Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć kobietki! Trochę mnie tu mniej, ale w pracy, w domu dużo się dzieje i weekend też mam wypełniony.
Niezmiennie życzę Wam dobrego dnia i trzymam kciuki za testujące, chociaż widzę, że w dzisiejszym kalendarium pustki.
Przytulam za małpki i biele. 🫂
@Prezesoowa Ciebie szczególnie tulę. Życzę szybkiej, trafnej diagnozy i dobrych specjalistów na Twojej drodze. Wierzę, że zmiana okaże się łagodną i tego z całego serca Ci życzę. Pozytywne nastawienie bardzo dużo daje, bądź dobrej myśli. 🫂
Widzę, że serialowy wątek się napatoczył. My właśnie przerobiliśmy 1670. A ogólnie to z małżem dobrze dobraliśmy się w gustach i uwielbiamy dobre kryminały.
Prezesoowa, Truskawka18, Pati2804 lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
@Pyśkaaa trzymam kciuki za wyniki, daj znać od razu jak się pojawią - mają być jeszcze dzisiaj?
[/QUOTE]
Tak mają być dzisiaj wieczorem, tak mi powiedzieli 🥰Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️ -
Cześć, przycupnę sobie w Waszym wątku My z mężem staramy się od 11.2022 r. Narazie niestety bezskutecznie.
Sikoreczkaaa, Berry123, Dropsik, MummyYummy, elektro96, Malamia, ultramaryna_, Alesiamum, Truskawka18, Majuna, alauda lubią tę wiadomość
Starania od 11.2022 r.
👩 33l
🧑 30l
Niepłodność idiopatyczna -
@AniMa witaj i zapraszamy! Każda z nas ma swoją historię. Jedne się starają dłużej, inne krócej, ale każda z nas dąży do tego samego. 😊😊😊
Pati2804, AniMa lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
AnitaK wrote:Dzień dobry ☺️
U mnie niestety biel vizira więc czekam na 🐒
Dzisiaj już 12 dpo, więc już coś powinno wyjść
Miłego dnia Wam życzę ☺️AnitaK, Marzycielka lubią tę wiadomość
-
Mikea wrote:Są są. Zarówno katastrofa samolotu jest bardzo szczegółowo pokazana, to jeszcze później jest wątek kanibalizmu.
-
Pyśkaaa wrote:Cześć dziewczyny! Ja już byłam w laboratorium oddać krew na betę 🫶🏽🥹 bardzo jestem zestresowana, nie dowierzam cały czas, chociaż dziś test wyszedł jeszcze ciemniejszy niż wczoraj 😍
Widzę, ze dziś nie mamy testujących ale trzymam kciuki za kolejne ⏸️
Oczekiwanie na wynik jest jednocześnie stresujący ale i piękny.. zazdroszczę troszeczkę 😅😍 -
MimiM29 wrote:Cześć ) można mi wpisac małpę ;(
Kurde ten cykl był ciekawy 😁 końcówka była pełna emocji hehehe
Wczoraj powiedziałam mojemu, że kończę ze staraniami, że nie chce już dziecka, że mam dosyć bla, bla że chce być w końcu wolna.
Robię sobie przerwę dziewczyny, przynajmniej będę się starała nie myśleć o owulacjach, okresach, badaniach, testach, progresteronach, prolaktynach, betach, cyckach itd 😂😂
Muszę odzyskać swoje dawne życie, bo ostatnie prawie 3 lata czuje się jak w potrzasku starań o dziecko🫣
Trzymaj za Was kciuki i idę odpoczywać 🥰❤️
Do zobaczenia może w innych wątkach, będę do was zaglądała 😘MimiM29 lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Chodzi o wątrobę dziękuję Ci bardzo
Gratuluję dobrych wiadomości z wizyty, odpoczywaj dużo i się oszczędzaj :*
@Berry123 plamienia na początku są normalne, dopóki nie zawierają żywej, czerwonej krwi, ale jeśli jesteś zaniepokojona to skonsultuj się z lekarzem
@Pati2804 moim netflixowym guilty pleasure jest Sex Education
@Truskawka18 piękna beta! gratulacje super, że tak szybko udało Ci się ogarnąć konsultację z endo, tsh jest bardzo ważne
@Mikea przybij piątkę! Też uwielbiam true crime. Z mężem oglądamy niewyjaśnione zagadki i snujemy własne teorie, potrafimy na to poświęcić całe popołudnie
@AnitaK tulę za jedną kreskę, może jeszcze nie wszystko stracone w tym cyklu:))
@Pyśkaaa trzymam kciuki za wyniki, daj znać od razu jak się pojawią - mają być jeszcze dzisiaj?
