NOWENNA STRACZEK
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny,
musi być dobrze... Będzie...
Przecież Bóg to miłoćć
http://www.youtube.com/watch?v=huFra1mnIVE
Swoją drogą próbowałyście prosić kiedyś o wstawiennictwo Św Ritę?Drzwiona lubi tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
Pewnie, że Jezus.
Ja nigdy nie modle się do Świętych. Jak już to prosze o wstawiennictwo. Ale Św Rita kilka razy uczyniła to dla mnie w sytuacjach beznadziejnych
Znacie Hillsong? Ja ich uwielbiam
Dziewczyna, która śpiewa w tym uwielbieniu tydzień przed tym wsytępem straciła synka, który nie przeżył przedwczesnego porodu.
A Ona chwali Boga...
Tak mu zaufać
Być spokojnym..
Nie zawsze tak potrafię ....
Break down our pride,
And all the walls we've built up inside.
Our earthly crowns, and all our desires,
We lay at Your feet.
Let hope rise,
And darkness tremble in Your holy light.
That every eye will see Jesus our God.
Great and mighty to be praised
God of all days.
Glorious in all of Your ways.
The majesty, the wonder and grace,
In the light of Your Name.
sury_cat, Z. lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Hej,
Ja mam dzisiaj zły dzień,podczas wizyty okazało się,że w zeszłym cyklu "przestymulowali" mnie i zrobiły mi się torbiele.Aż 5.Niektóre mają po 3cm Oczywiście ten cykl mam stracony,muszę się faszerować lekami antykoncepcyjnymi, z nadzieją że to coś pomoże i znikną torbiele.Oczywiście ja ze swoimi skłonnościami do czarnowidztwa podejrzewam już same najgorsze rzeczy
Proszę wspomnijcie czasami w swoich modlitwach o więcej sił dla takich całkowicie bezsilnych przypadków jak ja.W tej chwili to mi się wszystkiego odechciało,naprawdę wszystkiego.
Nie chce już więcej przynudzać.
Do modlitw pewnie powrócę,bo mam o co błagać (tylko dzisiaj już nie mam sił),a i o Was też nie zapomnęsury_cat lubi tę wiadomość
-
Witajcie moje kochane
Nazja wspieram z calego serca, modlitwe tez obiecuje! odpedz czarne mysli zaufaj Bogu, a zobaczysz ze wszystko sie ulozy. Po prostu oddaj te wszystkie problomy, niech troszczy sie On
Lena co za cudna piosenka!!! dziekuje
Sury cat kochana a jak tam Twoje dzisiejsze samopoczucie?
a ja sie modle za wstawiennictwem św. Dominika i św. Rity tu szczegolnie pomaga mi nowenna do św. Rity. Jakos tak mi sie lekko dobrze robi ale tez po prostu mowie do Jezusa mowie mu co mi lezy na sercu, bywalo tez ze krzyczalam do Niego ech..
Nazja lubi tę wiadomość
25.09.2015 urodził się mój ukochany Dawid
mój Aniołek 15.02.2014 r. (8tc)
mój Aniołek 01.06.2014 r. (6tc)
Św. Dominiku czuwaj nad nami... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Od kilku dni mam misje święte w parafii z racji nawiedzenia Obrazu Matki Bożej Częstochowskiej. Misje te prowadzą Ojcowie z Torunia, ale jakoś nie po drodze było nam cały tydzień pójść na te misje, jedynie w niedzielę, i wczoraj mimo,że wróciliśmy z pracy o 17:30 to się zmobilizowaliśmy jechać na 18:00, i tak się cieszę, że poszliśmy, bo akurat wczorajszy był dzień z nauką misyjną dla Małżeństw, po kazaniu Ojciec kazał wszystkim Małżonkom stanąć twarzą twarz i było odnowienie przyrzeczeń ślubnych (nie powiem znów się wzruszyłam, jak na ślubie), a potem każde Małżeństwo podchodziło do ołtarza i księża związywali dłonie stułą, pytali o staż małżeński, posiadane dzieci i błogosławili.
My powiedzieliśmy, że chcemy mieć dzieci, więc Ojciec podczas tego krótkiego błogosławieństwa prosił dla nas o dar ojcostwa i macierzyństwa. Umocniło mnie to duchowo.. mam nadzieję, że będę w tym umocnieniu trwać jak najdłużej.
Dziewczyny pamiętam o Was w modlitwie
sury_cat, Ballerina, Lena83, ewwiel, Z., Anulkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam kochane
udało się - mój mąż poszedł ze mną do Kościoła pierwszy raz od 2 lat
poza tym bolą jajniki, trochę piersi, a rano tak mnie zakłuło w macicy, że aż się obudziłam o_O no i nie mam PMS... pojutrze ma przyjść @ wg ovu a zazwyczaj już tydzień przed @ gryzłam i mordowałam a tu chodzę roześmiana, rozśpiewana coś jest nie tak ;P
dlatego kochane proszę Was o krótką modlitwę w mojej intencji abym zobaczyła II kreseczki ja o Was oczywiście też pamiętamWonderwall, Ballerina, ewwiel lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny,
pamietam codziennie :*sury_cat lubi tę wiadomość
nick nieaktualny