy sie kazdego dnia o ten Cud ale im wiecej osób to lepiej. Ja kazdego dnia starm sie pamietać o dziewczetach z ovu tych starajacych sie i tych już zazielenionych,modle sie za Was przez wstawiennictwo św. Józefa patrona rodzin.
DZIEKUJEvanessa, Fidelissa, sylwiunia, freya, nutka, Macierzanka:), Ren lubią tę wiadomość
-
Modlitwa do Najświętszej Maryi Panny Śnieżnej
O Maryjo, Matko moja niebieska, najczulsza, najlepsza z matek, do stóp i do Serca Twego macierzyńskiego tulę się z miłością i ufnością dziecięcą. Patrz, oto Twe dziecię przybiegło do Ciebie i wzywa Twej pomocy! Czy potrzeba o Matko, by wiele Ci mówiło, Twe Serce wszystko już odczuło… Ty wiesz, że cierpi, że płacze, że zgrzeszyło…
O Matko łaski Bożej, źródło życia i radości, o Ty wsławiona cudami i łaskami bez miary, spraw Twą wszechmocną przyczyną, by i na moje serce spalone cierpieniem, winami, spadły białe, śnieżne płatki Twej pociechy, zmiłowania i wysłuchania.
Pomnij, że od wieków nie słyszano, by ktoś na próżno wzywał Twej pomocy, wszak jesteś wszechmocną u Boga. On Ci niczego odmówić nie może, jeśli tylko prośby nasze nie sprzeciwiają się zamiarom Jego ojcowskiego Serca, tak bardzo nas miłującego. O Matko Najświętsza, wierzę, iż wszystko możesz u Boga! O Matko Miłosierdzia, ufam Twemu macierzyńskiemu Sercu, o Matko Najczulsza, Tobie powierzam wszystko, co dotyczy mojej duszy, mego ciała, mych najdroższych! O Matko Ukochana, miłuję Cię i wiem, że miłujesz mnie jak dziecię swoje. W Twoje ręce najświętsze składam życie, śmierć i wieczność moją, wierząc, że nie zginę na wieki. Amen.vanessa, Fidelissa, Magdalenna, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Inesska jesteśmy z Wami Musi być dobrze
lula88 fajnie że dołączasz do na bo im więcej wzajemnej modlitwy tym większy efektWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 20:49
Manieczka86 lubi tę wiadomość
-
Oto nasza wspólnota modlitewna bogatsza o nowo przybyłe koleżanki
1. MM madzianka.....................................36. -- Mili
2. AG zielarka..........................................37. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................38. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................39.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona .......................................40. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.....................................41. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................42. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................43. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................44. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ..........................................45. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................46. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................47. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................48. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................49. AEK olitka
15. MJM vanessa......................................50. AS Nazja
16. IŚ Ita...................................................51. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................52. JMZ Chanela
18. AL aaaaga ........................................53. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola).....................54. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.......................................55. -- angel
21. ESZ Hope2............................................56. -- sylwia1985
22. MKM Majka86........................................57. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84........................................58. MZ Jakucja
24. EF edith2602.........................................59. KPN Kati6685
25. DP Dosiasta...........................................60. AS alka89
26. -- sylwiunia............................................61. AW Fidelissa
27. -- madziallena ........................................62. MP Lili
28. AM Sudala.............................................63. KS Kasiula09
29. UŁ Kulka41...........................................64.
30. -- misia79.............................................65.
31. MW Magdalenna
32. -- inessa
33. -- lula88
34. -- Wedmoczka
35. -- Kejti91
Inessko szczególnie Was teraz ogarniamy modlitwą i wierzymy że Bóg dopomoże i wszystko szczęśliwie się ułoży.
Boże dopomóż bardzo Cię prosimy
aaaaga jesteśmy z Tobą i wspieramy w tym najtrudniejszym dla Was czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 14:35
sylwiunia lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj gorszy dzień. Pełna jestem myśli, że nigdy się nie uda. Ciągle się zastanawiam, ile we mnie będzie pogodzenia się z tą sytuacją.
Bo przecież w modlitwie staram się mówić zawsze "Panie Ty wiesz najlepiej, co jest dla mnie dobre, niech będzie Twoja wola" -
Ja mam podobnie ale częściej czuję że raczej nie będzie mi to szczęście dane. Przez te niepowodzenia w staraniach zmieniłam się o 180 st. już nie jestem wesołą rozgadaną dziewczyną lubiącą towarzystwo Ciągle jest mi smutno i nic mi nie sprawia radości jak dawniej.
Często się zastanawiam jakby to było jakbym zaszła w ciążę czy potrafiłabym się cieszyć z tego i czy dawna "ja" wróciłaby...?