Noworoczne postanowienie wybrane - we wrześniu mamuśką zostanę ! 🤰
-
WIADOMOŚĆ
-
Też tulę za biele i 🐒 🫂🫂🥺🥺Insulinka wrote:Dziewczyny tulę za wszystkie biele i 🐒 😥😥 Ja wchodzę w czas płodny więc teraz mi zacznie odpalać aż do ewentualnej @.
U mnie teraz też zaczęły się dni płodne, i próbuję nie robić owulaków za wcześnie, aby nie być znowu więźniem testu, ciążowe kazałam mężowi schować aż do przewidzianego okresu. Mam nadzieję, że można zajść w ciążę nawet jak się nie jest dobrym w odpuszczaniu...
KAaareii lubi tę wiadomość
👩 93' 🧑 93'
Starania od 02.2025 z przerwami
06.07 - ⏸️
08.07 - beta 143
10.07 - beta 278
10.07 - progesteron 78
24.07 - puste jajo płodowe 💔
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab -
Anett9300 wrote:Przepraszam nie mam jak dodać stopki. Oczywiście że tak. W lipcu miałam histero z usunięciem zrostów i leczone zapalenie endometrium w trakcie którego zaszłam w ciążę pozamaciczna 😞
To za Tobą naprawdę wiele badań i wizyt. A co lekarze mówią? Może powinnaś to skonsultować jeszcze z kimś, może dietetyk kliniczny który spojrzy na Ciebie całościowo?
👩🏻 33 👦🏻 32
Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami
Jestem wege od ponad 10 lat
28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna
Nie poddajemy się!
Update 11.12💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, Witamina C, Cynk, Melatonina, Berberyna, Selen, Jod -
A premom co mówi? Czy nie wrzucasz?Buburuza wrote:Facelle od już 24 godzin pokazuje mi pik i teraz taki turbo turbo
Horien Medical wysoki, ale już niżej niż wczoraj o 17.👩 93' 🧑 93'
Starania od 02.2025 z przerwami
06.07 - ⏸️
08.07 - beta 143
10.07 - beta 278
10.07 - progesteron 78
24.07 - puste jajo płodowe 💔
Suple:
Omega 3 - 1000mg
Wit D - 4000j
Folian - 800mcg
Inozytol - 2000mg x 2
Laktoferyna - 200mg
Maślan sodu
Lexidofil - probiotyk
Magne b6 forte - 1 tab -
Blond27 wrote:Hej dziewczyny, czy przyjmiecie mnie na wątek ?
Od października zaczęliśmy się starać o drugiego bobasa. W grudniu miałam monitoring i nawet podwójna owulację potw przez USG ale niestety tak się ułożyło ,że mało serduszkowaliśmy i nic nie wyszło. Moja krótka historia w stopce.
2 latek na pokładzie
1 poronienie wcześniej
I teraz od października próbujemy, wiadomo nie codziennie w owulację , bo poprostu proza życia na to nie pozwala. A jak to u Was jest z częstotliwością ? W szczęśliwym cyklu z Franiem 🩷 3 dni pod rząd przed owulacja , w dzień owu nie (owulacji wg apki) oraz dwa dni po....
26 stycznia mogę wpisać się na testowanie, bo okres 24 🫢
Dopisałam Cię do pierwszej strony
Co do częstotliwości - my co drugi dzień w okresie płodnym, ale np. ten tydzień przed samym okresem mi się już nie chce już, więc to nie jest tak, że cały cykl co dwa dni xD
W poprzednim miesiącu przez 3 dni robiliśmy to codziennie - nic to nie dało.👩🏻 33 👦🏻 32
Starania od 01.02.2025 z 2 przerwami
Jestem wege od ponad 10 lat
28.07 - ⏸️, ale niestety ciąża biochemiczna
Nie poddajemy się!
Update 11.12💊: Omega-3, B12, Magnez, Cholina, Foliany, Laktoferyna, Witamina E, Witamina C, Cynk, Melatonina, Berberyna, Selen, Jod -
Mika1992 wrote:To za Tobą naprawdę wiele badań i wizyt. A co lekarze mówią? Może powinnaś to skonsultować jeszcze z kimś, może dietetyk kliniczny który spojrzy na Ciebie całościowo?
