Noworoczne Testowanie :)
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnyNo i dupa. Nie wytrzymalam, musialam zerznac M. Aj... Beta juz o tej godzinie na pewno negatywna, a chociaz mialam duzo przyjemnosci, nie myslac o ciazy i owu kalcia64, Nikodemka, blair., przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko12 lubią tę wiadomość kalcia64, Nikodemka, blair., przedszkolanka:), Pestkaa, Słoneczko12 lubią tę wiadomość
- 

Polubiłam bo ta przenośnia taka poetycka hehehe a tak ba poważnie to u nas było 3 tygodnie przerwy z powodu pewnego zabiegu M i dopiero 4dni przed owu zaczęliśmy ale nie wiem czy to ok wiec nic nie wniosłam do sprawy heheNona wrote:W 2dc był lodzik. Odświeżyć mu plemniory? Bo koło 8dc chce zacząć starania. Może być 6 dni przerwy? Czy obumieraja plemniory jak za długo leżą i lepiej np jutro w 6dc zabrać go do Algidy? Nona lubi tę wiadomość Nona lubi tę wiadomość
- 

Rzepakowe w końcu owu wyznaczyło-super!
 To ja się zdziwilam ;p (co do wczoraj)

Nona jak Wam się chce to róbcie a jak nie to nadrobicie w płodne"wybuchami" 

Nikodemko oby wizyta byla pomyslna i zapał nie zgasł-potrzebny nam on 

Kozgo męska intuicja hahahaha dobre 

Sasanko no i świetnie!

Biegająca to powodzenia dzisiaj ;p
 Ja mam luzy-obiadek u mamy. Mróz u nas że hoho. Chciałam poćwiczyć ale T.mówi bym poczekała az się zaimplantuje fasolka więc grzecznie slucham ;p Nona lubi tę wiadomość Nona lubi tę wiadomość
- 

Dzien dobry w niedziele. Temperatura u mnie przerazajaco niska, jeszcze nizsza niz wczoraj... Pozostaje mi sie modlic, zeby mimo to bylo cialko zolte. Ale bedzie stres przed wizyta...
- 

Nikodemko będzie zobaczysz!! Nie myśl o tym i spędź miła niedziele 

U nas dziś mega zimno i jest w końcu słońce także będzie spacer i obiad na mieście z teściami. Luzik. Gardło boli i jest katar ale dziś walczymy także będzie spacer i obiad na mieście z teściami. Luzik. Gardło boli i jest katar ale dziś walczymy  
- 

przedszkolanka:) wrote:Rzepakowe w końcu owu wyznaczyło-super!
 To ja się zdziwilam ;p (co do wczoraj)

Nona jak Wam się chce to róbcie a jak nie to nadrobicie w płodne"wybuchami" 

Nikodemko oby wizyta byla pomyslna i zapał nie zgasł-potrzebny nam on 

Kozgo męska intuicja hahahaha dobre 

Sasanko no i świetnie!

Biegająca to powodzenia dzisiaj ;p
 Ja mam luzy-obiadek u mamy. Mróz u nas że hoho. Chciałam poćwiczyć ale T.mówi bym poczekała az się zaimplantuje fasolka więc grzecznie slucham ;p
 No w końcu. Ale nie podoba mi się ten mój wykres.

Widzisz, nie ma co się sugerować popoludniowymi temperaturami, progesteron robi swoje.   przedszkolanka:) lubi tę wiadomość przedszkolanka:) lubi tę wiadomość 
- 

Nona mój idzie na badanie jutro i w klinice mu powiedzieli, że conajmniej 3 dni ma nie być seksu, ale nie więcej niż 5 dni, więc chyba w tym zakresie plemniki są najlepsze przedszkolanka:), kark, Nona lubią tę wiadomość
                                33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️ przedszkolanka:), kark, Nona lubią tę wiadomość
                                33 lata, 13cs - w końcu się doczekaliśmy! ❤️

- 

O wlasnie Przedszkolanko - tez jestem ciekawa! 
 My zbieramy sie na spacer po olsztynskiej starowce, wiec tez zapowiada sie milo. I jeszcze te paczki wlasnej roboty nas czekaja, a ja juz pekam 
  przedszkolanka:) lubi tę wiadomość przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
- 

Monia mieliśmy wczoraj ale stwierdziliśmy że zrobimy to jak przyjdzie @ (no bo jak nie przyjdzie w co się łudzimy,to cóż- któras z Was może będzie chciała się pobawic ;p)

Meggs,juź nie będe wróźyć i przewidywac;p teraz ma ponad 37 (szok!)wiec jak na szczyt proga(8dpo) sie sprawdza.

Nikodemko zjadłabym nawet jakbym miala pękać póki co leze z Polą i nie chce nam się wstawac na śniadanie ;p póki co leze z Polą i nie chce nam się wstawac na śniadanie ;p