NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powtarzam z uporem maniaka , ze to nie Twoja wina!!!
...a moze on wtedy mysli dokladnie to samo, ze to on zawodzi Ciebie, bo tak bardzo pragniesz dziecka a on Ci go nie daje ..25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
Słońce Ty moje dlaczego zakladasz ze wola Boga jest @ a moze wlasnie wprost przeciwnie wierze, ze sie zaskoczysz na maxa
sury_cat lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja się dołaczam.
Będę w Waszej i naszej intencji codziennie wieczorem odmawiać 10-tkę różańca
Pozdrawiam :*
(AW)sury_cat, Anulkaa, Drzwiona lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sury_cat dziekujkę
Drzwiona wrote:najgorszy!!!bo probuje zasiac Ci niepewnosc, strach ..
Tak! Tak!
To od niego pochodzi wszystko co wiąze sie ze strachem, brakiem poczucia własnej wartości, brakiem nadziei, pretensjami do siebie itd...sury_cat, Drzwiona lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyWitaj Lena!
U mnie ten glos dal o sobie znac jak przyszla @ Poryczalam sie i stwierdzilam, ze tego nie udzwigne...To bylo kilka dni temu, dzis jest lepiej z moim nastawieniem
Takze sury_cat moze i mu sie udalo ale tylko chwilowo, bo tak naprawde to nie ma szans z nasza wiara i wola walki.
Dziewczyny tak jak obiecalam - bylam w kosciele i czuje sie fantastycznie! Godzina szczerej rozmowy z Jezusem i modlitwa - tego mi bylo trzeba.
Pamietalam o nas wszystkich tutaj. Czuje, ze stanie sie to moim piatkowym zwyczajem, taka atmosfera absolutnej ciszy i skupienia bardzo mi odpowiada, na niedzielnej mszy nie zawsze moge sie tak skupic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 13:40
sury_cat, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulkaa wrote:Witaj Lena!
Dziewczyny tak jak obiecalam - bylam w kosciele i czuje sie fantastycznie! Godzina szczerej rozmowy z Jezusem i modlitwa - tego mi bylo trzeba.
Pamietalam o nas wszystkich tutaj. Czuje, ze stanie sie to moim piatkowym zwyczajem, taka atmosfera absolutnej ciszy i skupienia bardzo mi odpowiada, na niedzielnej mszy nie zawsze moge sie tak skupic.
o tak szczera rozmowa z Jezusem potrafi zdziałać cuda
Drzwiona lubi tę wiadomość
-
Drzwiona
- dziekuję
Anulkaa wrote:Witaj Lena!
Czuje, ze stanie sie to moim piatkowym zwyczajem, taka atmosfera absolutnej ciszy i skupienia bardzo mi odpowiada, na niedzielnej mszy nie zawsze moge sie tak skupic.
Ja też wolę w ciszy i skupieniu.
Udaje mi się to czasem.
Drzwiona, Anulkaa lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze pół godzinki i do domku i weekend a niedziela zaplanowana z mężem, może jakaś wycieczka, a może spacer po jesiennym parku z naszą sunią i kościół wreszcie udało mi się go namówić, po prawie 2 latach, żeby poszedł ze mną! trzymajcie kciuki
Drzwiona lubi tę wiadomość