Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Bo w tym dniu miałam wizyte u mojej gin i mnie zje...ala za to ,ze nie mam amh wiec ze strachu poleciałam po tej wizycie do labo i zrobiłam.Tym bardziej,ze u mnie się czeka niby 14 dni.Ona mi powiedziała ,ze mogę robic bo nie ma znaczenia kiedy i czy na czczo.Pozniej 2 innych lekarzy powiedziało ,ze nie mogą traktować serio tych wynikow bo sa zrobione nie na początku cyklu.I jak zaczelam glebiej szperac w necie to dziewczyny tez opisywaly ,ze wychodzi roznie.Ja powtarzac nie będę bo to badanie kosztuje 190 zł .A tak jak jeden lekarz powiedział lepiej ,ze mam wysokie niż za niskie.
-
anusiak5 wrote:aha.ja i tak bede robic dla samej siebie wiec bez roznicy mi kiedy beda wyniki.tylko chce na poczatku cyklu zobacze czy to bedzie styczen czy luty a nawet marzec chyba ze w miedzyczasie wybiore sie do gina i sprubuje wysepic badania jakies.bo ostatnio w huj wydałąm na lekarza i leki a gdzie jeszcze reszta teraz.niestety jest to ponad moje mozliwosci zarobkowe moje leczenie
-
Ani0nka wrote:Beti a Ty jak Kochana, niedługo testujesz widzę ❤️? Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie dobra duszyczko :*
-
Beti ani mi się waż!!!! Jesteś silna mądra kobieta i głupot nie gadaj. Na monitoringu bylas czy temperatura?
-
Paulina Nessa wrote:Beti tak czytam i czytam i właśnie sobie uświadomiłam, że oba badania amh miałam robione w drugiej połowie cyklu. Może jakimś cudem jest delikatnie zaniżone.
Ale u mnie na usg w połowie cyklu miałam pojedyncze pęcherzyki, no i fsh cały czas powyżej normy. Więc pewnie nie ma się co łudzić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 20:48
-
Ani0nka wrote:Beti ani mi się waż!!!! Jesteś silna mądra kobieta i głupot nie gadaj. Na monitoringu bylas czy temperatura?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 stycznia 2019, 20:51
-
Beti Kochana pamiętaj co jak co ale 2019 będzie nasz i będziemy mamusiami albo z maluszkami w brzuszku albo już na świecie także nie martw się ❤️❤️❤️
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Meggs polecam przeczytać ten artykuł https://matkamimowszystko.pl/jak-poprawic-grubosc-endometrium-26-sposobow/ jest mnóstwo naturalnych sposobów na endometrium, leki bez recepty albo na receptę. Nie proponował Ci lekarz np. Estrofemu żeby trochę je wspomóc? Ale masz jeszcze czas do owulacji, więc próbuj, na pewno jeszcze podrośnie
Beti jeszcze się nie załamuj :*
Przedszkolanko, niezłe kombo, i zrobiłaś mi smaka na pizzeprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Ani0nka wrote:Beti Kochana pamiętaj co jak co ale 2019 będzie nasz i będziemy mamusiami albo z maluszkami w brzuszku albo już na świecie także nie martw się ❤️❤️❤️
-
Przedszkolanko - nie no, nie moge! Jestesmy w ciazy, na bank haha ja dzisiaj wcinam co mi w rece wpadnie, normalnie jakbym jedzenia nie widziala.
Kozgo - o nie...przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
blair. wrote:Meggs polecam przeczytać ten artykuł https://matkamimowszystko.pl/jak-poprawic-grubosc-endometrium-26-sposobow/ jest mnóstwo naturalnych sposobów na endometrium, leki bez recepty albo na receptę. Nie proponował Ci lekarz np. Estrofemu żeby trochę je wspomóc? Ale masz jeszcze czas do owulacji, więc próbuj, na pewno jeszcze podrośnie
Beti jeszcze się nie załamuj :*
Przedszkolanko, niezłe kombo, i zrobiłaś mi smaka na pizze
Beti kochana, nic się nie załamuj. Może w tym cyklu i szału nie będzie ale przyszły już z clo a wtedy zaskoczy od razu! -
kark wrote:Krakowianki ratunku! Jak z ludem na ulicach w czasie ferii? Maż wymyślił na jutro, czyli sobotę, środek ferii Małopolski wyjazd do aquaparku o 11... Wg mnie będzie totalna maskara i tłum. Co myślicie?
kark lubi tę wiadomość
2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualny
-
Beti, Kozgo, glowa do gory, wierze ze sie uda juz wkrotce! Wszystkim nam;PP
Przedszolanko Nikodemko no to fajnie brzmia te Wasze objawy;) przedszkolanko dzieki za wyjasnienie co do duphstonu.
U mnie zero objawow czegokolwiek
Tyle ze tez bym zjadla pizze bo glodna jestem:D
Blair dzieki za podeslanie linka do tego artykulu mi tez sie przyda;)
Beti82, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
Położyłam się poczytać a że mam termometr pod poduszką, to zmierzyłam (tak, wiem, wiem, tylko rano ma sens). 37,2. Błagam, trzymajcie kciuki, żeby ta temperatura się utrzymała do rana. Niech mi wyznaczy tę owulację w końcu, to będę spokojniejsza.
Nona, przedszkolanka:), Słoneczko12 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny melduję się z betą 23,4 i progiem 27,4 (ale biorę luteinę)
Betę jeszcze powtórzę w przyszłym tygodniu, a potem pozostaje tylko czekać 3 tygodnie do usg.
Z patentów "na ciążę" jeszcze piłam duuuzo wody na śluz i używaliśmy żelu conceive 1xNona, Wik89, blair., speakyourmind93, Niezapominajka2, Spirit, przedszkolanka:), patuniek86, Lami, makalotia, kark, tęczova, Agagusia, Pestkaa lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Kozgo ale jak to. Po prostu ten cykl bezowulak czy inny problem?
Robiłaś amh kiedyś?
Tak robiłam w październiku wynik był Ok nie wiem w zeszłym cyklu tez bez owu może po tych zabiegach udrażniania tych zrostów po cc tak organizm reaguje już sama nie wiem za to endometrium piękne gotowe na przyjęcie zarodka tylko co z tego jeszcze u nas jest problem bo mąż ma mało testo wiec seksu tez nie ma nie wiadomo ile niestety a zagrozili ze przyjmowanie sztucznego testo noże powodować bardzo duże obniżenie jakości nasienia i krąg się zamyka -
sunshine03 wrote:Dziewczyny melduję się z betą 23,4 i progiem 27,4 (ale biorę luteinę)
Betę jeszcze powtórzę w przyszłym tygodniu, a potem pozostaje tylko czekać 3 tygodnie do usg.
Z patentów "na ciążę" jeszcze piłam duuuzo wody na śluz i używaliśmy żelu conceive 1x