Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanko - u Ciebie wszystko ksiazkowo, musi sie udac!
Gdzie jest Nooona?kark, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, zglupialam... Dzis jest 29dc albo 7dc... W czwartek dostalam @ byl dosc intensywny, ze skrzepami. Jako ze czasami wkrecam sobie rozne zle rzeczy, mimo wszystko zrobilam test w sobote. Byl negatywny, wiec odetchnelam, ze to zwykla @ a nie bardzo wczesne poronienie. Dzis czulam sie byle jak, mdlosci, bolaca glowa, wzielam urlop na zadanie i spalam do 11:30. Jakies sily nieczyste pokusily mnie o test, 2 testy.. Jest druga kreska, a jeszcze wczoraj szalala @. Wieczorem jakby ktos zakrecil korek i po @ . Fuck, co to wg Was?
speakyourmind93, kark, Agagusia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sasanka5 wrote:Dziewczyny, zglupialam... Dzis jest 29dc albo 7dc... W czwartek dostalam @ byl dosc intensywny, ze skrzepami. Jako ze czasami wkrecam sobie rozne zle rzeczy, mimo wszystko zrobilam test w sobote. Byl negatywny, wiec odetchnelam, ze to zwykla @ a nie bardzo wczesne poronienie. Dzis czulam sie byle jak, mdlosci, bolaca glowa, wzielam urlop na zadanie i spalam do 11:30. Jakies sily nieczyste pokusily mnie o test, 2 testy.. Jest druga kreska, a jeszcze wczoraj szalala @. Wieczorem jakby ktos zakrecil korek i po @ . Fuck, co to wg Was?2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnySasanka na bete w tej chwili plus proga sprawdź koniecznie i czekamy na śliczne wyniki :*
Alis, jak dziewczyny piszą, jest dobrze. Sam Ci gin mówił wczoraj beta min 1000, a jest ponad 2300! Koniec z badaniami, czekasz na wizytę. I przede wszystkim koniec z wydawaniem kasy na pierdy, które o niczym w ciąży nie mówią. Kup sobie kiecka ciążową na latoalis132 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasanka5 wrote:Dzieki, dziewczyny. @ byla dosc intensywna, ciemna krew i skrzepy, wiec nijak nie wyglada na implantacje. Jedyne co to nie bolalo. W sb te same testy, jak juz krwawilam, pokazaly biel. Jasne, nie nastawiam sie, a koszmarnie boje
-
Sloneczka, spałam. Teraz Was nadrabiam. Nie przestawajcie niepokalanka i wszystkich pochodnych (castagnus itd).
Kurcze, Szczesciara, ale te Twoje cykle się pokręciły. W takim razie trzymamy kciuki za owulację Poprzytulane w ostatnich dniach?Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
Lami wrote:Sloneczka, spałam. Teraz Was nadrabiam. Nie przestawajcie niepokalanka i wszystkich pochodnych (castagnus itd).
Kurcze, Szczesciara, ale te Twoje cykle się pokręciły. W takim razie trzymamy kciuki za owulację Poprzytulane w ostatnich dniach?Lami, Wik89 lubią tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
nick nieaktualny
-
Ja też nadal biorę inofem, ale co 3 dni saszetkę. Na ulotce jest, że jak najbardziej można. Ginekolożka się wahała, że niby nie ma żadnych badań w ciąży. Ale żadnych negatywnych informacji nie znalazłam.
Nona lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero