NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziekuje dziewczyny
naprawde
Mam nadzieje .. ze sie poprawi
Manieczka86, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziekuje dziewczyny
naprawde
Mam nadzieje .. ze sie poprawi60 osób się modli codziennie...
Manieczka86, Ania_84, Fidelissa, sylwiunia, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
własnie moja kociczka przyszła do mnie łapke połozyla mi na ramieniu bo wskoczyla na biurko i patrzyła sie na mnie tymi swoimi pieknymi lsepkami..i przypomniało mi sie ze ona jest tez po czesci naszym cudem..
Adopowalismy ja jak miala 4 tyg wazyła niecałe 400 g i załapała w schronisku koci tyfus.,.. lekarze dawali jej 2% szans na przezycie .. walczylismy o nia długo ...2 razy dziennie kroplowki itp tid .. przez 2 tyg .. teraz o juz 1,5 roczna niezle rozbrykana i 3kg kocica
wet do tej pory jak chodzimy to mowi ze naorawde dziwi sie ze wyszła z tego
wiec moze i tym razem wszystko zakonczy sie dobrzevanessa, Manieczka86, Fidelissa, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Adopowalismy ja jak miala 4 tyg wazyła niecałe 400 g i załapała w schronisku koci tyfus.,.. lekarze dawali jej 2% szans na przezycie .. walczylismy o nia długo ...2 razy dziennie kroplowki itp tid .. przez 2 tyg .. teraz o juz 1,5 roczna niezle rozbrykana i 3kg kocica
wet do tej pory jak chodzimy to mowi ze naorawde dziwi sie ze wyszła z tego
wiec moze i tym razem wszystko zakonczy sie dobrzewiele osób by to olało bo to tylko kot. Ja jestem zdania że nawet o zwierzęta trzeba walczyć do upadłego. Sama mam czarnego kundelka i chucham dmucham na niego bo to MÓJ Pies
Wierzę że u Was wszystko dobrze się ułożyi u każdej z nas
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:Aniu masz piękny podpis
Braci
to była pierwsza piosneka na naszym slubie .i nasz pierwszy taniec
pełen spontan.. nie cwiczylismy nica wszyscy obstawiali ze chodzilismy na kurs na pierwszy taniec
vanessa lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Ja też się bardzo chętnie dopiszę. Właśnie zaczęliśmy z mężęm czwarty cykl starań o dzidziula i cały ten czas prawie codziennie modlę się o tę upragnioną fasolkę. Z całego serca do swojej modlitwy dołączę wszystkie z Was.
(MW)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 22:48
vanessa, Fidelissa, sylwiunia lubią tę wiadomość
-
Dzień Dobry, Dziewczyny
Pozdrawiam z pracy. Teraz odmawiam za nas wszystkie i za siebie oczywiście
jeden różaniec dziennie.
Głęboko wierzę, że zostaniemy obdarzone potomstwem prędzej czy później.
Byłam wczoraj z moją kochaną córeczką na pierwszych zajęciach tanecznych i byłam z niej strasznie dumna.vanessa, Manieczka86, Kati6685, Kasiula09, Fidelissa, Tosia 1981 lubią tę wiadomość
-
nutka wrote:Dziewczęta, jakbyście mogły wspomnieć za moją koleżankę, która dziś dowiedziała się, że w ciągu kilku ostatnich dni jej dzieciątko obumarło;( W 13 tygodniu...
-
Ania_84 wrote:to z pisoenki Za szkłem
Braci
to była pierwsza piosneka na naszym slubie .i nasz pierwszy taniec
pełen spontan.. nie cwiczylismy nica wszyscy obstawiali ze chodzilismy na kurs na pierwszy taniec
-
Magdalenna wrote:Cześć dziewczyny
Ja też się bardzo chętnie dopiszę. Właśnie zaczęliśmy z mężęm czwarty cykl starań o dzidziula i cały ten czas prawie codziennie modlę się o tę upragnioną fasolkę. Z całego serca do swojej modlitwy dołączę wszystkie z Was.fajnie że dołączyłaś bo im więcej nas tym więcej modlitwy w wiadomej intencji
Zmodyfikowałam listę i dodałam Cię do niej -
nick nieaktualnyKochane wchodze tu na ovu na chwile ostatnio jestem mniej ze wzgledu na mdłosci ale chce Wam podziekowac za dar modlitwy jest mi bardzo ona potrzebna teraz w tym czasie. W piątek mam USG i sie wyjaśni czy moje dzieciatko żyje czy niestety nie. My z meżem modlimy sie kazdego dnia o ten Cud ale im wiecej osób to lepiej. Ja kazdego dnia starm sie pamietać o dziewczetach z ovu tych starajacych sie i tych już zazielenionych,modle sie za Was przez wstawiennictwo św. Józefa patrona rodzin.
