Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jutro mam 4 dzień okresu i idę robić fsh i Lh, czy te badania trzeba robić na czczo? Jak mnie trochę gardło boli to chyba nie będzie to jakaś przeszkoda co do wynikiw poprawnych?
-
Ani0nka wrote:Dziewczyny jutro mam 4 dzień okresu i idę robić fsh i Lh, czy te badania trzeba robić na czczo? Jak mnie trochę gardło boli to chyba nie będzie to jakaś przeszkoda co do wynikiw poprawnych?
Tak na czczo -
Ani0nka wrote:Dzięki Beti Ty masz pcos i to wyszło Ci nie za dobrze?
-
Ja sie naczytałam i nie wiem czy w ogole moge miec nadzieje... Ten brak wzgorka jajonosnego na pecherzyku jest niepokojacy, moze nie byc w nim komorki jajowej. Z drugiej strony nie moge znalezc informacji kiedy ten wzgorek sie pojawia i staje sie widoczny na USG. Moze tuz przed peknieciem, a moj pecherzyk jeszcze nie zamierza peknac...
Z ciekawosci zrobilam test owu i jest negatywny.
I juz rozumiem dlaczego dostalam Ovitrelle (na poczatku bylam zdziwiona, bo przeciez nie mam problemu z pekaniem pecherzekow). On nie powoduje samego pekniecia, tylko dojrzewanie pecherzyka, ktorego skutkiem jest pekniecie.
Wiem, ze powinnam cierpliwie czekac, bo i tak nic nie zmienie, ale ja jestem z tych dociekliwych, musze wiedziec co sie dzieje -
Eh, jednak plamienie - drugi cykl z dupkiem i drugi raz dzień plamienia przed @ - trzeci raz go nie wezmę, olewam.
Zarezerwowałam jeszcze jedną wizytę - 24 stycznia. A ta druga na wszelki wypadek zostanie. Także w przyszły czwartek coś tam podejrzęprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny,
Jak ja mam okres po poludniu/pod wieczor to i tak zaznaczam ten dzien jako pierwszy dc. Ale moze faktycznie powinnam zmienic praktyke;)
Nikodemko czuje ze ten zastrzyk u Ciebie to jest to. Na razie nie martw sie na zapas tylko dzialaj dzis i jutro
Niezapominajko a gdzie przyjmuje ten lekarz roku jesli moge spytac?
Melduje test owu pozytywny, krecha testowa ciemniejsza;) ale zanim zrobilam to zdazylam dzis zakupic nowe testy ApteoCare czulosc 25, 5 paskow za 11 zl. Jak na apteke to mysle ze dobrze;) dwa razy taniej niz te z superpharm!
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Kochane prosilyscie zebym dala znac, a więc: z bobaskiem dobrze, urosl tyle co powinien, ma prawie 9mm:) serduszko bije. Mocz znow sredni wyniki,ale jeszcze gorszy cukier we krwi.. musze jak najszybciej zrobić glukoze z obciążeniem, mowil cos o cukrzycy ciazowej. Ciągle cos, nie moze byc w porządku od a do zet... Poczytam dzis o tej cukrzycy.
Polip jak byl tak jest, dziad jeden. Pewnie nie zniknie, byle nie odpadl narabiajac po drodze szkod!!!
Kolejna wizyta dopiero za 4 tyg. wiecie,to chyba nawet lepiej dla mnie...ja mialan dzis takie cisnienie w gab ze masakra, a przed usg pewnie jeszcze wieksze. wiedzialam, ze ciaza po stracie bedzie trudna i jest... dziękuję Bogu za każdy dzien w którym jestem w ciazy i mam nadzieje, ze nie odbierze mi kolejnego maleństwa...Nona, przedszkolanka:), Lami, blair. lubią tę wiadomość
-
Przedszkolanko, ale mnie pocieszylas, az odetchnelam. Mam nadzieje, ze tak jest i ten wzgorek ma jeszcze czas na pojawienie się, a zastrzyk w tym wszystkim pomoze. Ja tez mysle, ze peknie pojutrze...
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
speakyourmind93 wrote:Kochane prosilyscie zebym dala znac, a więc: z bobaskiem dobrze, urosl tyle co powinien, ma prawie 9mm:) serduszko bije. Mocz znow sredni wyniki,ale jeszcze gorszy cukier we krwi.. musze jak najszybciej zrobić glukoze z obciążeniem, mowil cos o cukrzycy ciazowej. Ciągle cos, nie moze byc w porządku od a do zet... Poczytam dzis o tej cukrzycy.
Polip jak byl tak jest, dziad jeden. Pewnie nie zniknie, byle nie odpadl narabiajac po drodze szkod!!!
Kolejna wizyta dopiero za 4 tyg. wiecie,to chyba nawet lepiej dla mnie...ja mialan dzis takie cisnienie w gab ze masakra, a przed usg pewnie jeszcze wieksze. wiedzialam, ze ciaza po stracie bedzie trudna i jest... dziękuję Bogu za każdy dzien w którym jestem w ciazy i mam nadzieje, ze nie odbierze mi kolejnego maleństwa...speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Nikodemko, jaks cena ovitrelle. Da się ogarnąć ten zastrzyk? Sama robiłaś?
Zastrzyk wymusi na moim mężu sex 2 dni pod rząd bo doktor kazał hihi. Bo tak to on lubi co drugi dzień ech... -
A wlasnie Nona bo miałam zapytać już kiedyś a zapomniałam haha Mowilas ,ze na wizycie gin mowil o zastrzyku.Ale to u Was tak jest ,ze lekarze maja te zastrzyki ? czy mowil to w sensie wypisania recepty i ,zebys sobie sama zrobila.