Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
przedszkolanka:) wrote:Rzepakowe ja nie mówię,że na @, tylko ogólnie że spadnie a wiem bo eksperymentuje z temperatura w ciągu dnia i już wiem zdziwie się jak np.skoczy
Ja też eksperymentuje w ciągu dnia. Wieczorem znów mam ponad 37,2, ale co z tego... -
Rzepakowe progesteron w 6dpo 20.77 plus biorę duphaston, więc stawiam,że będzie nieznaczny (oby!) spadek
Powiem Ci ,że wieczorem jak się położę i poleżę 30-60 min.i zmierzę przed snem to rano spada od 0,8 do 2 stopni od tej wieczornej -
Nikodemko ja coś czuję ze będzie dobrze i kreseczki z ciążowych i owulaków nie znikną
Przedszkolanko proszę już bez wkręcania o jakiś spadkach. To dopiero 8dpo! Będzie szła do góry!przedszkolanka:), kark lubią tę wiadomość
-
Mysmy dzis zakończyli starania na ten cykl. Musi wystarczyć bo 3 dni z rzedu to dla nas duzo:p
W okresie plodnym razem4x z tego w okrsie owu 3x.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 21:54
przedszkolanka:), Nona, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale mi fajnie, w koncu macie co do mnie przeczucia! oby sie spelnily. Dostalam od babci figurke na szczescie, zeby udalo sie z dzidziusiem. Przedstawia Jeża trzymajacego jablko i nie mam zielonego pojecia o co chodzi, ale nie wnikalam
Monia - wirtualne przytulenie dla Babci!
My bedziemy kontynuowac postanowienie z serduszkowaniem co 2 dni do konca cyklu, ale jesli nic to nie da, to w przyszlym cyklu pass, bo jestesmy zmeczeni.Nona, przedszkolanka:), kark, Słoneczko12, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMonia, jak takie owu mega to nie pieprz się z kosteczkami tylko całą tabliczkę na poprawę nastroju
Ja i tak wierzę, że ze wszystkimi w tym miesiącu się na fiolet przeniosę Tu takie pozytywne wibracje ostatnio, że nie ma innej możliwościXxMoniaXx lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:jestem o dziwo dzisiaj oazą spokoju
A jak Twoja owu? Czujesz już?Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 22:59
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Nie wiem czy to do mnie ale odpowiem a co tam :p owu narazie cisza. Owulaki białe. Gin przewidziała ja na poniedziałek , ja zaś obstawiam wtorek jak siebie znam nie wcześniej. Dziś łapie przeziębienie więc odpuszczamy i mąż uruchamia produkcje a od jutra działamy codziennie aż do znudzenia jestem spokojna.
-
Meggs - jesli jestes spokojna, to sie uda!
Jak ide na fiolet to zabieram Was ze soba. Musimy dac czadu, zeby zaserduszkowac liste! Do boju dziewczyny!Sasanka5, przedszkolanka:), Meggs lubią tę wiadomość
-
*ostrzegam, ze moj zapal moze gwaltownie oslabnac po mojej wizycie w poniedzialek o 14.30, badzcie gotowe :d
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość