Noworoczne postanowienie wszystkie jedno mamy✨ za 9 miesięcy będziemy mamami! 💖
-
WIADOMOŚĆ
-
Alysa wrote:
Dziewczyny mam prośbę, jeżeli któraś z Was jest wierząca - niezależnie od wyznania, to otoczcie dziś modlitwą @Anka32 i @Megipta i ich aniołki 👼, a jeżeli nie wierzycie, to chociaż prześlijcie im pozytywną energię.
Bardzo mi przykro…27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Dziewczyny mam pewne wątpliwości co do mojego wykresu temperatur… przeglądając wykresy w których się udało były takie góra dół 🙁 a u mnie jest taki równy z jednym spadaniem 😕 nie czuję się jakoś okresowo czasem mnie coś poboli ale nie jest to jakoś dokuczliwe… chyba znów nic z tego…Starania 5 lat
🙎🏻♀️28
🙎🏼38
Wyniki M super✅
Lewy jajowód nie drożny ❗️
22.11.23-laparoskopia
Wszystko jest iluzją , jest i magia!! I zdarza się raz na milion 🍀 -
nick nieaktualnyAlysa wrote:Dziewczyny mam prośbę, jeżeli któraś z Was jest wierząca - niezależnie od wyznania, to otoczcie dziś modlitwą @Anka32 i @Megipta i ich aniołki 👼, a jeżeli nie wierzycie, to chociaż prześlijcie im pozytywną energię.
Okropnie dziewczynom współczuję 💔
Dzisiejszy dzień jest mega smutny i przytłaczający 😭😭😭
@Anka32 i @Megipta przytulam najmocniej 🫂🫂🫂❤❤❤
-
Robaczeekkk wrote:Dziewczyny mam pewne wątpliwości co do mojego wykresu temperatur… przeglądając wykresy w których się udało były takie góra dół 🙁 a u mnie jest taki równy z jednym spadaniem 😕 nie czuję się jakoś okresowo czasem mnie coś poboli ale nie jest to jakoś dokuczliwe… chyba znów nic z tego…23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Kurczę dziewczyny, zerknęłam na pierwszą stronę i nie wygląda to dobrze 😞
Trzymam ogromne kciuki, żeby przyszłe testujące odczarowały ten styczeń ✊🏻🍀
Która z Was będzie prowadzić wątek lutowy?Chmurka21, Majuna lubią tę wiadomość
03.2023💔 8tc 👼
01.2025🔜 ivf -
Butterfly23 wrote:Kurczę dziewczyny, zerknęłam na pierwszą stronę i nie wygląda to dobrze 😞
Trzymam ogromne kciuki, żeby przyszłe testujące odczarowały ten styczeń ✊🏻🍀
Która z Was będzie prowadzić wątek lutowy?Butterfly23 lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
Butterfly23 wrote:A tytuł już wybrany? 😁23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Alysa wrote:Mi na początku lekarka zrobiła pełną morfologię, próby wątrobowe, kreatyninę i mocz, od razu zostałam też skierowana na rezonans. Rodzinna chyba nie mogła mi wypisać markerów, a ze próby wątrobowe i inne wyniki były w normie to chirurg skierowała mnie od razu na rezonans żeby to wyjaśnić.
Dziewczyny mam prośbę, jeżeli któraś z Was jest wierząca - niezależnie od wyznania, to otoczcie dziś modlitwą @Anka32 i @Megipta i ich aniołki 👼, a jeżeli nie wierzycie, to chociaż prześlijcie im pozytywną energię.
Podczytuję czasem wątek Dziewczyn i wszystkim im mocno kibicuję. Przy dzisiejszych okropnych wiadomościach miałam łzy w oczach będę się modlić za nie i za ich odzyskanie wiary w to, co teraz może się im wydawać niemożliwe..When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Alysa wrote:Spokojnie. Zapewne chodzi Ci o spadek temp na implantacje. Nie u każdej z nas występuje, to że masz temp utrzymuje się na podobnym poziomie tuż po owu jeszcze nie świadczy o tym że nie może się to skończyć ⏸.Starania 5 lat
🙎🏻♀️28
🙎🏼38
Wyniki M super✅
22.11.23-laparoskopia
@Anka32 @Megipta przytulam 🫂bardzo smutne wieści
Ja dziś też miałam trochę zepsuty humor bo od wczoraj brązowy śluz mi zaczął lecieć ale odpukać dziś od popołudnia przestał mi na razie lecieć. Więc jestem dobrej myśli, że to nie było nic poważnego. -
Robaczeekkk wrote:5 lat czekam na dwie kreski… pierwszy raz odkąd zbadałam progesteron miał 18.30 🤯 zawsze mniej niż 9…. To mój drugi cykl jak zmierzę temperaturę, serduszek za bardzo nie wpisywałam bo zapominałam 🙈.. robiłam 7 dpo betę z progiem ale to było za wcześnie i wyszło 0,2… zazwyczaj mam cykle raz dłuższy raz krótszy więc teraz powinien być krótszy (28/29) a tu takie cyrki…23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Berry123 wrote:@Anka32 @Megipta przytulam 🫂bardzo smutne wieści
Ja dziś też miałam trochę zepsuty humor bo od wczoraj brązowy śluz mi zaczął lecieć ale odpukać dziś od popołudnia przestał mi na razie lecieć. Więc jestem dobrej myśli, że to nie było nic poważnego.
Trzymam za Was kciuki 🤞Berry123 lubi tę wiadomość
23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
Alysa wrote:Beryy mam nadzieję, ze to nic poważnego. Brązowy może oznaczać stare plamienie, sygnałem alarmowym powinna być żywoczerwona krew.
Trzymam za Was kciuki 🤞
Myślę, że można mi wpisać brzuszek na pierwszej stronie. Jestem pozytywnej myśli, czuję jakiś taki wewnętrzny spokój. 😊Alysa lubi tę wiadomość
-
Alysa wrote:A który jesteś teraz dpo? Ile trwa u Ciebie zazwyczaj faza lutealna?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia, 23:03
Starania 5 lat
🙎🏻♀️28
🙎🏼38
Wyniki M super✅
22.11.23-laparoskopia
Robaczeekkk wrote:Dopiero2 cykl mierzę temperaturę i robię testy owulacyjne teraz mam 11 dni po23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
U mnie dziś test owu bordowy i podziałane więc czekam na jutrzejszy wzrost tempki.
Współczuję @megipta🥺👩35🧔♂️34
starania od 07.24r.-3cs
Mutacja Mthr(C677)-homozygota
Mutacja Pa-1 heterozygota
Czynnik V R2-heterozygota
Na stanie trójeczka dzieci i jeden Aniołek ( 20tyg ciazy;() -
Jeśli masz guzek, to to jest także typowe w Hashi, ja miałam nawet biopsję największego. W opisie powinnaś mieć adnotację, czy obraz odpowiada tej chorobie 🙂 Tsh trochę za wysokie, powinno być przy staraniach poniżej 2, ale też nie ma tragedii 😉 I tak musisz umówić się do Endo po diagnozę, może będzie chciał wprowadzić jakąś niską dawkę leku lub suplementy ze względu na starania.
Umówię się po Usg, ale jak mam być szczera to nie wierzę w ich pomoc... Bo jak chciałam zrobić pakiet badań tarczycowych z luxmedu to babka mi dała tylko na tsh i ft4 bo stwierdziła że więcej nie trzeba... I jakiś ewenement mi się przytrafił bo babka mówiła, że jak tsh będę mieć do 10 to jest okey 🤣
Po za tym mam problemy ze sercem i nie chce mieszać leków bo wątpię, żeby mi idealnie dobrali, żebym się gorzej nie czuła...
Moj się interesuje suplementacją witamin i ogląda Czerniaka na YT, to jest gość któremu odebrali prawa lekarskie bo leczył ludzi witaminami, a nie według nakazań nfz 😀 Także warto sobie go zobaczyć 😀
-13.12-3 wizyta
-22.11- 2 wizyta (6+2) mamy serduszko ❤️
-14.11.- 1 wizyta(5+3)pęcherzyk ciążowy
-8 ms ( 28 październik II kreski) 🌱🍀👣
-7 ms (wrzesień) 💔 ciąża biochemiczna 💔
-Podejrzenie Hashimoto, guzki na tarczycy,Niedowaga, od dzieciństwa problemy z serduchem 💔💉
ASD II,arytmia od 2021r. anemia (Czerwiec 2024r.)
👱♀️29🧑29