Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Speaky ważne,że z dziudziusiem wszystko ok co do cukru to się nie znam,ale zapewne dieta dużo robi.. to co? Teraz rośnij duża,okrąglutka
Nikodemko ja myślę ,że to się pojawi wszystko za 2 dni. Jak coś znajdę w tym temacie to dam znać
Nona przestań szperać!!speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Przedszkolanko - dzieki!
Meggs - ide jeszcze podejrzec za tydzien. Masz racje, musze wyluzowac. Ale z drugiej strony uwielbiam wyszukiwanie tych medycznych ciekawostek
Nona - ja sie zlapalam za glowe. Zaplaciłam za Ovitrelle 180 zł -_- Mi go zrobila pielegniarka w przychodni, w ktorej przyjmuje moja ginka, ale smialo da sie go zrobic samemu, bo to zastrzyk podskorny. Mała igiełka, nic mnie nie bolało
Beti - Ovitrelle trzeba 2? Ja mialam zalecony 1 w dawce 0,5 mlWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 20:47
Nona lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Przedszkolanko - dzieki!
Meggs - ide jeszcze podejrzec za tydzien. Masz racje, musze wyluzowac. Ale z drugiej strony uwielbiam wyszukiwanie tych medycznych ciekawostek
Nona - ja sie zlapalam za glowe. Zaplaciłam za Ovitrelle 180 zł -_- Mi go zrobila pielegniarka w przychodni, w ktorej przyjmuje moja ginka, ale smialo da sie go zrobic samemu, bo to zastrzyk podskorny. Mała igiełka, nic mnie nie bolało
Beti - Ovitrelle trzeba 2? Ja mialam zalecony 1 w dawce 0,5 ml -
ja zaznaczam okres w dzien kiedy jest faktycznie niezaleznie o której przyjdzie czy rano czy o 23.na wykresie zaznaczam intensywnosc okresu i tyle.a jesli sa to kropki lub plamki to zaznaczam jako plamienie
-
Dziewczyny wczoraj bylo rano i wieczorem, o 17-18 test owu negatywny,
dzis o 19.30 test owu pozytywny, czy Waszym zdaniem kochac sie dzisiaj wieczorem czy lepiej poczekac do jutra wieczorem? Co by plemniki sie naprodukowaly:p?II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Beti - tak, ja mialam jeden w dawce 0,5 ml i niestety zapalcilam 180 zl W ulotce jest napisane, ze zalecana jest jedna dawka leku, a w przypadku podania zbyt duzej dawki moze wystapic zespol nadmiernej stymulacji jajnikow. Ale moze to zalezy od sytuacji, wielkosci pecherzyka itd... nie wiem
Wik89 - ja bym ❤️ i dzis i jutro, tez tak zrobieWik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beti82 wrote:To za 1 zaplacilas 180 zl ? Ja mialam zapisane 2 jednorazowo .w jednym dawka czegos tam 6500.Ale ostatecznie mam pregnyl i tez 2 na raz .Tam dawka po 5000.Wszedzie gdzie czytalam pregnyl biora na pekniecie 10.000
Beti to pewnie zależy od przypadku. U mnie tak samo jak u Nikodemki, 1 zastrzyk 250mcg/0,5ml; 6500 j.m. tylko na szczęście u mnie trochę taniej, chyba w okolicach 120 zł płaciłam.
PS. Ja tylko dostałam receptę i sama miałam sobie zrobić, u mnie mąż się tym zająłWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2019, 22:07
-
nick nieaktualny
-
Kurde jak mus to mus:p wczoraj dwa razy bylo iale dobra nie odpuszczam heh...Dzieki za mobilizacje;)
Cisniemy w takim razie dzis i jutro i potem tez (tylko juz niekoniecznie dzien w dzien) i zobaczymy co to da:p
Meggs, Lami, Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Nona - Ty masz w duzym miescie wieksze pole do popisu, na pewno znajdziesz gdzies taniej Ja nie dosc, ze musialam po niego jechac kawal drogi, to jeszcze uzalalam sie nad soba w aptece, bo byl ostatni i zarezerwowany, ale sprzedali mi go dzieki Bogu. Jesli nie bedziesz chciala go zrobic sama, to pewnie lekarz musi Ci wypisac zlecenie na zastrzyk bez obecnosci lekarza, przynajmniej u mnie tak bylo. Pielegniarka cofnela mnie z zabiegowego do ginki.
-
Mąż ma 21go badanie, wyniki mają być w 2h. Ja wizytę 23go. Ciekawe co ten gin powie, reklamuje się, że leczy niepłodność. Mam nadzieję na jakiś plan na przyszły miesiąc...
Nona, Niezapominajka2 lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:mówił że zobaczymy jeden cykl czy potrzbny ten zastrzyk i da mi zastrzyk no chyba ze jestem niecierpliwa i juz chce w tym cyklu, udalam ze moge poczekac (ja glupia) i pomyslalam ze sprobujemy naturalnie a jak sie nie uda to w nastenym biore.
Mowil ze wypisze recepte i ja wykupie ten zastrzyk na pewno ale tez chyba sama go sobie zrobie tak to jest?Nona lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:Beti to pewnie zależy od przypadku. U mnie tak samo jak u Nikodemki, 1 zastrzyk 250mcg/0,5ml; 6500 j.m. tylko na szczęście u mnie trochę taniej, chyba w okolicach 120 zł płaciłam.
PS. Ja tylko dostałam receptę i sama miałam sobie zrobić, u mnie mąż się tym zajął -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny