Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ciekaw jestem czy w tym cyklu cos umnie zalapie. 4 cykle temu mialam pozytywny test i krwawienie i 2 cykle temu tez pozytywny. no to ten wypada ze moze znowu cos zalapie a uzywam ten dupek.Do 3razy sztuka;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 19:17
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Ja mam chyba owu roku. Nigdy mnie nie boli . a teraz cale podbrzusze jakby mi ktos gaz dolem kompresorem wpuszczal i rozpychalo. No dziwne.
Az zaliczylam czekolade ze zdziwienia. 3 kostki zeby nie bylo ze cala wcislam ;p
Lami, przedszkolanka:), Nona, kark lubią tę wiadomość
-
mnie tez jak nigdy goni na czekolade .A sama niewiem z ktorego jajnika owulacja bo oby dwa na zmiane czulam przed owulka teraz nadal boli ale bardziej lewa stronaXxMoniaXx wrote:Ja mam chyba owu roku. Nigdy mnie nie boli . a teraz cale podbrzusze jakby mi ktos gaz dolem kompresorem wpuszczal i rozpychalo. No dziwne.
Az zaliczylam czekolade ze zdziwienia. 3 kostki zeby nie bylo ze cala wcislam ;p
wydaje mi sie ze jest znowu dwustronna.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 19:22
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Monia - to dobrze, ze czujesz moze pyknie!

Mnie tez dzis boli od czasu do czasu jak na okres, ale na szczescie nie rwie w srodku tak jak wczoraj.
Szkoda, ze nie da sie odczuc zaplodnienia haha
<stukam sie kieliszkiem z babcina nalewka>
przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
Też tak mam dziś i się zastanawiam czy to ma owU A jak tak to czy to dlatego że jest ok,czy nie może pęknąć,czy będą pięciorączki zamiast jednego,czy torbiel,czy hormony szaleją czy po prostu mmj organizm próbuje nadrobić to że test owU biały jak śniegXxMoniaXx wrote:Ja mam chyba owu roku. Nigdy mnie nie boli . a teraz cale podbrzusze jakby mi ktos gaz dolem kompresorem wpuszczal i rozpychalo. No dziwne.
Az zaliczylam czekolade ze zdziwienia. 3 kostki zeby nie bylo ze cala wcislam ;p2017 #1
2019 #2

-
nick nieaktualny
-
O matulu, pierwszy raz od nie wiem kiedy mam wielkiego, bolacego pryszcza!
cos sie dzieje z hormonami, pewnie po zastrzyku.
przedszkolanka:), XxMoniaXx, kark lubią tę wiadomość
-
Monia celebruj ten dzień
a jak babcia?
Nikodemko ja z inką,ale takie mam do Ciebie przeczucia silne jakieś ..
u mnie brzuch śpi, boli kręgosłup (tak,dalej jem i nie ćwiczę,czekam do poniedziałkowej normalności) i mocniej piersi . I już wiem,że jutro spadnie tempka. -
Trochę wcześnie na spadek temperatury przed @. Zwykle spada dzień przed, w dniu lub dzień po. A Ty będziesz miała dopiero 8dpo. Czemu myślisz, że spadnie?przedszkolanka:) wrote:Monia celebruj ten dzień
a jak babcia?
Nikodemko ja z inką,ale takie mam do Ciebie przeczucia silne jakieś ..
u mnie brzuch śpi, boli kręgosłup (tak,dalej jem i nie ćwiczę,czekam do poniedziałkowej normalności) i mocniej piersi . I już wiem,że jutro spadnie tempka.
-
Nona znasz w Krakowie jakas ogarnieta poradnie hematologiczna?Nona wrote:Super Monia. Ja ostatnio inofolic zaczęłam w połowie cyklu. Teraz biorę już na stałe czyli pierwszy mój cykl pełny na inofolic I pierwszy pelny na Niepokalanku. Liczę na szybsza owu też

10.09.2019 Marcel -
Monia, ja od pierwszego cyklu z inofemem miałam bolące owulacje, tyle że od początku były 2 saszetki. Wcześniej nigdy nie czułam. Więc bierz to za bardzo dobry znak
XxMoniaXx, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero

zdziwie się jak np.skoczy