Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja ostatnie 2 cykle pije ogromne ilości wody a śluzu jak na lekarstwo przez dwa dni zawsze miałam bardzo dużo może to przez to ze nie było owulki mam nadzieje ze to po zabiegach a nie znowu jakiś gowno. Żel używamy już z 3 miesiące, zobaczymy może kiedyś nadejdzie ten cykl.
Sushine super gratulacje -
nick nieaktualny
-
To nie hsg okazało się ze zrobili za głęboko szef i plemniki nie maja swobodnego przejścia przez szyjkę do macicy wogole masakra bo w zeszłym roku milion usg nikt nie zwrócił uwagi no i teraz w grudniu i styczniu miałam udrożniania tej drogi badania krwi mam wszystkie możliwe zrobione bo naciągnęli mnie w klinice niepłodności chcieli tez robić histeroskopie ale lekarz stanowczo mi odrodził mówi ze widział wiele przypadków ze bardziej to zaszkodziło niż pomogli a kliniki niepłodności każdego teraz wysyłają żeby zarobić nie wiem ile w tym prawdy powiedział ze to co mam zdąża się bardzo rzadko No zobaczymy może luty będzie lepszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tez mam microlife I jak jutro rano bedzie nadal dupa z temperatura to sie upijam dziadkowa nalewka, przysiegam.
Jesli nie wroce do poniedzialku, to znaczy, ze peklam z przejedzenia. Jutro jedziemy do dziadkow, babcia juz dzwonila i 5 minut recytowala co ugotowala. W niedziele babcia meza zaprasza na paczki wlasnej roboty... Wiec jestem na 100% pewna, ze bedzie ciaza. SPOŻYWCZA! To tez sie liczy? jesli tak, to prosze o serduszkoNona, przedszkolanka:), blair., Słoneczko12, Beti82, Meggs, kark, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kozgo kurcze..a robilas testy owu albo tempke mierzysz? Mialas wczesniej usg?
Nikodemko ja żre jak nienormalna od 3 dni..pms jak nic.
Sunshine to jestes w ciazy !
Nona haha,ja mierze raz o 6 a pozniej nie juz. Bywało źe mierzylam cały dzień ale to w ogóle znaczenia nie ma. Aaa i pokazuje rózne bo jak pierw dasz pod język a zaraz drugi raz to termometr juz nagrzany
Nikodemko pączki??? O mój Boże nie rob mi tego...ja diete zaczynam! A spożywczą to i ja mam..od zawszeWiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 23:43
Nona lubi tę wiadomość
-
No i dupa blada, temperatura nadal nisko. Zawsze w tym momencie cyklu jestem juz po skoku i w okolicach 36,80. Tlumacze sobie, ze to przez to, ze roznie ostatnio zasypiam i slabo sypiam w nocy, oby tak bylo, bo jesli w poniedzialek sie dowiem, ze nie ma cialka zoltego, to za siebie nie recze...
Jeszcze dzis poserduszkowalismy, ale to ewidentnie nieplodne, bo pozalowalam, ze nie kupilam w tym miesiacu Conceive. -
Ja tez mam 36,80. Jestem dziś pierwszy dzień po okresie nie wiem czy taka powinna być czy niższa termometrem mierzyłam temp w buzi
-
nick nieaktualny
-
przedszkolanka:) wrote:Biegająca jeszcze szybko na spadek,nie jest źle
Nikodemko ale nic ciut ciut nie rośnie? -
Nikodemka wrote:No i dupa blada, temperatura nadal nisko. Zawsze w tym momencie cyklu jestem juz po skoku i w okolicach 36,80. Tlumacze sobie, ze to przez to, ze roznie ostatnio zasypiam i slabo sypiam w nocy, oby tak bylo, bo jesli w poniedzialek sie dowiem, ze nie ma cialka zoltego, to za siebie nie recze...
Jeszcze dzis poserduszkowalismy, ale to ewidentnie nieplodne, bo pozalowalam, ze nie kupilam w tym miesiacu Conceive.