Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
alis132 wrote:https://zapodaj.net/c83691ede616f.jpg.html kolejne badania sa ok?
kark lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny powiedzcie mi bo nie wiem co robic.Konczy mi się miovarian i nie wiem czy kupować...Bralam 1,5 miesiąca bo miałam najpierw male opakowanie i później duże.PO 2 zaszetki.Ja nie wiedze ,żeby on mi pomogl.Dzis 22 dc i nadal owu nie było.Czy to jeszcze za wcześniej ,żeby pomogl?MNie się wydaje ,ze jak nie zadziałał to już chyba nie zadziala
-
alis132 wrote:Nie zrobiłem przy okazji bo dawniej zazywala dostinex
speakyourmind93, Słoneczko12, MałaMi90 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny jestem tu nowa
Testować będę 26 . Mam nadzieje ze się uda bo pierwszy raz od dawna zauważyłam u siebie książkowy śluz „jak białko kurze „, oczywiście były przytulanki
Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny co będą testowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 10:45
Beti82, Nona, Spirit, Słoneczko12, Nikodemka, Wik89, MałaMi90 lubią tę wiadomość
Pierwsza ciąża 🤰🏽
Termin 17 luty 2020 ❤️ -
nick nieaktualny
-
alis132 wrote:Nie zrobiłem przy okazji bo dawniej zazywala dostinex
speakyourmind93, Beti82, Słoneczko12, Biegającą-mama, kark lubią tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
Beti82 wrote:Dziewczyny powiedzcie mi bo nie wiem co robic.Konczy mi się miovarian i nie wiem czy kupować...Bralam 1,5 miesiąca bo miałam najpierw male opakowanie i później duże.PO 2 zaszetki.Ja nie wiedze ,żeby on mi pomogl.Dzis 22 dc i nadal owu nie było.Czy to jeszcze za wcześniej ,żeby pomogl?MNie się wydaje ,ze jak nie zadziałał to już chyba nie zadzialaSynek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
przedszkolanka:) wrote:Wiki ja juź po. Był skok,testy negatyw,śluzu brak,szyjke sprawdze wieczorem ;p ja czesto bóle @ miałam od owu do @.
No i działać dzisiaj!
Nikodemko Wy też!
Alis przelicz przyrost na belly
https://zapodaj.net/89dc8f4038d16.jpg.html
Przyrost na bellyWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 11:02
kark lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Beti mi gin polecal inofolic wiec ja tam nie odstawiam, nie wiem jak ten Twój czy to to samo?
a te inofoliki i niepokalanki caly cykl bierzemy no nie?Nona lubi tę wiadomość
-
Ewelina92 wrote:Beti, ja Ci polecam miostigyn. Mi ładnie skrocil ostatni cykl, o tydzień... Nie jest drogi, bo kosztuje 40 PLN. W porównaniu do innych tego typu suplementów, cena jest korzystna.
Tam kwas foliowy jest i to chyba ten zwykly a ja takiego nie mogeWiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 11:06
-
alis132 wrote:Dziewczynki są wyniki:
Beta z 12.01 - 1163
Beta z 15.01 - 2338
Prog z 4,06 na 3,99 reszty badań nie mam
Chyba za mały wzrost?alis132 lubi tę wiadomość
-
Nona wrote:Beti mi gin polecal inofolic wiec ja tam nie odstawiam, nie wiem jak ten Twój czy to to samo?
a te inofoliki i niepokalanki caly cykl bierzemy no nie? -
Przedszkolanko - jak ja zapytalam mojej ginki o te bole od owulacji do @, to powiedziala, ze to dobrze, ze czuc, ze cos sie dzieje. Wiec mam nadzieje, ze i mnie zacznie bolec
U mnie dzis totalny brak sluzu, jak wroce do domu to zrobie owulaka i czekam na rozwoj wydarzen... jestem nawet troche podekscytowana :d
Oczywiscie wczoraj dalej wertowalam Internet, nawet naukowe publikacje i niestety nie znalazlam informacji kiedy pojawia sie ten wzgorek jajonosnyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona a co u Ciebie? Testowalas jeszcze dzisiaj?
speakyourmind93 lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Nona a co u Ciebie? Testowalas jeszcze dzisiaj?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2019, 11:23
2017 #1
2019 #2