Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggs wrote:Ja nie biore dupka, ale mnie naturalnie mega bola zawsze od owulki do okresu. Puchną i bolą ze dotkac nie można.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
A tak biadoliła, że temp spadnie Przedszkolanko, wiem co przeżywasz, mówimy asekuracyjnie, że spadnie ale mamy wielką nadzieję, że jednak urośnie jeszcze za szybko na spadek! Czekamy dalej
Chciałam się wypowiedzieć odnośnie objawów po duphastonie - przed jego braniem naczytałam się o objawach ciążowych, które daje, miała je większość dziewczyn na forum. Byłam przygotowana na całą listę rzeczy, które mnie będą nakręcać na ciążę. A tu zonk - nie miałam ani jednego podczas pierwszego cyklu z nim na siłę przypisalam mu moją okrutną senność, ale to był tylko jeden dzień i teraz jestem bliższa stwierdzeniu, że po prostu mało spałam w nocy i zmuliła mnie praca przed kompem - bo właśnie wtedy zasypialam na siedząco.przedszkolanka:), kalcia64 lubią tę wiadomość
-
Hej wszystkim. Nie odzywam się bo jestem cały czas w rozjazdach. Powiem Wam że ja nie mam żadnych objawów. Ten cykl jakaś jedna wielka niewiadoma. Mam już powoli dość tego cyklu . Zazdroszczę pozytywnego myślenia.
Miłego dnia Wam życzę.kalcia64 lubi tę wiadomość
11.2015 pjp(*)
Niedoczynność tarczycy (Euthyrox100 ) -
Ja mam jak Meggs. Zawsze bola mnie piersi w okresie od owu do @, a im jestem starsza tym dluzej i mocniej. W grudniu az syczalam z bolu jak schodzilam po schodach. I mam tez zawsze te blekitne zylki, ktore rzekomo sa objawem ciazy... Wiec wybilam juz sobie z glowy jakiekolwiek doszukiwanie sie symptomow ciazy
Zarywa mnie dzis brzuch, tak okresowo... A pryszcz roooosniekalcia64 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Ja mam jak Meggs. Zawsze bola mnie piersi w okresie od owu do @, a im jestem starsza tym dluzej i mocniej. W grudniu az syczalam z bolu jak schodzilam po schodach. I mam tez zawsze te blekitne zylki, ktore rzekomo sa objawem ciazy... Wiec wybilam juz sobie z glowy jakiekolwiek doszukiwanie sie symptomow ciazy
Zarywa mnie dzis brzuch, tak okresowo... A pryszcz roooosnie2017 #1
2019 #2
-
Niezapominajka2 wrote:A tak biadoliła, że temp spadnie Przedszkolanko, wiem co przeżywasz, mówimy asekuracyjnie, że spadnie ale mamy wielką nadzieję, że jednak urośnie jeszcze za szybko na spadek! Czekamy dalej
Chciałam się wypowiedzieć odnośnie objawów po duphastonie - przed jego braniem naczytałam się o objawach ciążowych, które daje, miała je większość dziewczyn na forum. Byłam przygotowana na całą listę rzeczy, które mnie będą nakręcać na ciążę. A tu zonk - nie miałam ani jednego podczas pierwszego cyklu z nim na siłę przypisalam mu moją okrutną senność, ale to był tylko jeden dzień i teraz jestem bliższa stwierdzeniu, że po prostu mało spałam w nocy i zmuliła mnie praca przed kompem - bo właśnie wtedy zasypialam na siedząco.[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kalcia64 wrote:mnie to na ciaze na ogol bola wtedy mam odrazu powiekszone gruczoly pod sutkami i to byl naogol pierwszy znak ze jestem w ciazy przed testem. ale obecnie to troche zawczesnie dopiero pare dni po owulacji. Starosc nie radosc ha ha
Mnie nigdy nie bolą a pierwsze 2 cykle na dupku bolały okrutnie plus mdłości bóle itd w 3 cyklu brania przeszłokalcia64 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwona28 wrote:Dzis juz dzialalismy, jeszcze jutro bym chcuala. Ale zatoki tak okropnie mnie zlapaly ze mi ciezko cokolwiek robic[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
-
nick nieaktualnykalcia64 wrote:znam ten bol.w poprzednim cyklu mialam chore zatoki raz prawa raz lewa i antybiotyki
-
nick nieaktualnyPowiedzcie mi jak z tymi testami jest. Zrobilam gdzies kolo11.30 pierwszy i wyszedl jak na zdjeciu we wczesniejszym poscie, teraz drugi i ewidentnie negatywny. Wczoraj o tej porze byla mocniejsza kreska. Wiec to mozliwe ze juz po wszystkim czy te testy jakies felerne?
-
Iwona28 wrote:Powiedzcie mi jak z tymi testami jest. Zrobilam gdzies kolo11.30 pierwszy i wyszedl jak na zdjeciu we wczesniejszym poscie, teraz drugi i ewidentnie negatywny. Wczoraj o tej porze byla mocniejsza kreska. Wiec to mozliwe ze juz po wszystkim czy te testy jakies felerne?
Jeżeli wczoraj o tej porze miałaś prawie pozytyw i dziś rano pozytyw , a teraz negatyw to tak najprawdopodobniej jest już po szczycie lh u mnie to jest zawsze kilka godzin i jużWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2019, 16:00
Iwona28 lubi tę wiadomość