Noworoczne Testowanie :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Beti82 wrote:Anusiak nie czytaj tego,ze mozna w kazdym dniu.Robi sie to badanie na poczatku cyklu.Zaufaj
Beti tak czytam i czytam i właśnie sobie uświadomiłam, że oba badania amh miałam robione w drugiej połowie cyklu. Może jakimś cudem jest delikatnie zaniżone.
Ale u mnie na usg w połowie cyklu miałam pojedyncze pęcherzyki, no i fsh cały czas powyżej normy. Więc pewnie nie ma się co łudzić.Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Odczuwacie czasem ból tak jakby w środku? Taki zarywająco-kłujący i pulsacyjny, a nie ciagly... W sumie ciezko mi go zlokalizowac, ale to ani jajnik, ani podbrzusze, tylko tak jakby szyjka macicy (?), sama nie wiem. Ale od godziny mnie cos takiego meczy...
-
anusiak5 wrote:dzieki wiem ze robi sie na poczatku cyklu i taki mam plan.bardziej zastanawia mnie ta druga czesc co napisałam
-
Nikodemka wrote:Odczuwacie czasem ból tak jakby w środku? Taki zarywająco-kłujący i pulsacyjny, a nie ciagly... W sumie ciezko mi go zlokalizowac, ale to ani jajnik, ani podbrzusze, tylko tak jakby szyjka macicy (?), sama nie wiem. Ale od godziny mnie cos takiego meczy...
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Dziekuje, ja kibicuje Twojemu endometrium! Z takiej mysiej dziurki 65 km od Warszawy
A Ty całkiem blisko Warszawy mieszkasz, coś mi sie ubzdurało że gdzies duzo dalej.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
Beti82 wrote:Tu niestety nie pomoge czy to ma jakiś wpływ.Ja tez biore euthyrox i u mnie amh wyszlo bardzo wysoko
Beti82 lubi tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Odczuwacie czasem ból tak jakby w środku? Taki zarywająco-kłujący i pulsacyjny, a nie ciagly... W sumie ciezko mi go zlokalizowac, ale to ani jajnik, ani podbrzusze, tylko tak jakby szyjka macicy (?), sama nie wiem. Ale od godziny mnie cos takiego meczy...Synek ❤️
11.03.19: hcg 59.5
13.03.19: hcg 147,1
27.03 jest serduszko ❤️ -
Meggs - wczesniej mieszkalam w Gdyni (z reszta w Warszawie tez), pisalam cos o tym, wiec pewnie stad Ci sie tak kojarzylo
Uff! Ulzylo mi, ze nie jestem sama, bo ja mam taki rodzaj bolu pierwszy raz. Az sie troche balam, zeby sie nie rozwinal.
Ewelina -Napadowe i klujace to dobre okreslenie! I chyba bardziej po stronie owulacyjnego jajnika...
Przedszkolanko - zobacz co Lami mowi, jak nas zgielo, to bedzie dobrze!przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
-
anusiak5 wrote:a jaki masz wynik.ja zawsze robie badania na czco i bez leków przed badaniem.
-
nick nieaktualny
-
anusiak5 wrote:a czemu robiłas w 21 dc?
Nona lubi tę wiadomość
-
Beti a Ty jak Kochana, niedługo testujesz widzę ❤️? Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki za Ciebie dobra duszyczko :*