Lekarz był pewny że teraz sie uda. Nie wiem sporobuje może. Staram się jeść zdrowo. Przeszłam nawet teraz na dietę żeby trochę kg stracić. Szczerze to wątpię że w takich szczegółach leży problem. Jak widzę moje koleżanki które zachodzą w ciążę i jaki prowadzą tryb życia to naprawdę po prostu wydaje mi się że niektórzy mają pecha i już
askowe lubi tę wiadomość
🙍♀️93’ 🙍♂️93’
10.2021 💔👼
10.2022 👧
Starania od 12.2024
07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
08.2025 ⏸️
08.2025 cp 💔
12.2025 drożność jajowodów
Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
Badania hormonalne 👍
Badanie nasienia 👍
Pozostałe wyniki 👍 -
Dzień - dwa dni przerwy i ciężko nadążyć za wątkiem 😅 tulę za biele, gratuluję dwóch kresek 😊 trzymam kciuki żeby wszystko potoczyło się pozytywnie ♥️
Ja jestem po wizycie u endo i tak jak myślałam - wszedł i Euthyrox i Metformina, docelowo nawet jak zajdę mam nie przerywać, dodatkowo dostałam witaminy w trochę większych dawkach.
Mąż chce jechać na urlop za dwa miesiące - objazdówka po Bałkanach. Z jednej strony bardzo chcę, a z drugiej się trochę boję - dluga droga autokarem, a jak się uda zajść w ciążę? Trochę mam mętlik w głowie co robić...🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
Znajome nicki! Powodzenia Blond ♥️Blond27 wrote:Hej dziewczyny, czy przyjmiecie mnie na wątek ?
Od października zaczęliśmy się starać o drugiego bobasa. W grudniu miałam monitoring i nawet podwójna owulację potw przez USG ale niestety tak się ułożyło ,że mało serduszkowaliśmy i nic nie wyszło. Moja krótka historia w stopce.
2 latek na pokładzie
1 poronienie wcześniej
I teraz od października próbujemy, wiadomo nie codziennie w owulację , bo poprostu proza życia na to nie pozwala. A jak to u Was jest z częstotliwością ? W szczęśliwym cyklu z Franiem 🩷 3 dni pod rząd przed owulacja , w dzień owu nie (owulacji wg apki) oraz dwa dni po....
26 stycznia mogę wpisać się na testowanie, bo okres 24 🫢34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 35l. 👩🦰
On 35l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN

-
Będziesz się martwić jak zajdziesz w ciążę 🥰 kupujcie wakacje i cieszcie się życiem ♥️Lady A. wrote:Dzień - dwa dni przerwy i ciężko nadążyć za wątkiem 😅 tulę za biele, gratuluję dwóch kresek 😊 trzymam kciuki żeby wszystko potoczyło się pozytywnie ♥️
Ja jestem po wizycie u endo i tak jak myślałam - wszedł i Euthyrox i Metformina, docelowo nawet jak zajdę mam nie przerywać, dodatkowo dostałam witaminy w trochę większych dawkach.
Mąż chce jechać na urlop za dwa miesiące - objazdówka po Bałkanach. Z jednej strony bardzo chcę, a z drugiej się trochę boję - dluga droga autokarem, a jak się uda zajść w ciążę? Trochę mam mętlik w głowie co robić...
