X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Noworoczne Testowanie :)
Odpowiedz

Noworoczne Testowanie :)

Oceń ten wątek:
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meggs wrote:
    Ja nie biore dupka, ale mnie naturalnie mega bola zawsze od owulki do okresu. Puchną i bolą ze dotkac nie można.
    mnie to na ciaze na ogol bola wtedy mam odrazu powiekszone gruczoly pod sutkami i to byl naogol pierwszy znak ze jestem w ciazy przed testem. ale obecnie to troche zawczesnie dopiero pare dni po owulacji. Starosc nie radosc ha ha

[link=https://www.suwaczki.com/]4c3tkw7iss6l03u2.png[/link]
  • Niezapominajka2 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak biadoliła, że temp spadnie ;) Przedszkolanko, wiem co przeżywasz, mówimy asekuracyjnie, że spadnie ale mamy wielką nadzieję, że jednak urośnie :D jeszcze za szybko na spadek! Czekamy dalej :)

Chciałam się wypowiedzieć odnośnie objawów po duphastonie - przed jego braniem naczytałam się o objawach ciążowych, które daje, miała je większość dziewczyn na forum. Byłam przygotowana na całą listę rzeczy, które mnie będą nakręcać na ciążę. A tu zonk - nie miałam ani jednego :) podczas pierwszego cyklu z nim na siłę przypisalam mu moją okrutną senność, ale to był tylko jeden dzień i teraz jestem bliższa stwierdzeniu, że po prostu mało spałam w nocy i zmuliła mnie praca przed kompem - bo właśnie wtedy zasypialam na siedząco.

przedszkolanka:), kalcia64 lubią tę wiadomość

• Szczęściara Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej wszystkim. Nie odzywam się bo jestem cały czas w rozjazdach. Powiem Wam że ja nie mam żadnych objawów. Ten cykl jakaś jedna wielka niewiadoma. Mam już powoli dość tego cyklu :(. Zazdroszczę pozytywnego myślenia.
    Miłego dnia Wam życzę.

kalcia64 lubi tę wiadomość

h84fi09kghskel2o.png
    wniddf9h0baw4if8.png
    11.2015 pjp(*)
    Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 )
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajko,idealnie to ujęłaś!
    Ja na dupka zwalałam objawy w pierwszej ciąży ,teraz nie mam na co ;p tylko cyce ciut mocniej bolą i tyle;p

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Nikodemka Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam jak Meggs. Zawsze bola mnie piersi w okresie od owu do @, a im jestem starsza tym dluzej i mocniej. W grudniu az syczalam z bolu jak schodzilam po schodach. I mam tez zawsze te blekitne zylki, ktore rzekomo sa objawem ciazy... Wiec wybilam juz sobie z glowy jakiekolwiek doszukiwanie sie symptomow ciazy :)
    Zarywa mnie dzis brzuch, tak okresowo... A pryszcz roooosnie :)

hchygov3p2jypx4e.png
    Synek - 17.03.2020 🚗
    Drugie bobo w drodze 🌸
    Mięśniak podsurowicówkowy.
    27.06.19 - histeroskopia z usunięciem polipa. - szczęśliwy cykl ❤️
  • przedszkolanka:) Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemko zazdroszczę,bo u mnie nic a nic a zawsze bolał :(

Moje szczęścia <3
    74di2n0ak6fycgla.png

relg20mmmizyz3er.png
  • Spirit Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikodemka wrote:
    Ja mam jak Meggs. Zawsze bola mnie piersi w okresie od owu do @, a im jestem starsza tym dluzej i mocniej. W grudniu az syczalam z bolu jak schodzilam po schodach. I mam tez zawsze te blekitne zylki, ktore rzekomo sa objawem ciazy... Wiec wybilam juz sobie z glowy jakiekolwiek doszukiwanie sie symptomow ciazy :)
    Zarywa mnie dzis brzuch, tak okresowo... A pryszcz roooosnie :)
    Ja miałam taka niebieska jakby pisaKiem narysowana ale to tylko od serca do brzucha ,w miejscu w którym nigdy jej nie było,nigdzie indziej nie. W sumie żałuję że nie zrobiłam zdjęcia bo serio śmiesznie to wyglądało

2017 #1
    2019 #2
    :D
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niezapominajka2 wrote:
    A tak biadoliła, że temp spadnie ;) Przedszkolanko, wiem co przeżywasz, mówimy asekuracyjnie, że spadnie ale mamy wielką nadzieję, że jednak urośnie :D jeszcze za szybko na spadek! Czekamy dalej :)

