NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
Oto nasza wspólnota modlitewna bogatsza o nowo przybyłe koleżanki
1. MM madzianka.....................................31. -- Mili
2. AG zielarka..........................................32. MF emdżej
3. MRz Manieczka86................................33. -- XxMoniaXx
4. BP Marion............................................34.JNŚ MOI
5. BP Drzwiona ....................................35. AM Macierzanka:)
6. AŁS Ania1986.........................................36. KS Madziara
7. SGD Nutka ....................................37. MEB ewelina27
8. KT Robotka1........................................38. AB AniaBe
9. JK Kierzynka.........................................39. APB staraczkaaga (Agata)
10. AM-W XYZ..........................................40. AB AnBe
11. AB czekaja..........................................41. AMM aga.just
12. AM-L Ania84.......................................42. MPG Pisellini
13. IS Iownka............................................43. ASK lithe123
14. JJ freya...............................................44. AEK olitka
15. MJM vanessa......................................45. AS Nazja
16. IŚ Ita....................................................46. MZ Milcia
17. KŁR Kaśka..........................................47. JMZ Chanela
18. AL aaaaga ........................................48. BM ChciałabymJuż
19. NK Strażaczka90 (Nicola).....................49. ATH maleńka29
20. ERP mycha28.......................................50. -- angel
21. ESZ Hope2............................................51. -- sylwia1985
22. MKM Majka86........................................52. MMK migotka
23. EŻ Eweloka84........................................53. MZ Jakucja
24. EF edith2602.........................................54. KPN Kati6685
25. DP Dosiasta...........................................55. AS alka89
26. -- sylwiunia............................................56. AW Fidelissa
27. -- madziallena........................................57. MP Lili
28. AM Sudala.............................................58. KS Kasiula09
29. UŁ Kulka41...........................................59. -- Wedmoczka
30. -- misia79.............................................60. -- Kejti91
Wspieramy modlitwą także Inesskę i prosimy Boga, aby pozostawił z nią Maleństwo i nie zabierał po raz kolejny tego DARU, który Sam jej ofiarował.
Tatusiu Ty wszystko możesz. Dopomóż bardzo Cię prosimyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 19:32
freya lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny może któraś z Was będzie w stanie dotrzeć.
"Serdecznie zapraszamy małżeństwa mające problem z poczęciem dziecka na Msze święte w tej intencji, które będą odprawiane w każdą drugą niedzielę miesiąca o godz. 15.00 w kościele księży Marianów p. w. Matki Bożej z Lourdes w Warszawie przy ul. Wileńskiej 69 (wejście od ul. Równej)
Najbliższa Msza święta 9.02.2014 o godz. 15.00 (JUTRO!). Po Mszy zapraszamy na spotkanie do naszej salki."
Bardzo polecam tę Mszę a także spotkanie, które odbywa się po niej. Dużo rozmawiamy, możemy usłyszeć wiele cennych wskazówek nt. leczenia a także po prostu po przebywać wśród osób, które dobrze rozumieją na czym polega nasz problem.
Zapraszam -
Witam Was Kochane
Ja po wczorajszej drugiej zmianie w pracy (do 24) dopiero niedawno wstałam. Pracuję w sklepie monopolowym a te "wstrętne pijaki" chodziły cały czas po alkohol. Nic nie dali poczytać nasze forum
Właśnie piję kawkę i nadrabiam zaległości w forum Popołudniu idę do " teściowej" na obiadek i imieniny a wieczorem do Kościółka z moim M. Dzisiejszą Mszę św. tak jak poprzednią ofiaruję za nas wszystkie aby Bóg dał nam dar macierzyństwa
Pozdrawiam Was cieplutko :*vanessa, Iownka, freya lubią tę wiadomość
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
Hiperprolaktynemia czynnościowa - Bromergon 2,5 mg 1x0,5
-
Ja też czuję wiosnę. Wczoraj wybrałam się na popołudniowy, samotny spacer, wzięłam różaniec i odczułam taki pokój wewnętrzny (co mi się ostatnio rzadko zdarza). Na dworze jest pięknie!
Jestem teraz w tej "gorszej" fazie cyklu, a nawet nie jest tak źle!
Osłabienie po Heviranie na opryszczkę przeszło, przystosowałam się do metforminy. Dzisiaj patrzę na życie optymistycznie! Chociaż nadal uparcie nie wierzę w to, że uda mi się zajść kiedyśvanessa, Manieczka86 lubią tę wiadomość
-
Manieczka86 wrote:Witam Was Kochane
Ja po wczorajszej drugiej zmianie w pracy (do 24) dopiero niedawno wstałam. Pracuję w sklepie monopolowym a te "wstrętne pijaki" chodziły cały czas po alkohol. Nic nie dali poczytać nasze forum
-
Manieczka86 wrote:Witam Was Kochane
Pozdrawiam Was cieplutko :*
Dobrze, ze ja pracuję zawsze i niezmiennie na rano, bo po 20.00 już kończę funkcjonowanie -
Iownka wrote:Ja też czuję wiosnę. Wczoraj wybrałam się na popołudniowy, samotny spacer, wzięłam różaniec i odczułam taki pokój wewnętrzny (co mi się ostatnio rzadko zdarza). Na dworze jest pięknie!
Iownka lubi tę wiadomość
-
vanessa wrote:A to tak zawsze łażą czy tylko w soboty taki ruch
Po wypłatach największy ruch he he
Ale w tygodniu też czasami zdarza się duży utarg.
W weekendy to czasami masakra jest. Nawet nie ma czasu żeby siku zrobić czy coś zjeść. Niby wszystko drożeje ale jakoś się tym nie przejmują he heNiedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
-
Iownka wrote:Dobrze, ze ja pracuję zawsze i niezmiennie na rano, bo po 20.00 już kończę funkcjonowanie
Mi moje zmiany odpowiadają. Pracuję systemem 3 dni I zmiana, 3 dni II zmiana i 3 dni wolne i tak w kółko W sumie to nie wyobrażam sobie abym miała pracować od pn do pt na I zmianę i tylko weekendy wolne Za to na nocki jakbym miała chodzić to już bym nie dała rady tak jak inni pracują. Chyba bym w pracy zasnęła he he
Niedoczynność tarczycy - Euthyrox 0,25 1x1
-
Hej, u nas nad morzem też dziś wiosennie. Łaziliśmy dziś po plaży z wykrywaczem metalu, nazbieraliśmy mnóstwo jednogroszówek, pierwszy raz tak nam się zdarzyło, to chyba po sztormie, ale ogólny bilans raczej kiepski, nawet 20 zeta się nie zebrało. Teraz kończę robić fasolkę po bretońsku. Pozdrawiam!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 16:26
-
Jakucja to niezły biznes tam macie skoro tyle można zarobić na zwykłym spacerze a mówią że pieniądze nie leżą na ulicy no w końcu to nie ulica tylko plaża
-
Witam Dziewczyny rowniez z mezem staramy sie o dziziusia. Od 26.01 zaczelismy odmawiac Nowenne Pompejanska. Dodaje nam to wiele spokoju i wiary w to ze na pewno Juz niedlugo zostaniemy rodzicami:-)
Pozdrawiam wszystkie staraczki!vanessa, Macierzanka:), Fidelissa lubią tę wiadomość