NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Powtarzam z uporem maniaka , ze to nie Twoja wina!!!
...a moze on wtedy mysli dokladnie to samo, ze to on zawodzi Ciebie, bo tak bardzo pragniesz dziecka a on Ci go nie daje ..25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
Słońce Ty moje dlaczego zakladasz ze wola Boga jest @ a moze wlasnie wprost przeciwnie
wierze, ze sie zaskoczysz na maxa 
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
I ja się dołaczam.
Będę w Waszej i naszej intencji codziennie wieczorem odmawiać 10-tkę różańca
Pozdrawiam :*
(AW)
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Drzwiona lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
sury_cat dziekujkę

Drzwiona wrote:najgorszy!!!bo probuje zasiac Ci niepewnosc, strach ..
Tak! Tak!
To od niego pochodzi wszystko co wiąze sie ze strachem, brakiem poczucia własnej wartości, brakiem nadziei, pretensjami do siebie itd...
nick nieaktualny, Drzwiona lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualnyWitaj Lena!
U mnie ten glos dal o sobie znac jak przyszla @ Poryczalam sie i stwierdzilam, ze tego nie udzwigne...To bylo kilka dni temu, dzis jest lepiej z moim nastawieniem
Takze sury_cat moze i mu sie udalo ale tylko chwilowo, bo tak naprawde to nie ma szans z nasza wiara i wola walki.
Dziewczyny tak jak obiecalam - bylam w kosciele i czuje sie fantastycznie! Godzina szczerej rozmowy z Jezusem i modlitwa - tego mi bylo trzeba.
Pamietalam o nas wszystkich tutaj. Czuje, ze stanie sie to moim piatkowym zwyczajem, taka atmosfera absolutnej ciszy i skupienia bardzo mi odpowiada, na niedzielnej mszy nie zawsze moge sie tak skupic.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2014, 13:40
nick nieaktualny, Drzwiona lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnulkaa wrote:Witaj Lena!
Dziewczyny tak jak obiecalam - bylam w kosciele i czuje sie fantastycznie! Godzina szczerej rozmowy z Jezusem i modlitwa - tego mi bylo trzeba.
Pamietalam o nas wszystkich tutaj. Czuje, ze stanie sie to moim piatkowym zwyczajem, taka atmosfera absolutnej ciszy i skupienia bardzo mi odpowiada, na niedzielnej mszy nie zawsze moge sie tak skupic.
o tak szczera rozmowa z Jezusem potrafi zdziałać cuda
Drzwiona lubi tę wiadomość
-
Drzwiona
- dziekuję
Anulkaa wrote:Witaj Lena!
Czuje, ze stanie sie to moim piatkowym zwyczajem, taka atmosfera absolutnej ciszy i skupienia bardzo mi odpowiada, na niedzielnej mszy nie zawsze moge sie tak skupic.
Ja też wolę w ciszy i skupieniu.
Udaje mi się to czasem.
Drzwiona, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJeszcze pół godzinki i do domku i weekend
a niedziela zaplanowana z mężem, może jakaś wycieczka, a może spacer po jesiennym parku z naszą sunią i kościół
wreszcie udało mi się go namówić, po prawie 2 latach, żeby poszedł ze mną! trzymajcie kciuki
Drzwiona lubi tę wiadomość

eh słaba ja...