NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiula09 wrote:Witajcie kobietki, świetny wątek również do was dołączam w codziennej modlitwie Bede tu do was na pewno zaglądac
Witamy serdecznie i zapraszamy na pogawędki Już dodałam Cie do listyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 16:55
Kasiula09 lubi tę wiadomość
-
Kasiula09 wrote:Fajnie
Kochane dziekuje za miłe przywitanieKasiula09, Lili lubią tę wiadomość
-
jest to dla nas wsparcie modlitewne w naszych problemach, miło że tyle osób modli się za każdą z nas, że tak wiele osób pamięta w modlitwie, dziękuję że jesteście
Lili, Kasiula09, Manieczka86, vanessa, Fidelissa lubią tę wiadomość
"Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności, jakie panują w naszych sercach".Jan Paweł II
-
Jaka cisza i spokój... pewnie wszystkie się modlą...więc nie przeszkadzam tylko też zmykam prosić naszego Niebiańskiego Tate o dzidziusie dla nas
Manieczka86, freya lubią tę wiadomość
-
hej kobietki kochane
u mnie chyba znów brak nadziei. Po @ zebrałam siły, pełna nadziei i wiary wkroczyłam w nowy cykl i chyba mnie zapał opuścił. Znów wygląd jajników policystyczny. Wierzę, że może coś zacznie rosnąć. Wierzę, bo jedynie wiara daje mi siłę. Wierzę, bo my staraczki zawsze wierzymy. Czasem się śmieję, że walczymy do ostatniej kropli krwi
Spokojnej, owocnej nocyFidelissa lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja wiem, ze każda z nas jest tak samo ważna i to czy staramy się krócej czy dłużej o pierwsze czy trzecie dziecko nie ma tu najmniejszego znaczenia. Chciałabym jednak was poprosić, abyśmy teraz szczególnie poleciły naszą Inessę, bo jej tak bardzo potrzebny jest teraz taki cud. Dla mnie niemoc posiadania dziecka jest strasznie przytłaczająca, ale tyle razy nosić je pod sercem i tyleż samo razy żegnać się ze swoim szczęściem jest nie do pojęcia.
Dziękuję, bo wiem, ze na was na pewno można liczyć !Jakucja, vanessa, Kasiula09, XYZ, Fidelissa, MOI lubią tę wiadomość
-
Lili może zaproś tą koleżankę do nas oczywiście że pomodlimy się w jej intencji ale może łatwiej jej będzie żyć z modlitwą wspólnotową i ze świadomością wsparcia modlitewnego tylu osób. Mnie to bardzo pomaga
Lili lubi tę wiadomość
-
Witam, się i ja z Wami
Bo gdzie są dwaj albo trzej zebrani w imię moje, tam jestem pośród nich.
Chętnie się dołączę i proszę o wasze wsparcie ofiarując swoją modlitwęLili, vanessa, Fidelissa lubią tę wiadomość
Ps. Zanim coś powiesz - posłuchaj. Zanim skrytykujesz - poczekaj. Zanim się pomodlisz - wybacz. Zanim coś napiszesz - pomyśl. Zanim zrezygnujesz - spróbuj.
Laparoskopia 19.07.2016 - macica jednorożna, jajowód prawy drożny
1 IUI 4.04.... -
To jest osoba bardzo uduchowiona i ona nas wszystkie bardzo często modlitwą ogarnia. Chyba właśnie dlatego tak mi leży na sercu jej szczęście. Nie moge patrzeć, jak ktoś tak wspiera innych, a sam doświadcza smutku. Wspomniałam jej pod wykresem, ze tu jesteśmy i wspieramy
-
Wedmoczka wrote:Witam, się i ja z Wami
Bo gdzie są dwaj albo trzej zebrani w imię moje, tam jestem pośród nich.
Chętnie się dołączę i proszę o wasze wsparcie ofiarując swoją modlitwę
Witaj kochana -
Miłego weekendu kochane! Wspieram modlitwą Was wszystkie, a teraz szczególnie Inessę i aaaagę! Bądźcie silne :*
Manieczka86, vanessa lubią tę wiadomość