Lady A., White1, Buburuza lubią tę wiadomość
34 cs o pierwsze dziecko za nami
Ja 35l. 👩🦰
On 35l.👨🦱
28.09.2023 początek stymulacji ivf 💉, punkcja 3🥚jeden maluszek w 3 dobie❄️ 10.02.2024 FET Okruszka ❤️🤞 💔
Naturalny cud 🥹 ❤️🍀🙏 (34 CS)
🔹10.06 12 dpo ⏸️
🔹14.06 126,27 --> 17.06 339.86 -> 19.06 948,19
🔹22.06 5+0 pęcherzyk ciążowy 7mm z echem zarodka 🥰
🔹02.07 6+4 0.69 cm cudu z ❤️
🔹16.07 8+3 1.91 cm 🧸
🔹27.07 10+2 krwawienie,szpital 3.44cm łobuza🥰
🔹05.08 11+5 I prenatalne 5.26cm zdrowego synka💙
🔹03.09 15+6 11 cm i 151 g śpiocha 💙
🔹07.10 20+5 II prenatalne 388 g zdrowego 🧸 🥹
🔹05.11 24+6 997 g 🥔
🔹26.11 27+6 1330 g 🐸
🔹09.12 29+5 III prenatalne 1456 g zdrowego 🐻
🔹07.01 33+6 2522 g 🍈
🔹28.01 36+6 3350 g 🦁
Witaj maluszku ♥️ 13.02.2025 3220 g, 56 cm SN

-
To samo mówi mi mąż, ogólnie jestem za tym żeby jechać i mówiłam mu żeby nas zapisał, chociaż gdzieś tam z tyłu głowy coś się kręci żeby później nie było kłopotu, ale dokupię sobie dodatkowe ubezpieczenie, może taki reset głowy dobrze na nas podziała 😊BuBu90 wrote:Będziesz się martwić jak zajdziesz w ciążę 🥰 kupujcie wakacje i cieszcie się życiem ♥️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia, 14:26
🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
Ps. Niestety nie wiem jak zaznaczyć komu odpowiadam, ale nauczę się 🤣
Monikaa1311 Jeżeli wczoraj byłaś na teście z krwi to dzisiaj są małe szanse, że w moczu już by się pokazała beta, bo ona zawsze wychodzi później. Do objawów też bym podchodziła ostrożnie, ale skoro czujesz, że to to, to nie będę Ci mówić, że nie
raczej powiem Ci, żebyś uzbroiła się w cierpliwość na najbliższe 2 dni, po tym czasie już powinno się wszystko wyjaśnić
Trzymam kciuki!
No właśnie mi też ciężko uwierzyć, że już by coś wyszło na teście, ale jednak jakoś inaczej jest naprawde. Czekam na męża,aż przywiezie mi ten test apteczny z krwi. Z moją cierpliwością bardzo ciężko, powinnam już być bardziej ogarnięta, no ale... 😆😆 Żałuję, że nie mogę pojechać na zwykłą betę aż do soboty, niestety nasz 4latek bardzo chory, a ja na zdalnym i nie mam jak się wyrwać, dopiero aż mąż w sobotę z nim zostanie... Niech ktoś mi odda troszkę tej cierpliwości 😁😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia, 14:28
👩 36 🧑43
*3 dzieci: 💙17 lat,💗15 lat, 💙3lata
* 5 poronień do 10 tyg. po drodze,
* poronienie w 15 tyg. (aniołek z wadą letalną),
*11 cs od ostaniego poronienia- 01'26 ⏸️ 😊
17.01 (11dpo)- beta 80,6 U/l, progesteron 32,600 ng/ml
19.01 (13dpo)- beta 246 U/l, progesteron 28,700 ng/ml
23.01 (17dpo)- beta 1834 U/l
*wizyta 27.01.2026r. -
Anett9300 wrote:Lekarz był pewny że teraz sie uda. Nie wiem sporobuje może. Staram się jeść zdrowo. Przeszłam nawet teraz na dietę żeby trochę kg stracić. Szczerze to wątpię że w takich szczegółach leży problem. Jak widzę moje koleżanki które zachodzą w ciążę i jaki prowadzą tryb życia to naprawdę po prostu wydaje mi się że niektórzy mają pecha i już
Coś w tym jest ...tzn też mam takie odczucia. Niektóre piją, ćpają i zachodzą. Ale może wtedy łatwiej wyłączyć głowę, niczym się nie przejmować, odpuścić .. i dlatego tak łatwo zajść? Sama nie wiem, ale tak to już w życiu jest. My musimy na swoje poczekać 🙂↕️
askowe lubi tę wiadomość
👩🏻💼PCOS, hiperandrogenizm, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, otyłość
🧑🏼 żylaki lewego powrózka nasiennego
Starania od 09.2025 ☺️ (z przerwą)
3cs -
patience wrote:Kochane, mam jedną wielką niewiadomą. Internety przeszukane i wszędzie piszą to samo, a i pewnie tu usłyszę to samo a co tam 🤣
Od wczoraj plamie. Jest to bardzo słabe plamienie. Na papierze jest widoczny śluz z blado-różową krwią. Nie odczuwam żadnych dolegliwości bólowych przy tym.