DZIEKUJEvanessa, Fidelissa, sylwiunia, freya, nutka, Macierzanka:), Ren lubią tę wiadomość
-
Modlitwa do Najświętszej Maryi Panny Śnieżnej
O Maryjo, Matko moja niebieska, najczulsza, najlepsza z matek, do stóp i do Serca Twego macierzyńskiego tulę się z miłością i ufnością dziecięcą. Patrz, oto Twe dziecię przybiegło do Ciebie i wzywa Twej pomocy! Czy potrzeba o Matko, by wiele Ci mówiło, Twe Serce wszystko już odczuło… Ty wiesz, że cierpi, że płacze, że zgrzeszyło…
O Matko łaski Bożej, źródło życia i radości, o Ty wsławiona cudami i łaskami bez miary, spraw Twą wszechmocną przyczyną, by i na moje serce spalone cierpieniem, winami, spadły białe, śnieżne płatki Twej pociechy, zmiłowania i wysłuchania.
Pomnij, że od wieków nie słyszano, by ktoś na próżno wzywał Twej pomocy, wszak jesteś wszechmocną u Boga. On Ci niczego odmówić nie może, jeśli tylko prośby nasze nie sprzeciwiają się zamiarom Jego ojcowskiego Serca, tak bardzo nas miłującego. O Matko Najświętsza, wierzę, iż wszystko możesz u Boga! O Matko Miłosierdzia, ufam Twemu macierzyńskiemu Sercu, o Matko Najczulsza, Tobie powierzam wszystko, co dotyczy mojej duszy, mego ciała, mych najdroższych! O Matko Ukochana, miłuję Cię i wiem, że miłujesz mnie jak dziecię swoje. W Twoje ręce najświętsze składam życie, śmierć i wieczność moją, wierząc, że nie zginę na wieki. Amen.vanessa, Fidelissa, Magdalenna, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Inesska jesteśmy z Wami
Musi być dobrze
lula88 fajnie że dołączasz do na bo im więcej wzajemnej modlitwy tym większy efektWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 20:49
Manieczka86 lubi tę wiadomość
-
Oto nasza wspólnota modlitewna bogatsza o nowo przybyłe koleżanki
1. MM madzianka.....................................36. -- Mili
2. AG zielarka..........................................37. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................38. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................39.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona .......................................40. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.....................................41. KS Madziara
7. SGD Nutka....................................42. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................43. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................44. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ..........................................45. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................46. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................47. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................48. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................49. AEK olitka
15. MJM vanessa......................................50. AS Nazja
16. IŚ Ita...................................................51. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................52. JMZ Chanela
18. AL aaaaga ........................................53. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola).....................54. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.......................................55. -- angel
21. ESZ Hope2............................................56. -- sylwia1985
22. MKM Majka86........................................57. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84........................................58. MZ Jakucja
24. EF edith2602.........................................59. KPN Kati6685
25. DP Dosiasta...........................................60. AS alka89
26. -- sylwiunia............................................61. AW Fidelissa
27. -- madziallena........................................62. MP Lili
28. AM Sudala.............................................63. KS Kasiula09
29. UŁ Kulka41...........................................64.
30. -- misia79.............................................65.
31. MW Magdalenna
32. -- inessa
33. -- lula88
34. -- Wedmoczka
35. -- Kejti91
Inessko szczególnie Was teraz ogarniamy modlitwą i wierzymy że Bóg dopomoże i wszystko szczęśliwie się ułoży.
Boże dopomóż bardzo Cię prosimy
aaaaga jesteśmy z Tobą i wspieramy w tym najtrudniejszym dla Was czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2014, 14:35
sylwiunia lubi tę wiadomość
-
Ja mam dzisiaj gorszy dzień. Pełna jestem myśli, że nigdy się nie uda. Ciągle się zastanawiam, ile we mnie będzie pogodzenia się z tą sytuacją.
Bo przecież w modlitwie staram się mówić zawsze "Panie Ty wiesz najlepiej, co jest dla mnie dobre, niech będzie Twoja wola" -
Ja mam podobnie ale częściej czuję że raczej nie będzie mi to szczęście dane. Przez te niepowodzenia w staraniach zmieniłam się o 180 st. już nie jestem wesołą rozgadaną dziewczyną lubiącą towarzystwo
Ciągle jest mi smutno i nic mi nie sprawia radości jak dawniej.
Często się zastanawiam jakby to było jakbym zaszła w ciążę czy potrafiłabym się cieszyć z tego i czy dawna "ja" wróciłaby...?