Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ciekaw jestem czy w tym cyklu cos umnie zalapie. 4 cykle temu mialam pozytywny test i krwawienie i 2 cykle temu tez pozytywny. no to ten wypada ze moze znowu cos zalapie a uzywam ten dupek.Do 3razy sztuka;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 19:17
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ja mam chyba owu roku. Nigdy mnie nie boli . a teraz cale podbrzusze jakby mi ktos gaz dolem kompresorem wpuszczal i rozpychalo. No dziwne.
Az zaliczylam czekolade ze zdziwienia. 3 kostki zeby nie bylo ze cala wcislam ;pLami, przedszkolanka:), Nona, kark lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Ja mam chyba owu roku. Nigdy mnie nie boli . a teraz cale podbrzusze jakby mi ktos gaz dolem kompresorem wpuszczal i rozpychalo. No dziwne.
Az zaliczylam czekolade ze zdziwienia. 3 kostki zeby nie bylo ze cala wcislam ;pWiadomość wyedytowana przez autora: 19 stycznia 2019, 19:22
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Monia - to dobrze, ze czujesz moze pyknie!
Mnie tez dzis boli od czasu do czasu jak na okres, ale na szczescie nie rwie w srodku tak jak wczoraj.
Szkoda, ze nie da sie odczuc zaplodnienia haha
<stukam sie kieliszkiem z babcina nalewka>przedszkolanka:), XxMoniaXx lubią tę wiadomość
-
XxMoniaXx wrote:Ja mam chyba owu roku. Nigdy mnie nie boli . a teraz cale podbrzusze jakby mi ktos gaz dolem kompresorem wpuszczal i rozpychalo. No dziwne.
Az zaliczylam czekolade ze zdziwienia. 3 kostki zeby nie bylo ze cala wcislam ;p2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
O matulu, pierwszy raz od nie wiem kiedy mam wielkiego, bolacego pryszcza! cos sie dzieje z hormonami, pewnie po zastrzyku.
przedszkolanka:), XxMoniaXx, kark lubią tę wiadomość
-
Monia celebruj ten dzień a jak babcia?
Nikodemko ja z inką,ale takie mam do Ciebie przeczucia silne jakieś ..
u mnie brzuch śpi, boli kręgosłup (tak,dalej jem i nie ćwiczę,czekam do poniedziałkowej normalności) i mocniej piersi . I już wiem,że jutro spadnie tempka. -
przedszkolanka:) wrote:Monia celebruj ten dzień a jak babcia?
Nikodemko ja z inką,ale takie mam do Ciebie przeczucia silne jakieś ..
u mnie brzuch śpi, boli kręgosłup (tak,dalej jem i nie ćwiczę,czekam do poniedziałkowej normalności) i mocniej piersi . I już wiem,że jutro spadnie tempka. -
Nona wrote:Super Monia. Ja ostatnio inofolic zaczęłam w połowie cyklu. Teraz biorę już na stałe czyli pierwszy mój cykl pełny na inofolic I pierwszy pelny na Niepokalanku. Liczę na szybsza owu też10.09.2019 Marcel
-
Monia, ja od pierwszego cyklu z inofemem miałam bolące owulacje, tyle że od początku były 2 saszetki. Wcześniej nigdy nie czułam. Więc bierz to za bardzo dobry znak
XxMoniaXx, Nona lubią tę wiadomość
Szczęśliwa siódemka ❤️
V leiden hetero, MTHRF 1298A-C hetero