Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Kalcia możesz już dzisiaj brać[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
kalcia64 wrote:Dziekuje Beti82.wlasnie lyknelam. Chyba infekcja i antybiotyki w tamtym cyklu przesunely wszystko. Ale jeden plus ze bede miala 3 dni wczesniej okres to moze na hsg moze uda sie przeniesc na luty
-
W takim razie widze, ze dzis dzien ogolnej zalamki, wiec jest nadzieja, ze to nie pms
Monia - Twoje postanowienie ma szanse sie spelnic, to budujace Moje niestety juz cholera wziela...
Oczywiscie ciesze sie, ze moim kolezankom udaje sie zajsc w ciaze, ale przy kazdej takiej informacji mam w sobie lek, ze mi sie nie uda nigdy. I niestety z moimi przypadlosciami mam podstawy, zeby tak myslec, bo moj czas na zajscie w ciaze jest ograniczony... chociaz skutecznie udaje mi sie o tym nie myslec (albo myslec rzadko).
Sniadanie w McDonaldzie na trasie zaliczone. Tak, zeby poczuc sie jeszcze grubsza, a co tam. -
Beti82 wrote:Obys już nie musiala tego hsg.Ale powiem Ci ,ze dużo dziewczyn będzie miało w lutym Ja tez czekam na @ i jade na hsg[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
XxMoniaXx wrote:Ojej Nikodemko
A ja jestem w okresie owu. Byla albo wczoraj albo dzis ale obstawiam wczoraj. I wyjatkowo mam to wszystko gdzies. Temp, testy, nawet M. Powiedzialam zeby przyszly tydzien olal badania bo chcial isc. Ehm. Ciagle boli mnie brzuch ze stresu. Za tydzien bede rok starsza.. Obiecalam sobie ze przed 30stka urodze 2gie. W sumie mam jeszcze 2 lata czasu :p co sie bede spieszyc :p2017 #1
2019 #2
-
Baby boom kiepsko pokazuje. Można się wystraszyć, że nie ciemnieją. Najlepszy we wczesnych dniach nordtest i rosmanowe paskowy faciell.
Bobotest nie kłamie, bo mimo 25 jest bardzo czuły, ale czesto pokazuje mylne cienie po czasie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 12:01
Spirit lubi tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero
-
kalcia64 wrote:Ja mam wizyte wyznaczonz wstepnie na 11 marca ale kazali dzwonic w dzien okresu po tym cyklu. Te badanie ta klinika wykonuje tylko w poniedzialki i w wtorki. tak ze jak cos sie przesunie to trzeba dzwonic. Czy wy Polsce tez zakazuja uprowiania seksu przed badaniem hsg.
-
Przepraszam,ze tak wtrącę nie uczestnicząc aktywnie w wątku (uczestniczę biernie-tylko czytam i kibicuję bo sama udzielam sie aktywnie na staraniach o drugiego maluszka) - do beti i kalci(choc kalcia to z uk jest to tam nie ma za specjalnie wyboru) nie wolala bys isc na sono hsg? Jestem swiezo po badanii we czwartek. Zero bolu, zero stresu. Z tego co w necie poczytalam to hsg w wiekszosci przypadkow robią po glupim jasiu a nie w znieczuleniu i podobno jest cholernie bolesne. A sonohsg jest tak samo skuteczne w diagnostyce droznosci a bolu nie ma! Jedynie sono robi sie platnie-ja placilam 620zl pod warszawą. I mozna starac sie w tym samym cyklu bo nie ma promieni rtg. Beti polecam zamiast cierpienia na zwyklym hsg. Ja przed sono robilam cytologie(bo ostatnia miala juz prawie rok, i czystosc pochwy).Szymonek jest z nami od 11.09 3490gram, 57cm, 10pkt
-
Hej kochane kobitki! Proboje was podczytywac czasami jak mi sie uda, ale nie angazowalam sie w watek jesli chodzi o starania. Mialam zrobic sobie przerwe po poronieniu i biochemie. Az tu nagle dwie kreski. Jest bardzooo gruba kreska testowa czyli niby nie mam sie czym martwic, ale bedac w Polsce na urlopie zrobilam test w kierunku trombofilii. Wyszly mi dwie heterozygoty w mutacji MTHFR C776T i PAI 1. Czy ta druga kwalifikuje sie do bezzwlocznego brania acardu(to mam) i heparyny(tego niestety nie mam)? Moze ktoras z was bedzie cos na ten temat wiedziala? Bardzo prosze o odpowiedz.10.09.2019 Marcel
-
Oleczka94 wrote:Hej kochane kobitki! Proboje was podczytywac czasami jak mi sie uda, ale nie angazowalam sie w watek jesli chodzi o starania. Mialam zrobic sobie przerwe po poronieniu i biochemie. Az tu nagle dwie kreski. Jest bardzooo gruba kreska testowa czyli niby nie mam sie czym martwic, ale bedac w Polsce na urlopie zrobilam test w kierunku trombofilii. Wyszly mi dwie heterozygoty w mutacji MTHFR C776T i PAI 1. Czy ta druga kwalifikuje sie do bezzwlocznego brania acardu(to mam) i heparyny(tego niestety nie mam)? Moze ktoras z was bedzie cos na ten temat wiedziala? Bardzo prosze o odpowiedz.