Chciałam się wypowiedzieć odnośnie objawów po duphastonie - przed jego braniem naczytałam się o objawach ciążowych, które daje, miała je większość dziewczyn na forum. Byłam przygotowana na całą listę rzeczy, które mnie będą nakręcać na ciążę. A tu zonk - nie miałam ani jednego :) podczas pierwszego cyklu z nim na siłę przypisalam mu moją okrutną senność, ale to był tylko jeden dzień i teraz jestem bliższa stwierdzeniu, że po prostu mało spałam w nocy i zmuliła mnie praca przed kompem - bo właśnie wtedy zasypialam na siedząco.
    Ja w pierwszym cyklu na dupku czulam sie super wlasnie nie bylo zadnych dodatkowych oznak .Pelna energi dobry homorek wysokie wysokie libido zadnych psm sybtomow przed @ gorzej sie czulam po odstawieniu. Ateraz to samo po 1 dniu brania odrazu kop. tylko te cycki bolace ale co ich przyczyna jest to sama niewiem ;)

• kozgo Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    mnie to na ciaze na ogol bola wtedy mam odrazu powiekszone gruczoly pod sutkami i to byl naogol pierwszy znak ze jestem w ciazy przed testem. ale obecnie to troche zawczesnie dopiero pare dni po owulacji. Starosc nie radosc ha ha

Mnie nigdy nie bolą a pierwsze 2 cykle na dupku bolały okrutnie plus mdłości bóle itd w 3 cyklu brania przeszło

qb3cpiqv120x7xhb.png
  • kalcia64 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kozgo wrote:
    Mnie nigdy nie bolą a pierwsze 2 cykle na dupku bolały okrutnie plus mdłości bóle itd w 3 cyklu brania przeszło
    no to moze umnie bol po tym:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://zapodaj.net/117fa864d2945.jpg.html

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to juz pozytyw? Bardzo mnie jajnik boli

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja przy dupku mam tylko nabrzmiale ale nie bola mnie piersi a biore go tzn nie dupka, luteine od 4 cykli

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona28 wrote:
    https://zapodaj.net/117fa864d2945.jpg.html
    tak pozytywny;)

Iwona28 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    tak pozytywny;)
    Super dzieki

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis juz dzialalismy, jeszcze jutro bym chcuala. Ale zatoki tak okropnie mnie zlapaly ze mi ciezko cokolwiek robic

• kalcia64 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona28 wrote:
    Dzis juz dzialalismy, jeszcze jutro bym chcuala. Ale zatoki tak okropnie mnie zlapaly ze mi ciezko cokolwiek robic
    znam ten bol.w poprzednim cyklu mialam chore zatoki raz prawa raz lewa i antybiotyki

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalcia64 wrote:
    znam ten bol.w poprzednim cyklu mialam chore zatoki raz prawa raz lewa i antybiotyki
    No u mnie chyba tez sie antybiotykiem skonczy. Mam bole czola ucisk u nasady nosa i zielona wydzieline. Ciagle przytkany nos, masakra. Pierwszy raz w zyciu mam cos takiego i jak na zlosc drugi cykl z rzedu jakies choroby w terminie dni plodnych

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 stycznia 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiedzcie mi jak z tymi testami jest. Zrobilam gdzies kolo11.30 pierwszy i wyszedl jak na zdjeciu we wczesniejszym poscie, teraz drugi i ewidentnie negatywny. Wczoraj o tej porze byla mocniejsza kreska. Wiec to mozliwe ze juz po wszystkim czy te testy jakies felerne?

• Meggs Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2019, 15:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwona28 wrote:
    Powiedzcie mi jak z tymi testami jest. Zrobilam gdzies kolo11.30 pierwszy i wyszedl jak na zdjeciu we wczesniejszym poscie, teraz drugi i ewidentnie negatywny. Wczoraj o tej porze byla mocniejsza kreska. Wiec to mozliwe ze juz po wszystkim czy te testy jakies felerne?
    A w którym jesteś dc? I zazwyczaj w którym dniu masz owu?
    Jeżeli wczoraj o tej porze miałaś prawie pozytyw i dziś rano pozytyw , a teraz negatyw to tak najprawdopodobniej jest już po szczycie lh :) u mnie to jest zawsze kilka godzin i już

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 16:00

Iwona28 lubi tę wiadomość

Trombofilia wrodzona
    25.10.19 - Wiktorek ❤
    cEAdp1.png
‹‹ 175 176 177 178 179 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