Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Ja musze brac acard i hepartne to nie jest to samo.Aptt masz ok wynik.Mnie lekarz nie kazal zadnych badan .Tylkon ze wzg na Pai mam brac jedno i drugie10.09.2019 Marcel
-
nick nieaktualnyU mnie juz beta ladnie spada. Dzis 5.1 (48h temu 18.5). 9dc- progesteron 0.1, a prolaktyna 5.34. Jak w poniedzialek beta bedzie calkiem negatywna, to dzialam. Boje sie jak cholera, ale juz nie bede szukac dziury w dupie i zastanawiac sie nad nowymi chorobami. Przyjmuje, ze jestem zdrowa i ze teraz na bank sie uda
Nona, Meggs, przedszkolanka:), Lami, kark, Beti82, Spirit, fiorella82, Słoneczko12, blair. lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySasanko super! Czyli chyba 2 raz będziesz mieć @ za chwilę?
Ja się nie zgodzę. Mi kiedyś bobotest pokazał cień, beta wtedy była <0.1
Za to baby boom teraz mi slicznie ciemniał i miał kreskę wyraźniejszą i mocniejszą niż niby 10 z allegro
My wróciliśmy. W sumie ludzi trochę było, ale ten aquapark bez szału... Na zdjęciach się prezentuje lepiej
No i Barbara, rodzinny tester temp wody, w basenie dla dzieci tylko musnęła wodę i od razu uciekła do cieplejszych basenów o głębokości ponad 140cm. Nie wiem skąd polityka dla najmłodszych dawać najzimniejszą wodę...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 17:22
Spirit lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oleczka94 wrote:Ale z tego co widze to ty masz homo przy pai1 a ja mam ta lagodniejsza forme... hetero. A to ma jakies znaczenie jednak. Moze dlatego u mnie tylko acard wystarczy, a moze nie..
-
nick nieaktualnyBeti82 wrote:No tego to niestety Ci nie powie pewnie nikt
-
Zastanawia mnie czy na pewno testy owu wychodza pozytywne po Ovitrelle, nie znalazlam jednoznacznej informacji... U mnie caly czas meeega ciemne pozytywne...
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny, dzisiaj mija mi 28 dc, @ powinnam dostac 26-27 dc no ale nie przyszła, od tyg jakos pobolewa mnie brzuch, piersi a dokładnie sutki no i mam sporo śluzu tam w środku, czuje czasami jakbym dostala @ tak mokro ale to nie ona.. robilam rano test i sama nie wiem juz, ja tam widze jakiś cien cienia, dodam że kiedyś robilam już test tej firmy i nir mialam nigdy takiego czegos..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 17:59
Wik89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
sunshine03 wrote:Dokładnie, czytałam fragmenty jakiegoś doktoratu w necie o pai-1 i we wnioskach było, że temat jeszcze nie jest dobrze zbadany, więc nie wiadomo do końca jakie postępowanie i czy w ogóle jakieś jest słuszne...10.09.2019 Marcel
-
Nikodemka wrote:Zastanawia mnie czy na pewno testy owu wychodza pozytywne po Ovitrelle, nie znalazlam jednoznacznej informacji... U mnie caly czas meeega ciemne pozytywne...
-
Nikodemka wrote:Zastanawia mnie czy na pewno testy owu wychodza pozytywne po Ovitrelle, nie znalazlam jednoznacznej informacji... U mnie caly czas meeega ciemne pozytywne...
Tak, owulaki po zastrzyku będą pozytywny, tak samo jak testy ciążoweNikodemka lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
U nas ludzie choruja na dwa wirusy grypy, moja mama jest nauczycielka i ma przymusowe wolne, bo nie ma dzieci w Przedszkolu. Mam nadzieje, ze nie przyniosla nic do domu, bo moj maz lapie wszystkie chorobska jak leca, a ma miec badanie nasienia