Dziękuję Wam Kochane za wszystkie dobre słowa. To niesamowite jak to może podnieść na duchu, napełniło mnie to pozytywną energią, której nie ukrywam trochę mi brakuje. Mam jakieś złe przeczucia..
Udało mi się umówić na tomograf w miejscu gdzie na opis się czeka 3 tygodnie, więc muszę zmienić miejsce, gdzie terminy są ciut dalsze, ale wyniki w 2 dni robocze. Także za ok. 2 tygodnie powinnam już mieć jakieś konkrety i strasznie mnie to przeraża. No, ale cóż wypijemy z mężem kawę i idziemy na spacer Miłego dnia Wam życzę :*
P.s. sex education już dawno też mamy przerobiony 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia, 12:44
Prezesoowa lubi tę wiadomość
-
AniMa wrote:Cześć, przycupnę sobie w Waszym wątku My z mężem staramy się od 11.2022 r. Narazie niestety bezskutecznie.
Czy jakoś diagnozowaliscie się?AniMa lubi tę wiadomość
-
Sikoreczkaaa wrote:Ja z kolejnym pytaniem pijecie zakwas buraczany? jak tak to jaki?
Nigdy bym nie podejrzewała, że człowiek jest zdolny do wypicia wszystkiego byle osiągnąć swój cel.. -
AniMa wrote:Cześć, przycupnę sobie w Waszym wątku My z mężem staramy się od 11.2022 r. Narazie niestety bezskutecznie.
-
Dropsik wrote:Kiedyś piłam z Zakwasowni, bo taki lokalny, ale na ryneczku czy w sklepach są też inne. Wszystkie smakują podobnie ... Źle ;p Ja nie przepadam, ale czego się nie robi
-
Sikoreczkaaa wrote:Mi właśnie zasmakował. Kiedyś chciałam pić sok z kiszonej kapusty. To jest dopiero.. bagno
Sikoreczkaaa lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry, dzień dobry!
Ostatnio daję radę jedynie poczytać, co tam u Was, z odpisaniem już gorzej 🤭
@Prezesoowa - niezmiennie przesyłam moc dobrej energii ✊♥️💪 W takim razie czekamy na wyniki razem z Tobą!
@AniMa - witaj, zapraszamy 🙂 Ja także jestem ciekawa Waszej historii.
@Mikea - odpisuję Ci chyba trzeci dzień 😅 Z tymi gorącymi kąpielami to nie znalazłam żadnych naukowych źródeł. Niemniej kiedyś napatoczyły mi się informacje, że gorąca kąpiel nie tylko działa "destrukcyjnie" na plemniki, ale też pogarsza jakość naszego śluzu płodnego. Nie wiem, ile w tym jest prawdy 🤔 Oczywiście nie mówimy tu o kąpielach jako takich, tylko raczej o przypadkach, kiedy temperatura znacząco przekracza te 37 stopni.
Gratuluję wszystkich kreseczek, wyników bety i wizyt 🥰
U mnie dziś jakieś 5-6 dpo. W sumie to nawet nie wiem, kiedy mam się spodziewać 🐒 To mój 31 dc, więc chyba do tego 26 dnia, w którym teoretycznie wystąpiła owulacja, a przynajmniej pokazywały ją testy, dodam sobie 13 dni i tyle.
W przyszłym tygodniu zamierzam też testować, bo w piątek mamy znajomych na kolacji, także muszę sprawdzić, czy surowa ryba w sushi to dobry pomysł w moim przypadku 😊 Wstępnie planuję w czwartek, to będzie 10-11 dpo, co myślicie?Prezesoowa, ultramaryna_, Truskawka18, Pati2804, Majuna lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny mam betę 🥹 68,6 😍😍🥰
Dropsik, Nieprzejrzysta, MonReve96, KejtKa, Prezesoowa, elektro96, AnitaK, Liyss🧚🏻, Malamia, ultramaryna_, bonassola, MummyYummy, JoKoKoJo, Truskawka18, Berry123, Olaura, Sikoreczkaaa, Majuna, sernik_z_rodzynkami, Pati2804, alauda, Maniaaa., LavenderCarrot , Mikea, NanaTasia lubią tę wiadomość
🫶🏽 2013
💒 2020
19.01.24 ⏸️
20.01.24 Beta 68,6 🥹
22.01.24 Beta 304,2 ❤️
27.01.24 Beta 2487,4 ❤️