Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo i dupa. Nie wytrzymalam, musialam zerznac M. Aj... Beta juz o tej godzinie na pewno negatywna, a chociaz mialam duzo przyjemnosci, nie myslac o ciazy i owu
kalcia64, Nikodemka, blair., przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:W 2dc był lodzik. Odświeżyć mu plemniory? Bo koło 8dc chce zacząć starania. Może być 6 dni przerwy? Czy obumieraja plemniory jak za długo leżą i lepiej np jutro w 6dc zabrać go do Algidy?
Nona lubi tę wiadomość
-
Rzepakowe w końcu owu wyznaczyło-super!
To ja się zdziwilam ;p (co do wczoraj)
Nona jak Wam się chce to róbcie a jak nie to nadrobicie w płodne"wybuchami"
Nikodemko oby wizyta byla pomyslna i zapał nie zgasł-potrzebny nam on
Kozgo męska intuicja hahahaha dobre
Sasanko no i świetnie!
Biegająca to powodzenia dzisiaj ;p
Ja mam luzy-obiadek u mamy. Mróz u nas że hoho. Chciałam poćwiczyć ale T.mówi bym poczekała az się zaimplantuje fasolka więc grzecznie slucham ;pNona lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry w niedziele. Temperatura u mnie przerazajaco niska, jeszcze nizsza niz wczoraj... Pozostaje mi sie modlic, zeby mimo to bylo cialko zolte. Ale bedzie stres przed wizyta...
-
Nikodemko będzie zobaczysz!! Nie myśl o tym i spędź miła niedziele
U nas dziś mega zimno i jest w końcu słońce także będzie spacer i obiad na mieście z teściami. Luzik. Gardło boli i jest katar ale dziś walczymy -
przedszkolanka:) wrote:Rzepakowe w końcu owu wyznaczyło-super!
To ja się zdziwilam ;p (co do wczoraj)
Nona jak Wam się chce to róbcie a jak nie to nadrobicie w płodne"wybuchami"
Nikodemko oby wizyta byla pomyslna i zapał nie zgasł-potrzebny nam on
Kozgo męska intuicja hahahaha dobre
Sasanko no i świetnie!
Biegająca to powodzenia dzisiaj ;p
Ja mam luzy-obiadek u mamy. Mróz u nas że hoho. Chciałam poćwiczyć ale T.mówi bym poczekała az się zaimplantuje fasolka więc grzecznie slucham ;p
No w końcu. Ale nie podoba mi się ten mój wykres.
Widzisz, nie ma co się sugerować popoludniowymi temperaturami, progesteron robi swoje.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Nona mój idzie na badanie jutro i w klinice mu powiedzieli, że conajmniej 3 dni ma nie być seksu, ale nie więcej niż 5 dni, więc chyba w tym zakresie plemniki są najlepsze
przedszkolanka:), kark, Nona lubią tę wiadomość
33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️
-
O wlasnie Przedszkolanko - tez jestem ciekawa!
My zbieramy sie na spacer po olsztynskiej starowce, wiec tez zapowiada sie milo. I jeszcze te paczki wlasnej roboty nas czekaja, a ja juz pekam
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Monia mieliśmy wczoraj ale stwierdziliśmy że zrobimy to jak przyjdzie @ (no bo jak nie przyjdzie w co się łudzimy,to cóż- któras z Was może będzie chciała się pobawic ;p)
Meggs,juź nie będe wróźyć i przewidywac;p teraz ma ponad 37 (szok!)wiec jak na szczyt proga(8dpo) sie sprawdza.
Nikodemko zjadłabym nawet jakbym miala pękać póki co leze z Polą i nie chce nam się wstawac na śniadanie ;p