Dodam, że od tygodnia jestem na antybiotyku z powodu chorego zęba, który w poniedziałek zostanie wyrwany.
Hmm, co do okresu.. wiecznie się coś przestawia. Okres jest nieregularny. Czasem się spóźnia 2 dni, czasem 5dni. Okres miałam w święta. Współżyłam z mężem po okresie 3razy, niestety nie pamiętam w jakich dniach. Nie zabezpieczamy się w żaden sposób -wiadomo 😋.
Nigdy nie miałam plamień przed okresem.
Aktualnie boli mnie głowa.
Jeśli okres miałaś w święta to musiałabyś mieć bardzo wcześnie owulację żeby to mogła być ciąża. A jak mówisz że raczej okres raczej się spóźnia niż jest o czasie to raczej bym nie robiła sobie niepotrzebnie większej niż zazwyczaj nadziei. Niemniej trzymam kciuki żeby to był szczęśliwy cykl 😘💔 2023
💜 2025
„Nasz nieskończony smutek może być uleczony tylko przez nieskończoną miłość.” -
Monikaa1311 wrote:Ps. Niestety nie wiem jak zaznaczyć komu odpowiadam, ale nauczę się 🤣
Monikaa1311 Jeżeli wczoraj byłaś na teście z krwi to dzisiaj są małe szanse, że w moczu już by się pokazała beta, bo ona zawsze wychodzi później. Do objawów też bym podchodziła ostrożnie, ale skoro czujesz, że to to, to nie będę Ci mówić, że nie
raczej powiem Ci, żebyś uzbroiła się w cierpliwość na najbliższe 2 dni, po tym czasie już powinno się wszystko wyjaśnić
Trzymam kciuki!
No właśnie mi też ciężko uwierzyć, że już by coś wyszło na teście, ale jednak jakoś inaczej jest naprawde. Czekam na męża,aż przywiezie mi ten test apteczny z krwi. Z moją cierpliwością bardzo ciężko, powinnam już być bardziej ogarnięta, no ale... 😆😆 Żałuję, że nie mogę pojechać na zwykłą betę aż do soboty, niestety nasz 4latek bardzo chory, a ja na zdalnym i nie mam jak się wyrwać, dopiero aż mąż w sobotę z nim zostanie... Niech ktoś mi odda troszkę tej cierpliwości 😁😁
Jak masz czyjąś 'wiadomosc' to na górze tej wiadomości, po prawo masz takie trzy opcje co wyboru. Zaraz pod datą i godziną. Pierwsze jest cytuj, drugie edytuj i trzecie zgłoś. I wybierasz właśnie to cytuj. Wtedy pojawi Ci się w miejscu pisania komentarza właśnie czyjaś wiadomość i przeskocz sobie z linijkę czy dwie w dół żeby zacząć tej osobie odpisywać. Wtedy będzie ładnie odgrodzone to co Ty piszesz i to co ktoś napisał. Będzie wtedy inna czcionka ☺️. A jak chcesz edytować to co napisałaś, poprawić jakiś błąd w tekście to klikasz edytuj. Jak poprawisz błąd to w miejscu w którym wcześniej było edytuj będziesz miała teraz zapisz. I klikasz to zapisz i gotowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia, 14:57
👩🏻💼PCOS, hiperandrogenizm, IO, Hashimoto, niedoczynność tarczycy, otyłość
🧑🏼 żylaki lewego powrózka nasiennego
Starania od 09.2025 ☺️ (z przerwą)
3cs -
wrzucam i sugeruje się tylko horienmedical - (wczoraj 19:00 1.16 dziś dwa testy 0.78) a tak jak wspomniałam facelle od ponad 24godzin turbo giga mocny pik, ale mam od godzinki, dwóch dość silny ból w podbrzuszu więc liczę, że jakaś magia się dziejeaskowe wrote:A premom co mówi? Czy nie wrzucasz?
za 7-8 dni skoczę na proga.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia, 15:23
askowe lubi tę wiadomość
👩🏻28 👨🏻🦱30
👫🏻2016
💒2022
👦🏻2024
Regularne cykle, ale często bez owulki👎
Wyniki w porządku 😌 nawet dużo lepsze niż przed pierwszym bobasem. -
Insulinka wrote:Coś w tym jest ...tzn też mam takie odczucia. Niektóre piją, ćpają i zachodzą. Ale może wtedy łatwiej wyłączyć głowę, niczym się nie przejmować, odpuścić .. i dlatego tak łatwo zajść? Sama nie wiem, ale tak to już w życiu jest. My musimy na swoje poczekać 🙂↕️
Dokładnie. Tylko jak to zrobić żeby wyłączyć głowę?’bo ja próbuje ale nie potrafię 🤷♀️ mam wrażenie że od roku ciągle żyje tylko staraniami. Nie potrafię się na niczym innym skupić. Nałożyłam na siebie taką presję zajścia w ciążę. A teraz przeraża mnie ta myśl że mogę już nigdy nie zajść w ciążę skoro nie ma u mnie wiadomej przyczyny niepłodności 😔
Buburuza, askowe lubią tę wiadomość
🙍♀️93’ 🙍♂️93’
10.2021 💔👼
10.2022 👧
Starania od 12.2024
07.2025 histeroskopia, usunięcie zrostów, zapalnie endometrium
08.2025 ⏸️
08.2025 cp 💔
12.2025 drożność jajowodów
Potwierdzone dodatnie ANA1, mutacja MTHFR, PAI-1
Badania hormonalne 👍
Badanie nasienia 👍
Pozostałe wyniki 👍 -
Lady A. wrote:Dzień - dwa dni przerwy i ciężko nadążyć za wątkiem 😅 tulę za biele, gratuluję dwóch kresek 😊 trzymam kciuki żeby wszystko potoczyło się pozytywnie ♥️
Mąż chce jechać na urlop za dwa miesiące - objazdówka po Bałkanach. Z jednej strony bardzo chcę, a z drugiej się trochę boję - dluga droga autokarem, a jak się uda zajść w ciążę? Trochę mam mętlik w głowie co robić...
Rezerwujcie 😅 lepiej mieć coś na co się czeka oprócz tylko zajścia w ciążę. Ja też będę rezerwować niedługo majówkę i wakacje.
Miałam też taką schize ze nie mogę zamówić sukienki na ślub koleżanki bo przecież zajdę w ciążę i się nie zmieszczę… właśnie zamówiłam, jak nie będę w ciąży to chociaż będę wyglądać sexy 🤣
Lady A., Buburuza, Seabird, askowe lubią tę wiadomość
🤷🏽♀️30 lat
Hashimoto(Euthyrox 112) - wysokie anty-TPO
plamienia przed miesiączką
Progesteron 11-15 ng/ml
Inne hormony - ok
Wymazy MUCHa - czysto
AMH 2,03 ng/ml
Inozytol, magnez, C, E, D, zioła Ojca Sroki nr 3
🤷🏻♂️35 lat
Obniżone wyniki badania nasienia
10.25: koncentracja 10 mln/ml, morfologia 2%, ruch postępowy 20%
11.25: koncentracja 6 mln/ml 😵
Clostilbegyt + suple
10 cs o pierwszą 🤰 -
Anett9300 wrote:Dokładnie. Tylko jak to zrobić żeby wyłączyć głowę?’bo ja próbuje ale nie potrafię 🤷♀️ mam wrażenie że od roku ciągle żyje tylko staraniami. Nie potrafię się na niczym innym skupić. Nałożyłam na siebie taką presję zajścia w ciążę. A teraz przeraża mnie ta myśl że mogę już nigdy nie zajść w ciążę skoro nie ma u mnie wiadomej przyczyny niepłodności 😔
Polubiłam przez przypadek. Niestety to wszystko siedzi w naszych głowach. Moja znajoma "X" starała się z narzeczonym ponad 2 lata. W międzyczasie przestało się miedzy nimi układać (ale na spokojnie wygasło bez ekscesów więc nie było żadnych nerwów). Na koniec gdy już 'X' zaczęła ogarniać sobie życie typu: znalazła mieszkanie, które chciała kupić i się wyprowadzić, nową pracę - to się okazało, że jest w 8 tygodniu ciąży. Mówię wam nawet ja byłam w taki szoku, że masakra... ale no nie mamy guzika żeby wyłączyć myślenie. Mnie pociesza, że czekam na badanie proga więc zadaniowo nie będę myśleć o testowaniu przed progesteronem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia, 15:40
👩🏻28 👨🏻🦱30
👫🏻2016
💒2022
👦🏻2024
Wyniki w porządku 😌 nawet dużo lepsze niż przed pierwszym bobasem. -
Jakby nie było i tak będziesz na pewno wyglądać świetnie! 😁 Rezerwujemy, a dla spokoju mojej głowy wykupię to ubezpieczenie u wtedy już poziom stresu spadnie 😅 ogólnie to endo mówi na koniec - do zobaczenia za trzy miesiące, chyba że ciąża to wtedy szybciej 😅 oby jej słowa były prorocze, chociaż mam tak patową sytuację w pracy, że jak teraz nie wyjdzie 2-3 cykle to uznam to za znak...Remedios wrote:Rezerwujcie 😅 lepiej mieć coś na co się czeka oprócz tylko zajścia w ciążę. Ja też będę rezerwować niedługo majówkę i wakacje.
Miałam też taką schize ze nie mogę zamówić sukienki na ślub koleżanki bo przecież zajdę w ciążę i się nie zmieszczę… właśnie zamówiłam, jak nie będę w ciąży to chociaż będę wyglądać sexy 🤣🧑 33 l. 🧒 36 l.
♥️🍀 -
Anett9300 wrote:Dokładnie. Tylko jak to zrobić żeby wyłączyć głowę?’bo ja próbuje ale nie potrafię 🤷♀️ mam wrażenie że od roku ciągle żyje tylko staraniami. Nie potrafię się na niczym innym skupić. Nałożyłam na siebie taką presję zajścia w ciążę. A teraz przeraża mnie ta myśl że mogę już nigdy nie zajść w ciążę skoro nie ma u mnie wiadomej przyczyny niepłodności 😔
Czuję dokładnie to samo! U mnie to początek starań bo dopiero 4 cykl, a moja głowa wariuje. Staram się zająć czymś innym, ale to naprawdę trudne. I turbo wkurza mnie jak koleżanki mówią odpuść to zajdziesz.
👩93 🧔93 👧17
Starania od 09.25
👩
TSH 1.6
Estradiol – 21,08 pg/ml (3dc)
FSH – 4,56 mIU/ml(3dc)
LH – 4,91 mIU/ml(3dc)
Prolaktyna – 14,30 ng/ml(3dc)
🧔 przed badaniem nasienia -
Remedios wrote:Rezerwujcie 😅 lepiej mieć coś na co się czeka oprócz tylko zajścia w ciążę. Ja też będę rezerwować niedługo majówkę i wakacje.
Miałam też taką schize ze nie mogę zamówić sukienki na ślub koleżanki bo przecież zajdę w ciążę i się nie zmieszczę… właśnie zamówiłam, jak nie będę w ciąży to chociaż będę wyglądać sexy 🤣
hahahah bardzo dobre myślenie, albo robimy formę życia, albo jak się uda to nową formę życia
Seabird, KAaareii, Remedios lubią tę wiadomość
👩🏻28 👨🏻🦱30
👫🏻2016
💒2022
👦🏻2024
Wyniki w porządku 😌 nawet dużo lepsze niż przed pierwszym bobasem.