NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Witaj Kejti Dodałam Cię to naszego grona Wszystkie oficjalnie modlimy się za Was codziennie i dziękujemy za Twoją modlitwę w naszej intencji
Manieczka86 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, chciałam się z Wami podzielić radosną nowiną, że po 7 cyklach starań, Bóg obdarzył nas drugim dzieciątkiem!
Test zrobiłam w nocy z sob na Ndz i przez to nie mogłam usnąć, bo serce biło mi jak oszalałe z radości i uwielbienia Boga:)
Chciałam też dać świadectwo, że od października modlę się codziennie na różańcu w tej intencji i za wstawiennictwem JPII i właśnie na październik przypadł mi termin. Wiadomo, jeszcze wizyta u lekarz, ale jestem dobrej myśli:)
Dodatkowo któregoś wieczoru nie mogłam zasnąć i włączyłam sobie modlitwę uzdrowienia z Częstochowy z o. Danielem. Było wtedy poznanie, że Bóg obdarza potomstwem pary długo się już starające i ja wtedy poczułam mocne ciepło na swoim łonie. Przyjęłam tą łaskę. Wierzę, że wtedy Bóg otworzył moje łono!
Także w tamtym tyg na Mszy prosząc za siebie i za Was, usłyszałam w sercu słowa "Raduj się", które powodowały prawdziwą Bożą radość w moim sercu. I za każdym razem, kiedy myślałam o ciąży, słyszałam te zapewnienie "Raduj się"! Chwała Bogu! Jest Dobry i Wielki!
Dziękuję Wam za modlitwę i zapewniam o swojej+Jakucja, Manieczka86, Wedmoczka, vanessa, Ita, lula88, Fidelissa, Macierzanka:) lubią tę wiadomość
-
Kati6685 wrote:Dziewczyny, chciałam się z Wami podzielić radosną nowiną, że po 7 cyklach starań, Bóg obdarzył nas drugim dzieciątkiem!
Test zrobiłam w nocy z sob na Ndz i przez to nie mogłam usnąć, bo serce biło mi jak oszalałe z radości i uwielbienia Boga:)
Chciałam też dać świadectwo, że od października modlę się codziennie na różańcu w tej intencji i za wstawiennictwem JPII i właśnie na październik przypadł mi termin. Wiadomo, jeszcze wizyta u lekarz, ale jestem dobrej myśli:)
Dodatkowo któregoś wieczoru nie mogłam zasnąć i włączyłam sobie modlitwę uzdrowienia z Częstochowy z o. Danielem. Było wtedy poznanie, że Bóg obdarza potomstwem pary długo się już starające i ja wtedy poczułam mocne ciepło na swoim łonie. Przyjęłam tą łaskę. Wierzę, że wtedy Bóg otworzył moje łono!
Także w tamtym tyg na Mszy prosząc za siebie i za Was, usłyszałam w sercu słowa "Raduj się", które powodowały prawdziwą Bożą radość w moim sercu. I za każdym razem, kiedy myślałam o ciąży, słyszałam te zapewnienie "Raduj się"! Chwała Bogu! Jest Dobry i Wielki!
Dziękuję Wam za modlitwę i zapewniam o swojej+
Gratuluję!!! Cieszę się razem z Tobą Życzę Tobie i maleństwu dużo zdrówka :*
Kati6685 lubi tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
Oto nasza wspólnota modlitewna bogatsza o nowo przybyłe koleżanki
1. MM madzianka.....................................32. -- Mili
2. AG zielarka..........................................33. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................34. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................35.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona ....................................36. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.........................................37. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................38. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................39. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................40. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ..........................................41. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................42. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................43. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................44. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................45. AEK olitka
15. MJM vanessa......................................46. AS Nazja
16. IŚ Ita....................................................47. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................48. JMZ Chanela
18. AL aaaaga ........................................49. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola).....................50. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.......................................51. -- angel
21. ESZ Hope2............................................52. -- sylwia1985
22. MKM Majka86........................................53. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84........................................54. MZ Jakucja
24. EF edith2602.........................................55. KPN Kati6685
25. DP Dosiasta...........................................56. AS alka89
26. -- sylwiunia............................................57. AW Fidelissa
27. -- madziallena........................................58. MP Lili
28. AM Sudala.............................................59. KS Kasiula09
29. UŁ Kulka41...........................................60. -- Wedmoczka
30. -- misia79.............................................61. -- Kejti91
31. MW Magdalenna
Wspieramy modlitwą także Inesskę i prosimy Boga, aby pozostawił z nią Maleństwo i nie zabierał po raz kolejny tego DARU, który Sam jej ofiarował.
Tatusiu Ty wszystko możesz. Dopomóż bardzo Cię prosimy
aaaaga jesteśmy z Tobą i wspieramy w tym najtrudniejszym dla Was czasieWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 10:19
-
Dziewczyny mam prosbe czy mozecie pomodlic sie za mojego meza ??
w srode podchodzimy do powtornych wynikow badan nasienia poprzednie byly fatalne a juz sama wariuje i moze ten na góze przynajemnij nas choc troche wesprze i da odrobine nadziei ??Manieczka86, vanessa, Fidelissa lubią tę wiadomość
-
Kati cudnie Bardzo ci gratuluję i zazdroszczę tych doświadczeń, o których piszesz Takie świadectwa będą dla nas największą siłą
Ania możesz liczyć na wsparcie :* Nam się udało bardzo poprawić jakość nasienia. Jeśli masz jakieś pytania, pisz na priv, moze będę ci mogła jakoś pomóc.vanessa, Kati6685 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Dziewczyny mam prosbe czy mozecie pomodlic sie za mojego meza ??
w srode podchodzimy do powtornych wynikow badan nasienia poprzednie byly fatalne a juz sama wariuje i moze ten na góze przynajemnij nas choc troche wesprze i da odrobine nadziei ??
Czytałam o Waszych problemach... i jedynie co mogę zrobić to za Was się modlić i tak zrobię. Wierzę że Bóg nie pozostawi Was z tym samych.
Daj znać jak Wam poszłoAnia_84 lubi tę wiadomość